INGRID paleta mat senki

11:31


Bila sam u velikoj potrazi za nude mat senkama, i prodavacica u parfimeriji mi je pokazala ovu paleticu do tada meni nepoznatog proizvodjaca. Odmah mi se na 1.pogled dopala, i nadala sam se da se necu razocarati ni kada je probam. I nisam. :)


Cena je 498 din.kao sto vidite, nisam je vidjala u parfimerijama tipa DM i Lili. Ingrid je poljska marka koju mozete cak i naruciti preko interneta, po jeftinijim cenama od srpskog preprodavaca.
Dolazi i u malom kartonskom omotu, 5 senki i sama ambalaza je lepa i cvrsta. Dobijate i po meni ne tako korisni aplikator.



Senke su u smedjim tonovima, od najsvetlije do najtamnije. Ono sto je meni zapalo za oko jeste sto su same nijanse senki dosta razlicite, i nekako mi ne idu u istu paletu. Mat su i malo se truse, nije nista strasno. :)
Tamnije su kao i uvek malo pigmentovanije, i prilicno sam zadovoljna pigmentacijom. Tvrdje su i trebace vam vise poteza da biste uzeli cetkicom dovoljno senke.
Boje su dosta nosive, zanimljive i lake za kombinovanje.




Senke su i bez baze dosta dobre, ali su sa bazom odlicne! Jako mi se dopada kako izgledaju na kapku i mislim da ove boje svakome stoje. Nemam masne i spustene kapke tako da ne bih znala kako reaguju u tim situacijama. Dosta dugo stoje na kapku sa bazom.
Prve 3 senke su svetlije. Prva je neka vanilasta nijansa koja je idealna za kombinovanje, ispod obrva u uglovima ociju.. Jako mi se dopada. :)
Druga je zuckasta i malo specificnija. Treca je bakarna i bas neka jesenja boja. :)


Naredne 2 su braon nijanse sa totalno razlicitim podtonovima. Prva, ili cetvrta ima rozi podton  i jako je zanimljiva boja, mislim da je super za svaki dan. I peta je tamna, pomalo sivkasta i idealna za sencenje. :)


Na ruci mozete videti kakve su bez baze:


Moram priznati da ih jako cesto koristim, i da su mi postale 1.paleta za kojom posegnem kada zelim da stavim senke. :)

Da li ste cule za Ingrid kozmetiku? Da li ste probale ovu paletu? :)

You Might Also Like

14 коментара

  1. Cula sam za ovu kozmeticku kucu kod Katarine na blogu i ona puno hvali njihov tecni puder,moracu da se dokopam nekog proizvoda,ove senke su bas moje boje,svidjaju mi se mada nisu nesto pigmentovane,ali za te pare super :)

    ОдговориИзбриши
  2. Jao bas mi je drago da si napisala recenziju. Jako me je zanimalo kakva je paleta. Bas dobro izgledaju swatchevi. Svidjaju mi se i boje bas. Sad cu rado da kupim jednu njihovu paleticu samo da naletim do parfimerije nikako da nadjem vremena.

    ОдговориИзбриши
  3. izgledaju super :D ja trenutno obozavam sleek sjenila <3

    ОдговориИзбриши
  4. paletica ja bombona!! Za putovanja, za torbu, iz svakodnevne šminke lagano se može preći u večernju.. :)))) Odlična recenzija :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels