Druženje u Metropoliten parfimeriji, prvi Dan otvorenih vrata za blogerke

12:45


Znate kada kažete ,,Nešto sasvim drugačije"? E pa, meni je ovo iskustvo bilo baš takvo.
Dan otvorenih vrata za blogerke je bio u petak, 7.marta. Već na ulazu srdačno me je dočekala Ljiljana koja i sama vodi svoj blog. Pošto sam 1. put došla u Metropoliten parfimeriju vodila me je u obilazak iste. Dok mi je o svakom proizvodjaču i proizvodima pričala, divila sam se koliko jedna parfimerija može stvarno biti lepa, i koliko je truda uloženo u nju.
Još jedna stvar koja mi je zapala za oko, jeste što su ljudi koji tu rade krajnje srdačni i spremni da pomognu pri odabiru proizvoda.
Koliko je parfimerija divna možete se i sami uveriti na slikama. Svakako se ne vidja tako nešto svuda.


Polako su stizale i ostale koleginice, i stvorila se prava gužva. Sa svih strana devojke su raspredale o kozmetici i parfemima. Isprobavale ih i govorile na šta ih koji miris podseća. Ljiljana nam je o svakom parfemu pričala priče koje su mi delovale kao bajke. Mislim da mi se najviše dopala priča o jednom parfemu koji je zapravo jedan čovek posvetio svojoj ženi i bebi. Parfem je stvarno mirisao na nešto čisto i nežno.
Meni kao ljubitelju vanile su se svideli uglavnom ti slatkasti parfemi, mada moram priznati da su i oni malo ,,šarmantniji" probudili ljubav u meni.
Mislim da su ovi parfemi najzanimljiviji koje sam ikada videla, zapravo sigurna sam. Vrlo su specifični, i dovoljno je samo par njih da pomirišete i shvatićete o čemu govorim. Svaki ima svoj snažan karakter.


Mislim da je ovo divna ideja koja je mnoge blogerke osim svega i medjusobno upoznala. Dosta nas se nije poznavalo ,,uživo".
Moram da kažem da su devojke koje sam upoznala krajnje simpatične, i da svaka ima svoju posebnu energiju koja se može i osetiti čitajući njihove blogove. Žao mi je jedino što se nismo sve zajedno slikale, ali dobro.


Ono što nam je svima privuklo pažnju jesu mirisne sveće koje su vrlo specifične. Mirisi su sve samo ne tipični, i vrlo su posebni.


Na mene je ovo iskustvo ostavilo utisak, i nateralo me da zaista razmislim koje sastojke imam u kozmetici. Inače sam pobornik prirodne kozmetike, ali se nisam toliko specijalno obazirala na sastojke. Nekako sada više shvatam važnost prirodnih sastojaka.


Takodje, u ovoj parfimeriji ćete zaista moći računati na to da od ljubaznog osoblja dobijete testere.
Skoro pa svaki proizvod možete i isprobati.


Spremili su i sokiće i čokoladice za nas, kao i sto pun testera za isprobavanje.



Inače, čini mi se da ću se i vratiti po Dr. Hauschka kremicu, jer me je tester iste potpuno očarao.
Nadam se da će ovakvih druženja biti sve više. :)

You Might Also Like

2 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels