Wish listica 2

12:24


Proslo je vec par meseci od moje 1. liste, i vecinu stvari sam i kupila/dobila, nadam se da ce tako biti i sa ovom. :D

Sa prosle liste ostaje Naked 2 paleta, koja mi je stvarno preskupa za 1 paletu senki za oci, ali je u isto vreme i prelepa tako da ostaje moja zelja. :) I MUA paletica dolazi u obzir kao zamena, :)


Zatim Artdeco Camouflage cream, za koji nisam uspela da nadjem odgovarajucu nijansu jer su u parfimeriji ostale samo 2 najtamnije. Cekam da se dopune. :)


Mozda skupim i malo vise para, pa kupim Kryolan korektore, koji mi deluju kao nesto najbolje na trzistu. Super je sto mogu i u Srbiji da se kupe. :)
Nyx mat tecni karmini su prelepi! Njih planiram u sledecoj porudzbini da narucim. Toliko ima lepih boja, da je tesko izabrati. :)


Essence iluminating base je meni savrseni highlighter i nigde ne mogu da ga nadjem. :/ Znam da sam ga kupila na nekom snizenju po ceni od 129 din. samo da probam, ali sam se iznenadila koliko je lep. Kao bazu ga nisam ni probala. Ako neko zna gde se moze kupiti neka mi javi. :)


Jos po neku stvarcicu od odece, ali to je u sustini to. :))) Naravno, i dopuna dosadasnjih favorita. :) Mislim da sam skromna. :D


Sta je na vasoj listi? :)

You Might Also Like

14 коментара

  1. Super lista :) I ja patim za naked paletom ali mi je zaista preskupa :/
    Sto se tice ove essence baze/highlightera mislim(nisam 100% sigurna) da sam je videla u lilliju u Visegradskoj pre nedelju dana, bila je snizena :))

    ОдговориИзбриши
  2. Moram da te razočaram, mislim da je Essence povukao tu i još jednu bazu (moj favorit), a kada si ga uzela za tu smešnu cenu bilo je sniženje pred povlačenje. :(

    ОдговориИзбриши
  3. Na Essence iluminirajuću bazu zaboravi jer se ne proizvodi više, zato je i bila na rasprodaji.

    ОдговориИзбриши
  4. Haha koja skromna wish lista :D Moja je nešto duuuža, upravo sam ju natipkala pa ću je sutra objaviti :D I ja si želim nakedicu ;)

    ОдговориИзбриши
  5. Divna ti je WL :D
    Ja za sada imam na WL Shiseido kist za nanošenje pudera i nešto iz Diorove Golden Winter kolekcije (ruževi i lakovi) :D

    ОдговориИзбриши
  6. Odlična lista :) i meni je Naked na WL od kako znam za nju.. Ima li uopste gde da se kupi u Beogradu ili mora da se narucuje preko interneta?

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels