Veliki new in #9

07:30



Od prošlog posta sa novitetima je prošlo više od tri meseca. Svašta se od tada nakupilo. Pažljivo sam vodila beleške o novitetima, i nadam se da nisam ništa zaboravila. Znam da volite ovakve postove, a i ovo je jedna vrsta pregleda proizvoda čije recenzije možete uskoro da očekujete.


Otvaram post sa paketom MUFE proizvoda, koji su mi potpuno promenili pogled na šminku. O svima sam već pisala, a što vreme više prolazi, nekako su mi sve draži. Puder se pokazao kao moj apsolutni favorit, ali ni bronzer ne zaostaje za njim.


Nešto kasnije, stigao je DM paket sa dosta zanimljivim stvarčicama. O losionu, gelu i spreju sam vam pisala u prethodnom postu, a ostali čekaju svoje recenzije. Moram samo da spomenem da su u potpunosti pogodili moj ukus, posebno jer S-he lakove i sama često kupujem.


Svega par dana kasnije, ponovo me je obradovao DM paket, ali ovog puta sa novom Still-ovom linijom za kosu sa arganovim uljem, i Dermacos kremom koja ublažava fleke. Imam ih par, i dugo sam tražila kremu ovog tipa. Videćemo kako će se pokazati.



Kupila sam i Eveline BB kremu, ovog puta u svetlijoj nijansi. Kako sada imam obe, očekujte njihove recenzije. Uglavnom ih mešam, i tako dobijem odgovarajuću nijansu.
Ne znam kako bi ovaj post mogao da prodje bez Aura tečnih mat karmina. Ponovila sam se sa čak tri nijanse, i sve mi se dopadaju.
Max Factor sjaj je u nekoj svetloj boji mesa, a na usnama skoro providan. Fino miriše, ali sjajeve generalno slabo koristim.
Ako me pratite na Instagramu, sigurno ste primetile Essence lak za nokte. Samo zbog njega sam iščekivala da stigne letnja kolekcija. Zaista je jako lep.


Serical Latte masku sam napokon kupila, kada su se hvalospevi već stišali. Još uvek nemam formirano mišljenje, nisam sigurna da li mi se dopada efekat. Videćemo.
Afrodita Raspberry cream gel za tuširanje je baš onakav kakva mu je bočica. Slatkog, opijajućeg mirisa maline.
Bez Batiste sprejeva sam već odavno zaključila da ne mogu. Ovog puta sam kupila XXL volume, i za sada mi je favorit.
Još jedan stalni gost u novitetima je Baby Love šampon. Izuzetno blag, ne otežava, i ne masti kosu. Sve preporuke.


Dugo sam koristila Eveline lak za maksimalan rast, i nakon nekoliko bočica sam kupila 8 u 1. Iskreno, u prvi mah mi se ipak čini bolji moj stari pratilac. Sa njim definitivno nokti brže rastu.
Essence All about Nudes paleta je dobila zaslužene pohvale. Stvarno fina i povoljna paletica. Pigmentacija joj je dobra, i praktična je za svakodnevno korišćenje. Posebno mi se dopada izbor nijansi. Bravo za Essence.
Aura ne prestaje da me iznenadjuje. Ovo je prva olovka za obrve koja mi odgovara. Nakon nekoliko pretvrdih, na kratko sam i odustala od njih. Olovka za usne je takodje dobra, ali bih volela da je mrvicu kremastija.


Bioten je organizovao predivan panel, i zaista su me oduševili organizacijom. Bavili su se svakim detaljom, od odabira mesta, hrane, ali i dovodjenjem vrhunskih stručnjaka. Nešto više o koži, kao i nezi iste smo slušali od dermatologa, psihologa i nutricioniste. Dobili smo i lepe poklone, većinu sam uvela u rutinu svoje nege, pa i o njima očekujte nešto više uskoro.


I jedan, meni posebno drag paket stigao mi je od Benefita, i u već par proizvoda sam se zaljubila. Na fotografiji je i par Too Faced proizvoda, što je stiglo od Sephore istog dana, pa sam ih spojila. Too Faced bronzer mi je već na listi za kupovinu, jer je predivan. Sve pohvale koje ste ikada čuli za njega su tačne.


Da li vam je nešto posebno zapalo za oko?


Šta ste vi kupovale ovih dana?

You Might Also Like

12 коментара

  1. koliko toga :O dok sam dosla do kraja vec sam zaboravila sta je sve bilo, svaka cast :D a nad aurom lagano placem :(

    ОдговориИзбриши
  2. Poslednja slika mi je definitivno bila najupecatljivija s obzirom da su na njoj moje dve omiljene maskare i Chocolate soleil bronzer :) Bas bih volela da probam MUF puder toliko sam se dobrih stvari naslusala o njemu

    sparklygoddess.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Aaaaaj blagooo tebi! Uzivaj u svemuuu tome i javljaj sta je must have! <3

    ОдговориИзбриши
  4. Znas da cu citati o cemu god budes pisala :) Probala sam Ebelin sundjerce (Aurino je bolje, veruj mi), Aurine tecne ruzeve (ali jos uvek nemam nijedan O.o), Aurine olovke, Bioten micelarnu (odlicna, samo jako mirise), zelenu kremu i Genovate okoloocni serum. A kupila sam svasta, bas koristim Lilijevih 20% snizenja haha ( Rimmel Magnifeyes senku, Multiactiv Revitaderm micelarnu, Nivein zeleni gel za pranje lica, Neutro Roberts gel za int.negu, Aurin Shine Killer i jos mnogo toga, bolje da stanem, oduzio bi se komentar (kao da vec nije predugacak,ahaha :D) ) Kristina :**

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti si se baš ponovila! :)) Nešto se nisam našla sa sundjerčićima. :/ Hvala ti puno, divna si. :***

      Избриши
  5. Zavidim ti na svim ovim benefit stvarima, sve je prelepo! :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels