Samopotamljivanje II - proizvodi

05:25


Posle 1.posta o samom nanosenju, sledi drugi post o proizvodima koje sam isprobala.


Davno bese secam se ja.. :D kada sam kupila 1.proizvod za samopotamlljivanje, i to je bila Johnson's krema. Bilo je tu punoo fleka u pocetku. Sam miris mi je bio zanimljiv, mirisao je na neko cvece. Tekstura je bila srednje gusta, bele boje, a rezultati su vidljivi tek kroz nekoliko dana svakodnevnog nanosenja. Boja je bila narandzasta, nikako nisam uspela bez fleka da se namazem, tako da ga ne bih ponovo kupila. Nisam ga ni vidjala u prodavnicama, ali ako ga vidite, a pri tom niste jako jako vesti slobodno ga zaobidjite. :)
Bocica je izgledala nekako ovako:


Sledece je bilo Garnier mleko, opet slicna prica. Bele boje, srednje gust, boja vidljiva kroz par dana, ali sa nesto manje narandzastom bojom i nesto malo manje flekica. Miris mi nije bio najsimpaticniji.
A bocica je izgledala ovako nekako:

I onda sam negde procitala kako su mnogo bolje kreme koje su vec obojene, jer cete makar videti kuda ih nanosite, i osnazila se ponovo upustiti u pustolovinu i kupila sam Loreal gel.
Znam da je imao puuno sljokica, nije bio jako narandzast, ali je isla nijansa na tu dobro poznatu boju. Miris mi se nije dopadao, vremenom je postajao sve intenzivniji. Posle pola-1 dan od nanosenja pocinje da se lepi, i vec posle 1.tusiranja se ispere. Znam da je ovo miljenik medju proizvodima ove vrste, ali moram da podelim i ovakvo iskustvo. Dobra strana je sto zaista nije bilo puno fleka, eventualno oko kolena.


Kada sam ga potrosila, stajala sam ispred njega i nekako mi se nije kupovao, od silnog razmisljanja zapala mi je za oko Sun Dance krema za samopotamljivanje koja je takodje bila obojena. Dobrih strana je bilo puno. Tekstura, obojena je pa odmah vidite gde ste je naneli, neguje kozu, trenutno samopotamljivanje, bez fleka, boja traje malo duze i cena. Medjutim, imala je 1 nedostatak koji me je naterao da odustanem od nje. To je miris. Miris je jak, intenzivan, mirise na nekakvo gvozdje. Dobro ste procitali, ne grozdje- gvozdje. I ostavljao je tragove na odeci. Posle potrosene 1 i pola 2.bocice ipak sam odustala od njega.


Citajuci tako druge blogove naisla sam na Afroditu medju samopotamljivacima- Art Deco puder za noge. Tako pise, ali sam citala da su ga devojke koristile za celo telo, pa cak i lice (sto se vec nisam usudila).
Ovo ustvari i nije proizvod za samopotamljivanje, vec u pravom smislu reci puder.
Tekstura je sjajna, miris je normalan, momemntalno tamljenje, sitne sljokice, veliki izbor nijansi, nije narandzast, ne ostavlja tragove na odeci, brzo se suši, ma sjajan je, ali za 1 dan. Mislim da je to odlicno resenje ako idete na neku proslavu, i treba vam nesto da ,,zablistate". Losa strana je sto cete za oko 2200 din dobiti nekih 150-200 ml cini mi se, koji ce vam trajati za oko 3, eventualno 4 nanosenja. Znaci nikako za svakodnevnu upotrebu. :D

I stigoh do trenutnog proizvoda. Opet sprej, ali pogodan za svakodnevno nanosenje. U pitanju je Sun Dance sprej koji kosta samo 249 din. Najduze mi traje boja sa njim, nije narandzasta, nema fleka, prijatan miris, lako se nanosi, ne ostavlja tragove po odeci. Za sad mi se pokazao O.K. I preporucujem ga, jedino treba biti malo pazljiviji tokom nanosenja.


Kod nas je relativno mali izbor ovakvih proizvoda, jos Sephorin nisam probala, ali planiram. :)

Kakvo je vase iskustvo sa samopotamljivanjem? Koji vam se pokazao kao dobar proizvod? :)

You Might Also Like

11 коментара

  1. Super! :) Koliko otprilike traje Sun Dance?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drzi se dobra 3-4 dana u prvobitnom stanju, kasnije se ispere ali ravnomerno. :))

      Избриши
    2. Probaću ga, hvala na preporuci! :)

      Избриши
    3. Nista! :) Pre prskanja uradi piling. Isprskaj ga ravnomerno, pa razmazi. :))

      Избриши
  2. Nisam se nikada usudila da probam neki od ovih proizvoda. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Da li Sun Dance sprej može da se koristi i za lice?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Daca Savic-
      Piše da može, ali ga ja nisam koristila pa ne mogu da garantujem. Mislim da je jedna devojka napisala da ga je koristila i bila zadovoljna. Jedini problem je što bi ti se jako brzo isprao.

      Избриши
    2. A šta preporučuješ za lice?

      Избриши
    3. -Daca Savic-
      Ja ne koristim ništa za lice, baš jer bi mi se ispralo u rekordnom roku. :/ Obično potamnim za 1-2 nijanse, dakle ništa drastično, i koristim tamniju toniranu kremu.
      Mislim da je blag sprej, ako imaš hrabrosti probaj, ili možda je bolje da pogledaš njihove kreme baš za lice, videla sam da ih imaju. :)

      Избриши
    4. Možda je ipak pametnije da za lice koristim tamniju toniranu kremu, jer kad sam pre nekoliko godina isprobala neke kremice za samopotamnjivanje koje su namenjene za lice, boja je vukla na narandžasto pa sam izgledala kao Indijanac. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels