Benefit Fine One One rumenilo

05:42



Bliži se sezona poklanjanja, i rešila sam da vam u narednom periodu prikažem neke proizvode za koje mislim da su zaista vredni pažnje. Njima ćete sigurno obradovati drage osobe, ili u krajnjem slučaju sebe.

Razmišljala sam od čega da krenem, ali nije bilo puno dvoumljena. Od prvog momenta, ostala sam očarana ovim, sve samo ne običnim rumenilom. Počevši od predivne kartonske kutijice, preko same ambalaže, sve je odabrano sa posebnom pažnjom. Nisam sigurna zbog čega se o njemu nije i više pisalo. Nijansa rozog zlata, ali i sjaj sličan njemu odaje utisak luksuzne šminke. Još iz naslova vam je jasno da je u pitanju Benefit Fine One One rumenilo. Medjutim, ono je više od toga.



Ne znam za vas, ali ja sam se oduvek divila sjaju jagodica Kate Bosworth. Nenametljivo, nežno i mladoliko. I uvek sam razmišljala kakvo bi to rumenilo moglo biti. Kremasto svakako, ali svako koje sam probalo bilo je previše pigmentovano, ili neodgovarajuće nijanse. Vremenom sam i odustala od traganja. Fine One One je upravo ono što sam tražila.
Sadrži tri nijanse. Šampanjac satensku koja ima ulogu highlightera, i koja jedina ima sjaj, ali vrlo suptilan. Zatim, ako mogu tako da je nazovem, lubenica roze, koja je vrlo živahna. Treća je koralna, takodje vrlo vibrantna. Mislim da su savršeno odabrane, ali i pametno poredjane. Zajedno daju nijansu koja daje zdrav sjaj licu, i momentalno deluje odmornije.
Srednje su pigmentovane, što mi je posebno drago jer se ne može preterati. Moguće ga je nadogradivati, ali mislim da nema potrebe.


Nanosi se tako što se postavi vertikalo na jagodice, i povuče ka uvu. Kao konturisanje, samo u obrnutom pravcu. Najsvetlija nijansa ide prva.Kako je kremasto lako se nanosi, a pošto nije preterano pigmentovano preporuka je da se postupak ponovi. Mada, ponovo, mislim da nema potrebe. Posebno za dnevnu šminku.Kada ste to uradili, samo ga blago utapkajte. Nemojte povlačiti, niti trljati kako ne biste skinuli puder koji (eventualno) imate na licu.Efekat koji se postiže sa njim zaista nisam imala priliku da dobijem ni sa jednim drogerijskim rumenilom, i zaista je posebno.


Brzo se maže, i ukoliko ste u žurbi, a posebno neispavani, maskara i ovo rumenilo su vam dovoljni. Osim za jagodice, namenjen je i za usne. Tu već nisam očekivala puno od njega. Ipak, vrlo je prijatan, ni malo lepljiv, i lepe nijanse. Očekivala sam i da će se puno sijati, ali je prirodne, pomalo puderaste zavrsnice. Kao da se sam setuje. Osećaj je kao da sam lagano prešla puderom u prahu preko njega. Uglavnom uokvirim, i popunim usne olovkom za usne slične nijanse, i predjem sa njim preko. 



Ne bih ga preporučila osobama sa masnom kožom, ali svim ostalim tipovima verujem da bi odgovaralo. Trajnost mu je dobra, može da izdrži radno vreme bez pomeranja.
Možete ga pronaći u Sephori, a cena mu je oko 5000 dinara.



Da li ste probale nešto od Benefit kozmetike?


*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

8 коментара

  1. Jako mi se sviđa ovo rumenilo i gledala sam ga na njihovoj stranici, ali,mi nekih 45 eura ( ispravi,me ako grijesim ) zvuci zbilja puno za mene koja ne koristim rumenilo svaki,dan. Inače, odlične fotke, odličan post, pratim te

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam videla nista slicno ovome, bas sam uzivala citajuci ovu recenziju. Bas me zanima kakav efekat daje na usnama, ako budes u mogucnosti islikaj! :D <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Tamara! :* Ako slučajno uslikam, objaviću na Instagramu. Skroz sam zaboravila na to, hvala što si me podsetila. :D <3

      Избриши
  3. zanimljiv proizvod, ima bas lijepe nijanse ali po mojem misljenju malo previse skup :/

    ОдговориИзбриши
  4. Baaaš je lepo :) Da generalno ne izbegavam kremasta sigurno bih ga kupila.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels