Alverde ulje od divlje ruže

05:05


Bez obzira što Alverde ulje od divlje ruže koristim već više od godinu dana, tek sada sam pronašla vreme da pišem i o njemu. Jedan od razloga je što je zaista potrebno vreme da biste se uverili u njegovo dejstvo.

Dopada mi se što se dozira sa pipetom, i staklena bočica. Mnogo je pojednostavljeno nanošenje. Kako je zapravo miks ulja, ni miris mu ne podseća na ružu. Neobičan je, ali prijatan.
Vrlo je lagano, mnogo redje od drugih ulja, a samim tim se i daleko brže upija. Možete ga nanositi samog, na mokru ili suvu kožu, ili kao u mom slučaju pomešati par kapi sa kremom za lice.
Moje lice je mešovito, i koristim isključivo lagane kreme, jer mi one teže ne prijaju. Tako da pri večernjoj nezi dodajem i ovo ulje.
Rekla bih zahvaljujući njemu, u poslednjih godinu dana mi koža nije bila dehidrirana, i nisam imala suvih delova. Kako je hranjivo i momentalno se upija često sam ga mazala i na suve delove tela.


Sadrži jojobino i bademovo ulje, ulje breskve, divlje ruže i ekstrakt semena jabuke. Kao što vidite, ovo je mešavina ulja, a najvećim delom sadrži jojobino ulje.
Pronašla sam mu još jedan način korišćenja, a to je da ga jednom nedeljno samog nanosim na okoloočnu regiju. Ujutru se probudim sa mekanom i nahranjenom kožom, zahvaljujući njemu, i bez znakova umora.
Rekla bih da je namenjeno suvoj, normalnoj i mešovitoj koži. Za masnu nisam sigurna, iako bi moglo i tom tipu da odgovara.
Preporučila bih ga zaista svima, pogotovo kao dodatnu negu.
Cena mu je oko 400 dinara, za 15 ml. Nemojte da vas količina zavara. Još uvek nisam ni do pola stigla, a koristim ga dugo.


Sastav:


Da li ste probale ovo ulje?

You Might Also Like

16 коментара

  1. Jesam :)
    Prvo sam se iznenadila samom ambalažom, mislila sam iskreno da je veće pakovanje. Miris mi se nije svideo, ali sam se vremenom navikla. Mislila sam i da se brzo troši, ali sam se i tu prevarila. Sve u svemu odličan proizvod za moju mešovitu kožu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jao jeste. To je i meni prvi utisak bio. Kako je malecno. :) Drago mi je da ti se dopada! :))

      Избриши
  2. Imam mješovitu kožu i još dugo neću zaboraviti ovo ulje, nažalost meni je bilo jedno od najgorih proizvoda koje sam stavila na lice. Da koža je bila meka i glatka, ali mi je prouzročilo najgore bolne, potkožne akne tako da što se mene tiče, tu kozmetiku izbjegavam. Probala sam i šampone i isto su mi bili loši i izazvali svrbež.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš mi je žao što imaš takvo iskustvo. :( Kako si ga koristila? Tako je sa Alverde kozmetikom, ili baš odgovara, ili uopšte ne prija. :/

      Избриши
    2. Koristila sam ga kao noćnu njegu, namazala bi ga na očišćeno lice i okoloočno područje i zbilja nije bilo masno, upilo bi se, ali nažalost na meni je komedogeno.

      Избриши
  3. Meni je ovo ulje promenilo poglede na svet preparativne kozmetike :) S obzirom da imam meštovitu kožu, nisam očekivala da ću ikada koristiti bilo kakvo ulje na licu, ali sam rešila da ovo isprobam nakon mnogo pozitivnih recenzija. Koristim ga svako veče kao neku formu seruma, namažem celo lice, sačekam da upije, pa namažem noćnu kremu :) Oduševljena sam koliko mi je lice mekano od kad ga koristim :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uglavnom su ranije časopisi bili puni saveta kako masnoj koži ne treba ništa sa uljima, pa su i meni jedno vreme pravili zabunu. :) Drago mi je da ti toliko odgovara, isti utisak imamo. :))

      Избриши
  4. Baš sam ga danas kupila, još nisam probala. Hvala za tekst. Trenutno je na popustu u Dm-u.

    ОдговориИзбриши
  5. Ulje ima i od mene pohvale, a ja imam masnu kozu. Jedino sto ga ne mazem bas svaki dan nego svaki treci, ili bolje reci kad se sjetim. :D Prija mi , zaista. Predrasude da masno ne ide na masno ne bi trebalo da postoje. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Slažem se. Tu smo da ih srušimo. :D Razmišljala sam da li bi masnoj odgovarao, hvala ti za komentar! :)

      Избриши
  6. Trenutno koristim Lorealovo a ovo mi je na WL i nikako da ga uzmem, dobro si me podsetila! :)

    ОдговориИзбриши
  7. Ulje je stvarno odlično, meni je spasilo okoloočno područje u periodu kada je bilo jako suvo. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels