Balea zimska nega tela (piling jabuka i cimet i ulje za telo vanila i kokos)

01:27


Kako sam se prošle godine ,,naučila pameti", a to je da fotografije zimi ispadnu vrlo loše, ovaj put to nisam htela da dopustim. Tako da sam još letos uslikala mnogo proizvoda, o kojima planiram da pišem. Do sada sam ove proizvode vrlo dobro isprobala, tako da se sve fino poklopilo.

Balea piling sa cimetom i jabukom je deo prošlogodišnje zimske kolekcije, ali koliko sam primetila, još uvek je na policama, a izašao je i balzam za usne istog mirisa. U pitanju je limitirana serija, tako da ne znam koliko će dugo još biti na policama.

Cena, ambalaža, miris

Cena je manja od 200 dinara, a tuba sadrži 200 ml. Ambalaža je jednostavna, šarena, kao i većina njihovih proizvoda, i vesela.
Miris je gurmanski, i topao. Jasno se bore jabuka i cimet, ali ipak cimet preovladava. Pravi je zimski miris, i nekako zagreje čitav prostor. Ipak, ne zadržava se dugo na koži što se, na kraju krajeva, od pilinga ni ne očekuje.

Tekstura, nega

Srednje je guste teksture, sa sitnim česticama, koje me podsećaju na šećer. Nema ih previše, i nisu grube, tako da spada u srednje slabe pilinge. Ipak, zrnca lepo uklanjanju odumrle ćelije kože, i omogućavaju da se krema za telo bolje upije.
Zanimljivo je da sadrži i bademovo ulje, koje je poznato po negujućim svojstvima.



Sastav:
AQUA | SODIUM LAURETH SULFATE | COCAMIDOPROPYL
BETAINE | ALMOND OIL GLYCERETH-8 ESTERS | ACRYLATES COPOLYMER | BAMBUSA ARUNDINACEA STEM POWDER | PARFUM | CITRIC ACID | PEG-3 DISTEARATE | SODIUM LAUROYL GLUTAMATE | SODIUM CHLORIDE | PHENOXYETHANOL | BENZYL ALCOHOL | SODIUM HYDROXIDE | POTASSIUM SORBATE | SODIUM BENZOATE | TOCOPHERYL ACETATE | PROPYLENE GLYCOL | BENZOIC ACID | TOCOPHEROL | EUGENOL | LIMONENE.


Dobre strane: - miris,
- cena,
- sadrži sitne čestice,
- nežan prema koži.

Loše strane: - spada u slabije pilinge, mada se ovo može svrstati i u dobru stranu.


Sve u svemu, dopada mi se, i idealan je za nežnu upotrebu. Ipak, ukoliko tražite piling sa nešto većim i grubljim česticama, mislim da bi neki drugi bio bolji izbor.


Balea 15% Urea je bila deo stalne postavke mleka za telo. Koliko sam primetila nema je više na policama. Ovo mleko je dobro za suvu i normalnu kožu, jedino mi se miris nije na prvu loptu dopao, ali sam se kasnije navikla na njega. Miriše na neke bebi pudere, i na čisto, ali intenzivno.



Medjutim, ono što je ove zime izašlo jeste Balea Bodybalsam protect, koji mi se mnogo više dopada, i koji je idealan čak i za jako suvu kožu. Vrlo je gust, i trenutno regeneriše kožu. Pisaću i o njemu uskoro, kao i o kremi za lice iz iste kolekcije,

I Harmonie ulje za telo mi se jako dopadalo. Koža je jako mekana i nežna posle nanošenja. Miris je oštar, i specifičan, medjutim kada se upije, dobije notu slatkaste vanile, i odeća miriše na njega. Inače, je u pitanju kombinacija mirisa vanile i kokosa. Relativno brzo se upija, a miris stvarno dugo traje na koži. Sve u svemu, ja sam jako zadovoljna ovim uljem za telo, i ukoliko volite slatkaste mirise, obavezno ga isprobajte!
Izašla je i nova verzija ulja 4 u 1, koju planiram da isprobam. Nadam se da je jednako dobra, ako ne i bolja od ovog.

Žao mi je što su ovaj jedan proizvod izbacili iz asortimana, ipak, odlučila sam da napišem nešto i o njemu u kratkim crtama, u slučaju da se još uvek na sniženju može pronaći na policama.

Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Koja je vaša omiljena mazalica ove zime? :)

You Might Also Like

14 коментара

  1. Koristila sam ulje za tijelo, doduše više za masažu, nego kao mazalicu za tijelo, ali da, stvarno je jako finog mirisa i koža je poslije glatka i podatna :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da se i tebi dopalo. :) I ja sam ga ponekad koristila za masažu, i za to mi se pokazalo kao dobro. :)

      Избриши
  2. svidja mi se piling i sigurno cu ga potraziti malo na policama, posto obozavam cimet jos u kombinaciji sa jabukom, mmm :)

    ОдговориИзбриши
  3. u kojem dm-u si videla ovaj piling?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. U Indjiji. :) Proverila sam i na sajtu DM-a (http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_koerperreinigung/balea_produkte_koerperreinigung_spezial/342320/balea-creme-oel-duschpeeling-apfel-zimt.html), tako da bi trebao još uvek da se nalazi u prodaji. Oni su prilično ažurni. :)

      Избриши
  4. harmonie ulje za tijelo, kada sam vidjela slike me prvo privuklo,, šteta što su ga povukli :/
    a jabuka cimet piling mi ima super miris,, pomirisala sam ga,, ali mi trebutno ne treba još jedan piling hehe :D

    ОдговориИзбриши
  5. Da sam barem ja bila toliko organizirana i fotkala ljetos postove za zimu haha :D
    Piling sam imala i jako mi se sviđao miris, a nisam bila pošteđena niti dobre eksfolijacije kože iako se slažem da spada u kategoriju slabijih.

    ОдговориИзбриши
  6. Super!
    Molimo kliknite, puno bi nam značilo youtube.com/watch?v=9sSwe_ghO6I&feature=youtu.be

    ОдговориИзбриши
  7. Isprobala sam Balein peeling za tijelo s jabukom i cimetom i zadovoljna sam učinkom. Ne smeta mi što nije jako grub, jer kada želim malo ''jači'' peeling koristim Bademov odličan sapun od L'Occitane-a. :)

    Martina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels