3 četkice koje će vam sigurno olakšati šminkanje

03:43


Možda niste ni svesni koliko pravi oblik četkice znači prilikom šminkanja. Makar ja nisam bila do nedavno. Ove tri četkice su po meni nešto što svaka devojka mora da ima, ne zato što je to sada u trendu itd. već zato što će joj zaista olakšati šminkanje, i zato što će sa vrlo malo muke i vremena postizati mnogo lepši izgled.


U principu imam dosta različitih oblika četkica, i osim one za puder, ove 3 su mi miljenice. Napomenula bih da ne moraju biti Blush, bitno je da su takvog oblika i za tu namenu, ali svakako ću prokomentarisati i kvalitet baš ovih. Kada su već pristupačne i jeftine, zašto tražiti druge? :)

Prvo sam kupila Blush lepezastu četkicu za senčenje 30A. Stvarno volim da nanosim i highlighter, i bronzer i bilo mi je nemoguće to raditi sa nekim četkicama koje sam ranije imala. Kada sam je 1. put probala oduševila sam se. Za manje od minut nanesem bronzer, i to tako fino i precizno da sam se i sama divila.  Ne uzima puno proizvoda, i ne trusi ga. Dovoljno je nežna za kožu da je ne grebe, a sa druge strane dovoljno čvrsta da se ne presavija. Takodje, u toku pranja joj nisu ispadale dlačice. Savršenstvo. 
Piše da je napravljena od prirodne dlake.
Cena je 430 dinara, može se pronaći uglavnom na svim prodajnim mestima gde se drži i NYX šminka. Medjutim, ima jednu malu manu. Posle 5 meseci skoro pa svakdnevnog korišćenja se raširila, i nije više onako lepa i precizna kao pre. Znam da je to dug period, i da sam je često koristila, ali sam se malo razmazila Ecotools četkicama koje traju i po par godina. Tako da, budite spremni da posle pola godine ponovite kupovinu.
Generalno ovakav tip četkice se koristi za konturisanje i nanošenje highlightera, čak i rumenila. Toplo vam preporučujem da nabavite jednu ovakvu četkicu i skratite sebi muke.



Sledeća na redu je četkica za ,,blendanje" senki 14C. Zapravo u pitanju je četkica sa kraćom prirodnom dlakom za blendovanje (mešanje) senki i postizanje prirodnog prelivanja boja na kapcima. Fino zvuči, ali fino i deluje. Ukoliko volite da stavljate senke, a nemate četkicu za blendanje, saosećam se sa vama. Nabavite je što pre. 14C je vrlo mekana, gusta i sjajno postiže prelaze izmedju nijansi. Ovo mi je bilo još jedno otkriće, i nekako sam i zavolela da stavljam senke zahvaljujući njoj. Ranije mi je bila gnjavaža kada žurim negde, a sada mi je čak i uživanje.
Nju imam kraće nego prethodnu, ali za sada je u super stanju, i tokom pranja joj nisu ispadale dlačice. Cena je 300 dinara.


I treća četkica, koja treba apsolutno svakome ko popunjava obrve senkom jeste 25B. Inače, bez kose četkice teško da ćete uspeti precizno da ih popunite, a ova je za to sjajna. Tanka je, i mekana, medjutim dovoljno čvrsta. Preporučujem je i za korišćenje kremastih senki, jer i njih sjajno nanosi. Pere se vrlo brzi i lako, i ne ispadaju dlake. Cena je samo 225 dinara, i mislim da je ovo super investicija. Četka je od sintetičke dlake, i može da se koristi i za nanošenje gel linera.


Da li imate neke od Blush četkica, i kako su vam se pokazale? :)

You Might Also Like

15 коментара

  1. 14c bih mogla da probam. Imam seforinu za blendanje, ali s godinama se malo raskrecila, pa je fina za generalno blendanje, ali prevelika za nesto precizniji rad. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Tijana LeClaire-
      14C je meni super za blendanje, baš sam oduševljena njom. Nisam probala Sephorine četkice, pa ne bih mogla da ti ih uporedim. :/

      Избриши
  2. Obožavam kistove i skupljam ih ko zlatnike :D Imam jednu "lepezu" i zaista odlično funkcionira za konturiranje i highlighter. Lajkam Blush kistove <3

    ОдговориИзбриши
  3. Ja sam moju cetkicu za hajlajter, prvu o kojoj si pricala, verovali ili ne peglala :D Mozda zvuci smesno ali time sam joj produzila "rok trajanja". Od prirodne je dlake pa sam preko krpe presla peglom po njoj i ispadne fino mekana i dlacice se lepo sloze i isprave. Na taj nacin mi je trajala poprilicno dugo :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Andriana-
      Dala si mi odličan savet, i baš ću da isprobam tvoju ,,tehniku" na njemu! :)

      Избриши
  4. navela si me na kupnju lepezastog kista :)

    ОдговориИзбриши
  5. volim volim i volim Blush cetkice mogu slobodno da pariraju uz neke puno skuplje od njih.. cak su mi se pokazale i bolje nego li neke skupe

    ОдговориИзбриши
  6. -Missy Housecat-
    Planiram još da ih kupim, obratiću pažnju na njih. :))

    ОдговориИзбриши
  7. Imam Blush cetkicu br 7, ja sam je kupila za nanosenje senke ali sam pogresila jer sam je na brzinu kupila, nije za to, vise je za korektor recimo jer ima i sinteticke dlacice. i onda je nisam koristila ali sam probala njom da popunim obrve jer je tanka na vrhu i super mi je, ne moram da je "bacim".
    http://www.alexandar-cosmetics.com/upload/product/b62600cbf3de883a6e05da5011a12dc0.jpg

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels