Noviteti u Alexandar Cosmetics-u - šminka

00:51


Ukoliko ste prošlog vikenda u svoj raspored uvrstili i Sajam kozmetike, ovaj post će vam biti posebno interesantan. Alexandar Cosmetics je u poslednjih nekoliko meseci značajno proširio svoj asortiman sa i više nego zanimljivim proizvodima. Prethodni put sam vam pisala uglavnom o preparativi (klik ovde), a ovog puta tu je dekorativa.


Ukoliko me pratite dugo, znate da jako volim palete, i nekako su mi one najzanimljivije za pisanje recenzije. Smatram da su lep poklon svakoj devojci, i da sa njima ne možete da pogrešite.
Makeup Revolution je izuzetno popularan brend što se paleta tiče, i to sa razlogom. Osim što su pristupačni, prate trandove i često imaju novitete, kvalitet i pigmentacija su na zavidnom nivou.
Njihova Life on the dance floor VIP paleta na prvi pogled deluje monotono i neutralno, medjutim već pri prvom swatch-u menja mišljenje. Ono što je kod nje zanimljivo jeste da su senke malo drugačije nijanse na očima/ruci nego u panovima. Nemojte da vas zavaraju. Boje su tople, i bogate, od mat do metalik, a poneka je i šimerasta. Pigmentacija je fina, pogotovo tamnijih nijansi. Sa njom možete stvoriti kako blažu i neutralnu, tako i jaču, i tamniju šminku. U zavisnosti od četkice koju koristite senke umeju malo da se truse. Sadrži čak 24 senke, što vam pruža milion opcija, i mogućnosti za igru. Moram da spomenem i pakovanje koje je prelepo, i koje mi ponosno šljašti na polici. Zaslužila je posebnu recenziju, to je definitivno. Njena cena je 1523 dinara, a dobijete čak 26,4 g



Sledeća je prava poslastica za ljubitelje šminke. I heart makeup iluminator Light and glow iliti bela čokoladica. U pitanju je duo highlighter, savršen za svetlu do srednje tamnu put. Svetlija nijansa me neodoljivo podseća na vrlo popularni Nars albatross. Dosta je pigmentovana, ali može i da se dozira. Jako mi se dopada, i svaki put kada sam je stavila na lice sam dobila komplimente. U poslednje vreme, pored svih hajlajtera samo ovaj koristim. Druga nijansa je svetlo roze, i nju uglavnom stavljam preko rumenila, a kao hajlajter verujem da bi odgovarala ljubiteljima hladnijih tonova. Cena joj je 1025 dinara, za 7g.



Još jedan Makeup Revolution proizvod je trio sa kako piše bronzerom, hajlajterom i iluminatorom. Rekla bih da je pre u pitanju suptilna hajlajt nijansa, bronzer za utopljavanje, i hladniji bronzer. Volim da pomešam sve tri nijanse, jer daju tako predivan bronzer. Pruža licu osunčan izgled, sa blagim prirodnim odsjajem. Na nešto je toplijoj strani, i mislim da će za leto biti savršen. Ne ostavlja fleke, ne trusi se, i lako se blenda. Zaista nemam zamerke. Cena je 685 dinara, za čak 15 g.



Najhvaljeniji proizvod iz ove skupine je definitivno Makeup Revolution Conceal and Define. Porede ga sa Tarte Shape Tape korektorom, i hvale skoro kao i njega. Kod nas dolazi u 12 nijansi, moja je C4 koja mi odgovara, nije ni previše svetla, niti tamna, nešto hladnijeg podtona.
Što se teksture tiče, baš je onakva kakvu volim. Tečan je, nije previše suv, i ima potpuno prekrivanje. Lako se stapa sa kožom, i puder se ne pomera sa njim. Što se bora tiče, ne znam kako bi se ponašao u toj situaciji, jer je moja koža još uvek mlada. 
Probajte ga, verujem da će vam se dopasti. Cena je 685 dinara za 3,4 ml. I to mu je jedina mana, dosta se brzo troši.



NYX pigmenti su onaj dodatak šminkanju, koji ga podigne za 10 nivoa. Obožavam i njihov gliter, u sličnom pakovanju. Čini mi se da sam ga platila oko 1000 dinara, a sada vidim da je cena oko 800, tako da postoji šansa da su je spustili, što je za pohvalu.
Pigmenti kod nas dolaze u čak 24 verzije, i mislim da ne znam koji mi je od kog lepši. Moje nijanse su možda najpraktičnije, i definitivno nijanse koje ja preferiram (Brighten up i Old Hollywood). Lako se lepe za prajmer, i stoje do skidanja šminke. Cena im je 850 dinara, za 1,3g. 


NYX tečni mat karmini Soft Matte Lip Cream su negde začetnici čitavog mat trenda na usnama. Prijatni su na usnama, lagani, mat, ali se ne suše u potpunosti. Ukoliko tražite baš takvu teksturu, bacite pogled na ove ruževe. Kod nas postoji u čak 64 nijanse, i sigurna sam da svako može da pronadje idealnu za sebe. Imam ih nekoliko, i već sam vam pisala o njima, a danas je na redu Cannes. Prelepa, bogata nude mauve, a opet živahna jer sadrži mrvicu crvenkastog pigmenta. Nije jedna od onih koja će vam umrtviti lice, već čini upravo suprotno. Verujem da će na tamnijem tenu još lepše izgledati. Cena je 849 dinara, za 8 ml.


Za kraj, nešto na šta uglavnom ne obraćamo pažnju, a jako je bitno. Blush zarezač košta svega 144 dinara, ima otvor za uske olovke, pregradu za ostatke i dolazi u dve verzije. Providna i crna. Još nešto od Blusha što želim da pohvalim su olovke za usne i oči, na koje sam se "navukla". Cena im je 250 dinara. Negde su na sredini skali tvrdoće, nisu ni premekane, ni pretvrde. Imaju jako lepe nijanse, dosta neobične, i milion verzija mauve za usne što je meni posebno važno.


Post sam zamislila kao pregled noviteta, sa sažetim mišljenjem. Nadam se da vam se dopada. Pišite mi o čemu želite da čitate detaljnu recenziju. 

Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Kako se vama dopadaju?



*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

2 коментара

  1. Uuu kako je lepa ta bela cokoladica :). Nisam probala nista iz posta osim Blush olovaka i zaista su izuzetne, pristupacne a odlicne, pozeljna kombinacija. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Skoro sam kupila još par olovkica, sjajne su! I nijanse, i tekstura, i trajnost. :))

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels