Prazno #15

00:30


Drugi deo posta o potrošenim proizvodima je tu. Kao što sam i obećala, u ovom vam pišem o dekorativi. Postoje proizvodi koje nisam potrošila, već prosledila, i zbog toga se ne nalaze ovde, ali sam vam uglavnom o njima pričala na Instagramu. Često pravim reorganizaciju proizvoda koje imam, i promislim da li ih koristim. Ukoliko ne, tada ih prosledim ili bacim. Ne volim da gomilam stvari, i da čekam da im istekne rok, pogotovo ukoliko znam da bi im se neko obradovao.

S-he proizvodi me često pozitivno iznenade. O njihovom bronzeru sam vam pričala pre nekoliko godinama, i znate da mi je među omiljenima. Puder u kamenu nije bio loš. Setovao je šminku i držao je na mestu. Matirao je lice, i nije izgledao brašnjavo. Međutim, dosta je tvrd, teško je pokupiti proizvod sa njega, i to sve teže što ga duže imate.

Aura Contour me bronzer, složićemo se, ne može da se koristi za konturisanje. Potrošila sam ga do kraja, lepo je izgledao na licu, i pisala sam o njemu ovde.

NYX Taupe rumenilo je vrlo poznat proizvod za konturisanje među svetloputim devojkama. Ponovila sam kupovinu više puta, i odgovarao mi je.

Deborah puder u kamenu mi se dugo vukao po torbama, jer sam ga nosila zbog ogledala. Nijansa mi je bila mrvicu tamnija. Ima prekrivnu moć, i nešto je teži na licu. Dobar je za setovanje, i kada imate jaku šminku na licu.


O Max Factor bronzeru sam vam ovde pisala. Divan, daje prirodnu osunčanost licu. Nije mat, već satenske završnice i pruža dodatnu dimenziju.

Sephora ajlajner ima tvrdu, sunđerastu četkicu, a ja se mnogo bolje snalazim sa onim savitljivim. Volela bih i da je malo više crn.

Benefit Roller Lash maskara lepo razdvoji, produži i podigne trepavice. Meni više odgovaraju maskare za volumen. Ova maskara je vrlo dugotrajna, ne razmazuje se ni u kakvim uslovima, i ukoliko vam je to potrebno obratite pažnju na nju. Zbog toga se i jako teško skida.

Maybelline Big shot mi je omiljena od njihovih maskara. Dobra je formula, četkica je gusta i velika. Meni najbitnije, trepavice dobiju odličan volumen.

Too Faced Better than sex mi je omiljena maskara svih vremena. Pisala sam vam o njoj ovde.

Maybelline Lash Sensational sam ponovo kupila, jer mi je ostala u boljem sećanju. Međutim, ne razdvoji mi trepavice, nekako ih ulepi i stvrdne. Pre nekih godinu dana mi se mnogo više dopadala. Znam da je ovo omiljena maskara mnogim devojkama, i utisci mnogo zavise od prirode trepavica. Moguće je i da su nešto promenili u formuli.


Zara parfeme često kupujem, i volim da ih koristim svakog dana. Velika su pakovanja, i imaju veliki izbor mirisa. Ovog konkretno mislim da nema više u prodaji. Jači je, više zimski i noćni. Imate recenziju ovde.

Volim testere parfema, i mnogo puta mi se desilo da se zahvaljujući njima zaljubim u neki i kupim ga. Takođe, umem da ih ostavim sa strane, pa ponesem sa sobom na put ili ubacim u torbu. Sa druge strane testeri pudera, kao što je ovaj Dior DiorSkin Forever mi ne govore mnogo o puderu. Ipak mi je potrebna veća količina da bih imala neki utisak.

Benefit They are Real Push-up liner je za mene bio promašaj. Dopada mi se što je vrlo pigmentovan i crn. Formula je dobra i dugo stoji na očima. Međutim, sam vid nanošenja je nezgodan. Potrebno je da okrećete kraj, a tako nemate kontrolu koliko će proizvoda izaći. Nakon par okreta ne izlazi ništa, još par okreta i izađe toliko proizvoda koliko vam treba za bar tri nanošenja. Takođe, proizvod izlazi kroz rupicu u gumici koja nije previše precizna i nezgodno je ukoliko želite da izvučete tanku liniju. Volela bih da su ovaj proizvod, sa ovakvom formulom napravili u vidu gel ajlajnera.

Catrice Camouflage je odličan korektor, ali ga ne koristim često. Imaju jako svetle nijanse, što će verujem obradovati sve devojke koje ih traže. Ima jaku prekrivnu moć, međutim, meni više odgovaraju prozračnije teksture za svaki dan. Nemam hiperpigmentaciju oko očiju, i takvo prekrivanje mi nije potrebno. Ukoliko imate tamne podočnjake, obratite pažnju na njega obavezno.

Sa druge strane, Max Factor Pan Stik godinama obožavam. Sve je stvar preferencije i potreba. Njega nanosim isključivo ukoliko imam linije, udubljenja i on ih popuni. Za posvetljivanje koristim neki lagani korektor i ta kombinacija mi odgovara.

NYX gel za obrve je odličan proizvod koji je i vodootporan. Vremenom se stvrdne, i teže je raditi sa njim. Možda bi bilo bolje da je u manjem pakovanju. Trenutno koristim pomade, i one mi duže traju. Omiljena mi je Loreal, a recenzija obe nijanse je ovde.


Depend skidač laka je namenjen veštačkim noktima, što nisam pročitala kada sam ga kupovala. Ne dopada mi se uopšte, nisam ga ni potrošila do kraja. Teško je skinuti lak sa njim, i neprijatno je kada vam koža dođe u kontakt sa njim, ne znam kako bih to drugačije opisala. Pripisaću sve to tome što je namenjen veštačkim noktima.

S-he sprej za brzo sušenje laka sam često zaboravljala da koristim, jer uvek stavim nadlak. Nisam sigurna da li je i dalje u prodaji.

Aura She Bunny lakova sam imala par i oni su mi bili sasvim dobri. Ovaj dugo imam, gotovo je potrošen i odlučila sam da ga bacim.

Essence lakove sam nekada davno jako volela, međutim više mi ne odgovaraju. Nisam ih dugo kupovala.

Moda lak ima prelepu nijansu, ali se jako dugo suši. Čak ni posle sat vremena se nije u potpunosti osušio, i redovno zakačim nešto i iznerviram se. Prosto, ne volim takvu formulu.

Ovi Rimmel lakovi su lepo pigmentovani i brzo se suše. Imala sam dosta nijansi, a ova mi je bila jedna od omiljenih.


Da li ste vi probali neki od ovih proizvoda?

You Might Also Like

4 коментара

  1. Isprobala sam Esence lakove, i lično sam prezadovoljna :)


    https://aandymm.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. Draga Mia, citam te i dalje, ali ne stizem da ostavim komentar, ne zameri. Slazemo se jedino oko Pan Stika izgleda :), i ja ga volim i nije me izdao dosad :). Big Shot mi nije odgovarala ali zato Lash S. jeste. Deborah puder me razocarao, svrbuckalo me lice od njega i nikako mi nije matirao kozu, a nije bio jeftin uopste. Odoh da ostavim kom. i na druge postove. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti na komentarima, baš si divna. Stvarno mi znači. Naravno da ne zameram. :)
      Trenutno samo Big shot koristim. Probala sam dosta maskara u poslednje vreme, i sve su bile promašaji. :D Žao mi je zbog Deborah pudera. :/ Ni ja nisam bila previše oduševljena sa njim, zbog nijanse pre svega, ali mi nije tako reagovalo lice. :/

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels