Prazno #2

12:31


Prošlo je tek nešto više od mesec dana od prošlog posta, a već se nakupilo dosta proizvoda. Ovaj put ima nešto malo više dekorative, mada je sve u svemu sve nešto što redovno kupujem.



O Nivea Diamond Volume šamponu sam pisala OVDE. Mišljenje mi je ostalo isto, dopada mi se. Super je za kosu koja se masti, ne otežava je i daje joj blag volumen.

Fruttini Ginger Passionfruit gel za tuširanje sam i ranije kupovala, i u love-hate odnosu sam sa njim. Miris mi se svidja, i jako se dugo zadržava na koži, pa ga se posle izvesnog vremena zasitim, pa mi ponovo fali, i tako.. Ima specifičan gumeni otvor, a sam gel je dosta guste teksture pa ćete se namučiti sa istiskanjem proizvoda. Kod svih Fruttini proizvoda je veliki plus što se miris zadržava jako dugo.

Palmolive Mediterranean Moments gel za tuširanje je predivan, ovo mi je 2. ili 3. pakovanje, i nastavljam da ga kupujem. :)) I o njemu malo više OVDE.

Dahlia LE Golden Dust losion sa šljokicama sam tako pažljivo koristila jer mi se jako dopada, i jer sam mislila da je stvarno LE. :) Ima sitne i neprimetne šljokice, fin parfimisan miris koji se zadržava na koži i tečne je teksture pa se brzo upija. Kupuje se u setu sa istim gelom za tuširanje, i ima ga još u prodaji. :)


Dahlia uljani skidač laka za nokte sa mirisom breskve koristim već godinama, i ne planiram da ga menjam. Ubedljivo najfinije sredstvo za skidanje laka, ima lep miris, i dobija se uz veće pakovanje krema za zanoktice. Već sam kupila novi. :)

Dahlia krema za ruke sa bademom je jedna od boljih kremica. Miriše na Nivea mleko za sunčanje. Čak i jako suve ruke lepo neguje, i ima je poprilično.

Dahlia mleko za skidanje šminke stalno kupujem iznova. Tek sada vidim koliko se Dahlia proizvoda zaredjalo. :) Svašta sam probala, ali uvek se iznova njemu vratim. Prilično je blago, i sasvim O.K. skida šminku. Oko maskare ćete se malo više pomučiti.

Pavlovićevu mast ne znam ko nije probao. Bila mi je odličan saveznik čitave zime, i sve suve delove tela je dovodila u red. :)



O Garnier BB kremi sam takodje već pisala OVDE. Kupila sam je ponovo, odgovara mi, i nekako sam se navikla na nju. Sada mi je sve drugo na licu preteško za svaki dan. Medjutim, napravila mi je čitavu pometnju, razlila se i uprljala sve potrošene proizvode, i papir ispod, ma sve. :D

Maybelline maskaru sam dobila, nisam je ni 1 probala jer se korištena maskara jelte ne koristi, i završila je u smeću. Ne znam stvarno koliko godina ima, ali pretpostavljam ili dosta ili nije za naše tržište.

Essence I love extreme je moj miljenik medju maskarama, i nju sam još odavno ponovo kupila. Super maskara po niskoj ceni. Čini mi se da mi ove nove ima malo više. Ili su dopunili novu seriju, ili je prošla već bila otvarana. I o njoj malo više OVDE.

Essence korektor sam ranije često koristila, i ovo mi je 2. ili 3. pakovanje, bilo mi je dobro, ali sam sada pronašla i neke bolje. Ako ste na početku šminkanja i niste zahtevni bacite pogled na njega. :)

Max Factor pan stick korisim jako dugo, i traje mi sigurno skoro više od godinu dana svakodnevnog korišćenja. Super stvarčica, jako malo ima recenzija o njemu skroz neopravdano, ali pisaću već o njemu.

Sa Essence Matte puderom mislim da sam i sebi više dosadna, spominjala sam ga dosta puta na blogu. Ukratko, odlično za masnu i mešovitu kožu i pazite se blica.

Inglot baza za senke mi nije dobra kao Art Deco, i ne bih je više uzimala.


Još jedna stvarčica koju redovno trošim i redovno kupujem je Eveline lak za rast noktiju. Detaljnije o njemu OVDE. Imam ga već dugo, i dugo traje, ali mislim da ću probati i 8 u 1 jer ga toliko hvale.

Rimmel London lak sam često nosila, jer je fina i tamna nijansa crvene, kako mu i sam naziv kaže kao ušećerene jabuke. :)

Maybelline Mini Colorama lak imam baš dugo, i tek sam ga sada potrošila. Nema ga više u prodaji. Ima nezgodnu četkicu.

Aura SheBunny lakiće baš volim, i kvalitetniji su mi od nekih skupljih.

Da li i vi imate neke proizvode koje redovno trošite? :)

You Might Also Like

11 коментара

  1. Obozavam miris ljubicastog Frutinija :) Imala sam sve iz te linije i jednostavno ne moze da mi dosadi... Ja sam sa njim iskljucivo u ''love'' odnosu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Jovanin Kutak-
      Hehe, meni brzo dosadi. :/ Jedino mi narandža i mleko baš odgovaraju. Planiram i kokos da uzmem. :))

      Избриши
  2. Puno si potrošila :D Veselim se danu kad ću i ja pokazati potrošene lakove, ali sumnjam da će biti tako skoro :D
    Ništa od ovih proizvoda nisam probala. Gelovi za tuširanje su mi najnapetiji (kao i uvijek) :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -azzie-
      Nakupi se to meni brzo. :D Ja sam sebi zabranila kupovinu lakova dok bar pola ne potrošim, pa ti vidi. :D Već skoro 2 meseca samo trošim lakove. :))

      Избриши
  3. Pan stick nikako da probam, ali neću kupiti dok ne potrošim korektore koje imam :) Požuri sa recenzijom :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -ZipaThis-
      Hehehe, znam kako ti je. :D Hoću, hoću, vuće mi se još od zimus. :)

      Избриши
  4. Svaka čast na gomili potrošenih proizvoda, posebno za šminku :) I ja sam štedljivo koristila Dahlia set, isto sam mislila da je zaista LE :D

    ОдговориИзбриши
  5. wow, svaka čast na tome što si potrošila lakove! :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels