Sun Dance proizvodi za nanošenje posle sunčanja

05:17


Nastavljam sa serijalom o proizvodima namenjenim za letnji period. Ovog puta pišem o tkz. kremama "za posle sunčanja". Obe su Sun Dance, i iako na prvi pogled deluju jako slične, u potpunosti su različite. Ipak, i jednu i drugu koristim i kao regularne losione, zbog njihove lagane teksture.


Losion sam koristila i prošle godine, i kako mi se dopao kupila sam ga ponovo. Samo, ovog puta u pakovanju od 500 ml. Trenutno je na sniženju, košta 225 dinara.

Sadrži aloja veru, provitamin B5 i bisabolu. Štiti od isušivanja, i umiruje kožu.
Miris mu je lagan, jednostavan i osvežavajuć. Nije jak, i to mi odgovara.
Tekstura losiona je retka, i prozračna. Upija se momentalo, a lepo hidrira kožu. Meni je idealan za ove vrućine, jer bilo šta gušće mi je previše gusto.
Kako sam ga koristila i na moru, moram da primetim i da zaista umiruje kožu. Aloja vera je poznata po tom svojstvu, kao i pantenol koje sadrži. Čak i blago hladi kožu.



Naziv ovog proizvoda je ostavljen Smooth za telo, teksture je kao mousse, a kako ja sve volim da prevedem nazvaću ga penasti losion.
Uvek me privlače losioni u kutijicama, nekako mi se više dopada takva ambalaža, iako nije preterano praktična.
Ovaj losion je idealan za one koji imaju jako suvu kožu, čak i leti, a smetaju im guste i masne teksture. Prvenstveno zbog svog bogatog sastava. Odmah iza vode, na drugom mestu nalazi se puter iz semena drveta Shorea stenoptera, a odmah iza njega ši puter. Osim njih, sadrži i aloja veru.
Miris me podseća na lubenicu, iako nema ni reči o njoj. Tekstura je penasta, ali lagana, i jednostavno se razmazuje. Takodje, momentalno se upija, i ostavlja kožu sjajnom i mekanom.
Zimi suvoj koži ne bi bilo dovoljno, ali je svako letnji proizvod. Namenjen je za lice i telo, ali ga nisam isprobala na licu.
LE je, dok je losion deo redovne postavke.



Losion i pena:



Da li ste probali neki od ovih proizvoda?

You Might Also Like

8 коментара

  1. Nisam probala, ali si me jako zainteresovala. Mislim da cu uzeti ovo u kutijici :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ti šta god da spomeneš da može da se kupi u DM-u meni se to sviđa i ja odem u toku nedelje da kupim i ne mogu da nađem :( Nadam se da ću naći ovu penu, kul zvuči :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni se često ista stvar dešava. :D Ako je nahvataš, javi kako ti se dopada. :**

      Избриши
  3. I mene podseca na lubenicu. Pored pene koristim jos kremu za lice posle suncanja, preporucujem :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels