Top 5 favorita jeseni 2015.

03:07


Sa dolaskom hladnijeg vremena, nekako prirodno volim intenzivnije parfeme, koji ostaju čitav dan na koži, i koji svojim mirisom obavijaju toplotom. Osim njih, češće biram i tamnije nijanse, kako karmina, tako i senki.
Ovaj post je upravo njima posvećen, koji opisuju period u kojem se nalazimo.


Cartier La Panthere je najsnažniji parfem koji posedujem u kolekciji. Zavodljiv, topao i odvažan. Po meni, prava jesen u bočici. Mošus, mahovina, gardenija i jagode su njegove glavne note. Pomalo vintage, i definitivno ne tako čest miris. Parfem sa karakterom. Trajnost mu je neverovatna, 2 dana ga osetim na koži, čak ga ni gelovi ne uspeju u potpunosti skinuti.


NYX conceal correct contour paleta mi se vremenom pokazala sjajnom za večernju šminku, ili jednostavno neku značajniju priliku. Zapravo, najtamnija boja. Setujem je praškastim proizvodom i traje čitav dan. Svetlije mi se nisu najbolje pokazale za konturisanje, jer umeju da istaknu suve delove. Tako da njih koristim samo za sitne popravke. Laka je za korišćenje, a planiram da potražim da li se prodaje samo tamnija nijansa.



O Aura mat karminima sam vam već mnogo puta pisala, ali jednostano ne mogu a da ih ne spomenem. Od kada sam ih otkrila, ni jedan drugi karmin ne koristim. Ne volim da popravljam šminku u toku dana, što posebno cenim kod njih.
Ovim kisnim danima sam se cesto hvatala za nijanse 612 i 607.


Make Up For Ever bronzer sam vam već predstavila, a od tada se sve češće hvatam za njega. Vodootporan je, pa mu ni kiša ne može ništa. Vrlo lepa nijsnsa koja daje živost licu. Smatrala sam da je njegovo doba leto, ali sam se prevarila. Jesen mu takodje savršeno leži.

MAC Superb highlighter jako volim, posebno zbog nijanse koju zaista nije lako pronaći. Mogu je definisati kao boju rozog zlata. Najčešće ga koristim kao senku, jer je sam po sebi dovoljan, a daje predivan sjaj. Jako je pigmentovan, i dugotrajan, zbog čega se i našao na listi jesenjih favorita.


Koji su vaši favoriti ove jeseni? Imamo li neke zajedničke?

You Might Also Like

18 коментара

  1. Nyx paletica je predivna!
    Savršeno izgleda i nju definitivno kupujem, a ovi Aurini karmini, raj za oči! Šteta što mi u Bosni nemamo Auru, ima tako divne stvari, pogotovo ove mat karmine, odlične stvarčice draga, pusa. ♥☺

    ОдговориИзбриши
  2. Volela bih da vidim swatch Superb hajlajtera :)
    Dobar izbor proizvoda, pogotovo MUFE bronzer!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pisala sam o njemu, i tu je i swatch, pa pogledaj ukoliko te zanima:http://make-up-liciouss.blogspot.com/2014/01/mac-limited-edition-highlighter-superb.html

      Hvala ti. :*

      Избриши
  3. I ja volim jace parfeme tokom jeseni i zime.Moj ljubimac je definitivno Lady Million..Sto se tice ovog bronzera, volela bih da ga probam :-)

    ОдговориИзбриши
  4. kakva slucajnost! Ima 10-tak dana kako sam La Panthere isprskala na bloter, jos uvek mi mirise tasna! Njuskam ga tako danima, odlazim do parfimerijice i nazad i, konacno jutros, vedrim koracima se uputih u "Cosmo" u SK i pazarih ga! Presrecna otskakutah kuci sa svojim "panterskim" plenom, kad ono evo ga kod tebe na postu! Inace, izbor ti je odlican, a fotografije su ti divne!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Bas mi je drago da si ga ulovila! Nadam se da ćeš biti zadovoljna kao i ja! :))
      Hvala ti puno. :**

      Избриши
  5. Mislim da sam jedna od onih osoba koja ove Aurine tecne ruzeve hvali na sav glas. Ne znam, ali ja jos uvek nisam naletela na nesto bolje od ovoga :)

    ОдговориИзбриши
  6. Aura tecni ruzevi su prelepi, obozavam ih, mislim da ne postoji devojka kojoj ne odgovaraju. :)

    ОдговориИзбриши
  7. MUFE bronzer mi deluje jako lepo, a Auru još uvek nemam i ne bih znala da objasnim zašto. :D

    ОдговориИзбриши
  8. Pre desetak godina koristila sam samo Cartier parfeme, a sad već dugo nemam nijedan :) I ja jako volim te Aurine ruževe, a MAC hajlajter deluje interesantno, nisam ga dosad viđala ni obraćala pažnju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno su predivni, totalno sam se zarazila. :) Jako je lep, žao mi je što nisam uzela i svetliju nijansu. :/

      Избриши
  9. Cartier, ljuuubav :) Imam noviju verziju - Legere i meni isto baš odgovara za ove jesenje dane :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels