Top 5 favorita jeseni

02:48


Ove jeseni sam otkrila neke proizvode koje do sada nisam koristila, a bez kojih više ,,ne mogu". Ima ih dosta, i zapravo mi je bilo jako teško da izdvojim samo pet. Glavni kriterijum mi je bio da ih koristim svakodnevno, tako da vam danas pišem o proizvodima koje prosto obožavam.


Zara Night parfem

Nisam neki ljubitelj voćkastih i slatkastih parfema na sebi, i volim da uvek imaju neku dozu jačine. Iako je ovaj parfem okarakterisan kao isključivo večernji, ja ga nosim i preko dana, jer je pravi zimski. Vrlo je snažan, topao i dominira vanila u mirisu. Osim dominantne vanile, glavne note čine i božur, bergamot i ruža.  Miris se dugo zadržava na koži, i u tom smislu sam baš zadovoljna.
Bočica je takodje vrlo zanimljiva, sa zlatnim i crnim detaljima, u stilu sjaja, i glamura noći. Cena je vrlo pristupačna, a dobijate kvalitetan parfem. U suštini, zaista mi se sve dopada kod njega, i od kada sam ga kupila, zaboravila sam na sve druge koje imam u kolekciji.


Bourjois 123 Perfect CC krema

Od CC krema generalno ne očekujem neko prekrivanje, medjutim ova prekriva izuzetno dobro. Čak bih ga okarakterisala kao srednje. Nijansa mi se takodje dopada, ima topli podton koji mi je nekako draži. Ostavlja sjajnu završnicu (dewy), tako da nakon nje uvek nanosim puder za matiranje. Dugo traje na licu bez promena, i ne prosija mi se T-zona nekih sigurnih 4 sata. Vrlo je lagana, a osećaj svežine nakon nanošenja ne izostaje. Jako mi se dopada, i planiram da nastavim da je kupujem.
Mislim da bi odgovarala svim tipovima kože, osim izuzetno masnoj. Ne ističe suve delove lica, niti naglašava pore. Ukoliko tražite dobru CC kremu, imate moju preporuku za ovu.


Eveline Satin Blush

Još jedno iznenadjenje za mene. Pre svega, nijansa je predivna. Nežna, zagasita nijansa izmedju roze i boje breskve. Vrlo je univerzalna, i verujem da bi većini devojaka stajala. Lice mnogo izgleda svežije i odmorinije sa njim. 
Ovo rumenilo je i ono zbog kog sam zavolela da koristim rumenila, koja sam ranije izbegavala. Trenutno samo njega koristim, i neću ni da čujem za drugo. :) Vrlo je i pristupačno, a nešto više o njemu planiram da pišem u posebnom postu. Žao mi je što nigde ne piše oznaka nijanse, ali koliko sam videla na njihovom sajtu, postoji ih 6. Ne trusi se, srednje je pigmentovano, što je po meni idealno za rumenilo, a posebno za nekoga ko je kao ja tek počeo da ih koristi.


Maybelline Color Tattoo 24h

Trenutno moj omiljeni proizvod što se tiče popunjavanja obrva, ali i decentnog šminkanja očiju. O njemu sam više pisala ovde. Sjajna stvar za obrve, jedina caka jeste da li vam nijansa odgovara. Meni srećom, odgovara, i već sam kupila još jedan da imam u zalihama. Kako se nanese, tako se ne pomera čitav dan, i ne morate da se brinete da li vam se nešto poremetilo.


Nyx Matte Lipstick Whipped Caviar

Verujem da već znate koliko volim Nyx mat karmine. Inače, više volim mat na usnama, a oni imaju sjajnu teksturu i pigmentaciju. Takva je i kod ovog karmina. Nijansa je vrlo zanimljiva i neobična. Može se svrstati u ,,nude nijanse", jer je približna boji usana, i pogodna je za nošenje preko dana. Medjutim, ono što je čini toliko posebnom jeste što na vrlo suptilan način ističe usne, i daje im punoću. Uz njega obično naglasim oči sa braon tonovima, i nekako mi sve zajedno sjajno deluje. Ne isušuje mi usne, i dugo ostaje na njima.



Swatch:



Da li ste probale neke od ovih proizvoda? Koji su vaši favoriti ove jeseni?

You Might Also Like

21 коментара

  1. Koji je broj CC kreme? I kako da nadjem ovo rumenilo, koja oznaka ima da ga prepoznam?
    Hvalaa :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Broj je 32, Light Beige, čini mi se da je druga po redu nijansa. :) Njihova šminka se koliko sam primetila može pronaći u lokalnim parfimerijama, i u većim apotekama. Meni je baš žao što moje nema oznaku, ali koliko sam gledala po internetu, od tih 6 dostupnih nijansi, čini mi se da je ovo moje 03 peachy pink, ali nisam sigurna. Ako saznam tačno koje je, javljam. :)

      Избриши
  2. Koje su cene parfema, rumenila i karmina, ako nije problem da napises? Hvala <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije naravno. :) Parfem je 1290 din, rumenilo je oko 500-600 zavisi kako gde, a karmin je 600. <3

      Избриши
  3. Obožavam Zarine parfeme, tako da ću morati probati i ovaj :D

    ОдговориИзбриши
  4. Mene interesuje ovo Eveline rumenilo,volim taj brend,pristupacan a dobar:) Ovaj Nyx ruz je identican GR Velvet Matte 12 ruzu,na mojim usnama je isti kao Nyxov na tvom swatchu,to mi je ujedno i jesenski favorit (uz jos neke sitnice:D) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pisaću o njemu u posebnom postu. :) Nisam probala GR, ali super pa je on jeftinija verzija. :))

      Избриши
  5. Nikad nisam obratila paznju na parfeme u Zari *___* Ocigledno sam nesto propustila i moram da priznam da si me zaintrigirala sa ovim ;)
    Interesantno mi je sto koristis Maybelline CT za popunjavanje obrva...zanima me kako to izgleda. Nisam probala njihove senke, ali ovu cu izgleda morati ;)
    Lepi favoriti, btw ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Većina su edt, ali su i one lepe. :) Super izgleda, i odlično se drži. :) Hvala ti :*

      Избриши
  6. Zara parfemi su mi odlični,isprobala sam 3 do sad i baš su dobri za tu cijenu. CC krema po tvom opisu bi mi odgovarala, pa ju možda i kupim. :-)

    ОдговориИзбриши
  7. Obozavam sve 5 proizvode! Like za post, odlican!

    Nikoleta, xoxo

    http://nljuljduraj.blogspot.com


    ОдговориИзбриши
  8. Jako me mamite s Zarinim parfemima! Imala sam ih nekoliko i svi su mi bili fini, ali ove neke fensi nisam još isprobala :D
    Od ostalih stvarčica jako mi se sviđa Maybelline Permanent taupe jer ga imam i sama, te NYX ruž <3

    ОдговориИзбриши
  9. Imam nyx whipped caviar, I to mi je najomiljeniji ruž na svetu :D savršen mi je za svaki dan, nije onako "mrtav" nude kakav mnoge devojke vole da nose ( ili ti puder na usta :p) nego je bas onako "your lips but better" Ma divan mi je u svakom pogledu, boja, postojanost.. Obožavam ga! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Drago mi je da se i tebi dopada, i meni polako prelazi u kategoriju najomiljeniji. :)) Slažem se, mnogo je fina nijansa, i postojanost njihovih mat karmina je odlična. Delimo oduševljenje. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels