Prazno #9

03:24


Donosim vam novu turu potrošenih proizvoda, koja će biti podeljena u dva posta. Ponovo mi se previše toga nakupilo. Danas vam pišem o kozmetici za telo, i kosu.


Palmolive Mediterranean moments sa arganovim uljem sam vam dosta puta spominjala. Kada bih morala da biram omiljeni gel za tuširanje, sigurno bih izabrala ovaj. Miris je predivan, zadržava se dugo na koži, a tekstura je po meni taman. Kupujem ga iznova, i ne planiram da prestanem.
Palmolive naturals Soffice Piacere ima fin miris, ali meni ne toliko lep kao kod prethodnog. Takodje, ne zadržava se toliko dugo na koži.
Afrodita gelove sa mirisom magnolije i orhideje sam volela, i sasvim su dobri. Nisu mi isušivali kožu, miris im je fin.


Sun Dance losion za telo nakon sunčanja sam vam takodje spominjala, i ovo mi je drugo ili treće pakovanje. Kod ovog sam imala utisak kao da su promenili nešto u formuli, jer sam dosta osećala alkohol u njemu. Ako to ostavim po strani, miris je lep, letnji, a tekstura vrlo lagana i momentalno se upija. Idealna za vrućine, kada je potrebno da vam koža bude nahranjena, a da ne osećate masan film preko nje.
Balea Luxury red love losion za telo mi se na prvu loptu zbog mirisa nije dopao. Medjutim, kasnije sam ga zbog njega najviše i volela. Na koži razvije parfemsku notu, a miris se dugo zadržava na koži, odeći, posteljini. Ima pumpicu, pa je praktičan za korišćenje, a tekstura je lagana i neguje kožu bez posebnih zahteva.
Balea puter za telo sa mirisom lešnika miriše na Nutellu. Takodje mu se miris dugo zadržava na koži. Dosta je gust i težak, i ne bih se usudila da ga koristim van zimskog perioda. U dodiru sa toplotom kože se blago topi, i ona bude jako mekana nakon nanošenja. Ukoliko ga vrate u postavku ove zime sigurno ću ga ponovo kupiti.
Verovatno primećujete da volim Baleine proizvode za telo. Smatram da je odnos cene i kvaliteta kod njih odličan.
Balea losion za telo sa mirisom ruže i vanile je takodje bio fin. Miris je više vanila, nego ruža, a nega lagana, za kožu koja nije suva.
Balea serum za telo mi je jedna od najomiljenijih mazalica ikada. Miris predivan, nega bolja nego sa njihovim losionima.
Bioten ulje za masažu sam volela da koristim na razne načine. Kako za masažu, tako i za negu zimi, samo ili pomešano sa losionom neutralnog mirisa.


Balea gelove sam vam isto dosta puta spominjala. Bolji od mnogih skupljih, i obično u zanimljivim pakovanjima, bojama i mirisima.
Ne volim dezodoranse u spreju, i ovaj Nivein sam koristila dosta retko. Miris mu je lep, svež i puderast.
Rexona dezodoranse/antiperspirante u stiku volim, i ovaj je bio okej, ali je ostavljao bele tragove na odeći.


Proizvodi za kosu:


Subrina šampon za masnu kosu mi je jedan od najgorih šampona koje sam probala. Isušivao mi je kosu i teme, nedovoljno dobro prao, a mastila se i brže nego inače. Potrošila sam ga na pranje četkica.
Loreal Elseve šampone kupim sa vreme na vreme, i uglavnom mi budu okej. Ovaj je za jačanje kose. U principu bio mi je dobar, ali ništa specijalno. Da li mi je jača kosa posle njega, ne verujem.
Head and shoulders ocean energy je dosta gust, i potrebna je mala količina da se opere čak i duga kosa. Miris je intenzivan i dugo ostaje u kosi, što je i karakteristika ove marke.


Garnier Ultra Doux balzam za kosu sa uljem avokada i ši puterom mi je bio bolji od drugih balzama, medjutim, mojoj kosi je potrebna jača nega. Jedan od najkvalitetnijih u drogerijama.
Macadamia masku za kosu sam stvarno volela, i dugo koristila. Kosa bude prelepa nakon nje.
Angel Therapy maska sa konopljinim uljem mi se dopala. Kosa je mekana i svilenkasta, ali mi ipak više odgovara njihova maska sa makadamijom i medom o kojoj sam više pisala ovde.
Loreal regenerator koji se dobio uz njihovu (ne tako dobru) farbu mi se baš dopao. Šteta pa ga ne prodaju posebno, u većem pakovanju.
Nešto više o Angel Therapy šamponu možete pročitati ovde. Šampon koji jako dobro opere kosu.


Čini mi se da vam Batiste šampone za suvo pranje spominjem u svakom postu. Meni nezamenljivi. Najviše mi odgovara ovaj cvetni. I zbog mirisa, i zbog učinka. Putno pakovanje je jako praktično nositi u torbi, za instant volumen.


Koje ste vi proizvode potrošili ovih dana? Delimo li mišljenje za neki?

You Might Also Like

2 коментара

  1. Анониман16. јул 2017. 07:01

    Delimo misljenje za Recept sampon (uzas od proizvoda) i Baleine gelove za brijanje. Imam Balein sampon za suvo pranje kose, probala sam ga jednom i nikad vise :), nije to za mene.. Ipak sam za pranje kose, freak sam po tom pitanju, sta da radim :). Pozdrav, Kristina :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znači nisam jedina kojoj je šampon bio užasan. :D Čini mi se davno, davno da sam probala neki Balein šampon za suvo pranje, i da mi se nije dopao. :/
      Pozdrav Kristina! :*

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels