Make Up For Ever Pro Bronze Fusion

05:03


Već sam vam pisala o MUFE Ultra HD puderu, a sada nastavljam sa bronzerom.
Ovaj bronzer sam dugo gledala, i čitala o njemu. Privukao me je pre svega svojim izgledom, a onda i tim što mu je tekstura sasvim netipična.


Prvo što ćete kod njega sigurno primetiti je luksuzna ambalaža. Čvrsta, bronzana, sa ogledalom sa unutrašnje strane. Zaista oslikava sam proizvod.
Medjutim, prava lepota se nalazi unutar nje.


Na površini se nalazi predivni reljef, kog mi je u početku bilo žao da diram.
Ni malo ne liči na druge bronzere, jer mu je formula nalik čvrstom gelu, a sa druge strane funkcioniše i kao bronzer u kamenu. Vrlo mekan i baršunast pod prstima.
Nije praškast, i ne trusi se prilikom nanošenja, tako da nećete izgubiti ni mrvicu proizvoda.

Zbog svoje neobične teksture nije mu potrebno dodatno setovanje, a traje čitav dan bez pomeranja. Takodje, vodootporan je.
Postoje demo snimci na youtubu devojaka koje su ulazile u bazen sa njim. Mogu da potvrdim da se zaista ne mrda, što mi je posebno bitno kada su napolju visoke temperature.
Mislim da je to značajno devojkama sa masnom kožom kojima bronzeri brzo skliznu sa lica. Takodje, ne ističe ni suve delove, tako da bi odgovarao i onima sa dehidriranom kožom.


Dolazi u 6 nijansi, sa dve različite završnice. Mat i sjajna. Moja nijansa je 25I. U pitanju je topla, srednje svetla braon. Idealna za davanje topline licu. Može se primetiti da ima vrlo sitne zlatne šljokice, koje na licu nestaju, i samo mu daju prelepi odsjaj. Prilagodjava se tenu, i lako se blenda.
Vrlo brzo se fiksira, tako da je potreban brži rad četkicom. Takodje, da biste ga naneli potreba vam je četkica sa gušćim i tvrdjim vlaknima, ili kabuki. Druge uopšte ne hvataju proizvod. Ukoliko imate RT četku za tečni puder (Expert Face), sjajno će vam poslužiti za njega. Takodje, MUFE je napravio posebnu četkicu sa kojom se on najbolje nanosi.
Teško je preterati, jer je nadogradiv. Postepeno se radi sa njim, jer mu je tekstura takva. 
Izgleda prirodno na licu, i daje mu zdrav sjaj. Odmah deluje svežije i odmornije. Bitno je samo izabrati odgovarajuću nijansu.


Miris nema. Cena je 4910 dinara, za 11g. Količina je standardna, i može dugo da traje. Praktično je nepotrošiv.
Može se pronaći u Sephori.

Sastav:
Mica, Cetearyl Ethylhexanoate, HDI/Trimethylol Hexyllactone Crosspolymer, Synthetic Flourphlogopite, Glycerin, Squalane, PTFE, Dimethicone, Dicalcium Phosphate, Zinc Stearate, Lauroyl Lysine, Caprylyl Glycol, Ethylhexylglycerin, Polysorbate 20, 1,2-Hexanediol, Silica, Choandrus Crispus (Carrageenan), Xanthan Gum, Pentaerythrityl Tetra-Di-t-Butyl Hidroxyhydrocinnamate, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499, A17101.


Zaključak je da je u pitanju vrlo dugotrajan i praktičan bronzer. Kako postoji više nijansi i završnica, svako može pronaći onaj idealan za sebe.

Zbog toga što je prelep, ovog puta ubacujem malo više fotografija.






Kako vam se dopada? Da li ste probale ovaj bronzer?


*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

12 коментара

  1. Daaa,kupih ga pre nekih mesec dana,i malo je reci da sam odusevljena.sam proizvod i ambalaza su zaista na zavidnom nivou.odlicna recenzija 😊

    ОдговориИзбриши
  2. Od reci do reci se poklapa sa mojim misljenjem, ukljucujuci i to da mi je bilo zao da kvarim saru :) Divan je <3

    ОдговориИзбриши
  3. Kakav prekrasan bronzer *.*
    Ja sam ovog ljeta baš zabrijala na bronzere haha :D prije mi nisu bili toliko napeti. Trenutno sam opsjednuta s Kiko Masterpiece bronzerom, kao da je krojen za moju prozirnu put haha:D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja sam za njima oduvek luda. :D Kiko bronzeri su mi predivni.. i moja put je takva, baš mi treba sam neki svetao za zimu. :))

      Избриши
  4. Jako je lep zaista, i divno što je tako postojan i na masnoj koži :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels