Laura Vandini Satinizing Body Milk

12:16


Jedna od relativno novih stvarcica kod nas su Laura Vandini mleka za telo. Postoje 3 vrste Cashmere, Pearl i Silk. Cashmere je losion za telo o kom kazu:
Prepustite se čarima neodoljivog Laura Vandini Cashmere losiona koji će učiniti vašu kožu lepom, negovanom i privlačnom. Dragoceni proteini kašmira obezbeđuju dugotrajnu hidratantnost, čineći kožu svilenkastom i elastičnom. Senzualni miris egzotičnog cveća sa vedrim akordom drvenastih nota i dinamičnih akcenata kokosa i vanile, nežno obavijaju telo efektom topline i nežnosti.
Nanesite velikodušno na celo telo – koža je trenutno blistava, svilenkasta i nežno namirisana.
Meni je miris na 1.bio pomalo na kokos, sa nekim dodacima. Lep je miris jako, i dosta dugo mi je trebalo da se odlucim da li da uzmem njega ili Silk. :)



Pearl: Prepustite se čarima božanstvenog Laura Vandini Pearl losiona koji će učiniti vašu kožu lepom, negovanom ali i privlačno svetlucavom. Čarobna kombinacija, ekstrakta bisera i dragocenih minerala iz okeana, obezbeđuje hidrataciju, gipkost, mekoću, revitalizuje kožu i podstiče prirodnu regeneraciju ćelije.
Zanosna i zavodljiva igra cvetnih nota daje poseban pečat i neizmernu energiju. 
Ovaj ima sitne sljokice u sebi, i miris mi se najmanje dopao. Cini mi se da se on i najmanje prodaje.

I Silk za koji sam se i odlucila: Prepustite se čarima, senzualnosti i neizmernoj energiji čarobnog Laura Vandini mleka za telo koji će učiniti vašu kožu svilenkastom, baršunastom i neodoljivom. Dragoceni ekstrakt čiste svile obogaćen vitaminima obezbeđuje koži neophodnu hidratantnost, efikasno omekšava i štiti kožu. Nežno i kremasto Laura Vandini mleko za telo se preporučuje i osobama sa izuzetno suvom kožom. Puderasto-nežni mirisni akordi miluju i opuštaju sva čula.


Svi se mogu naci u Liliju, verovatno i u nekim vecim marketima. Cena u Liliju je 519 din.za 200 ml.
Vidim da postoji i gel za tusiranje, i krema, ali to nisam primetila kod nas.
Ambalaza mi je jako lepa, i odmah mi je zapala za oko, jako je jednostavna, a veoma elegantna.
Silk je mleko za telo, u pravom smislu te reci. Bele je boje, i dosta je gusto. Lepo se razmazuje i brzo upija. Ne ostavlja masan trag za sobom. Slicne teksture kao Nivea tamno plavo mleko za telo, ali cini mi se sadrzi manje ulja, i manje je masno.
Miris je jako lep, na 1.loptu mi se ucinilo kao da ima vanile u sebi, vrlo je slicno parfimisanom mleku, tipa onih sto idu u kompletu sa parfemima. U pocetku je jak, ali kada ispari je kao parfem, i jako je lep. Miris se zadrzava vise sati.
Sto se tice nege, sasvim je dobra, koza je meksa i glatka je. Mislim da je pogodan i za suvu kozu.




Ja sam zadovoljna sa njim, i bas mi je pravo uzivanje mazati se sa njim. :)
Da li ste probale neke od ovih proizvoda? :)

You Might Also Like

12 коментара

  1. Pomesala sam Lauru Vandini sa Aldo Vandini :D Sad mi je smesno :)

    Sve u svemu, moracu da probam Silk, jer volim takve mirise ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ni ja nisam bila sigurna da li je to isti proizvodjac, pa sam gledala na internetu. :) I Aldo Vandini mi imaju predivne losione. :) Pomirisi i kasmir bas je lep. :)

      Избриши
  2. Ništa probala, nisam ni sigurna je li dostpuno kod nas :/ i meni se sviđa Silk :)

    ОдговориИзбриши
  3. Cashmere ima lijep miris, a i tijelo ostavlja tako mirisnim i nahranjenim, Silk nisam probala ali ne sumnjam da je dobar i potražiću, sviđa mi se opis :)

    ОдговориИзбриши
  4. Ja imam silk i miris je divan,ima cak i neke svetlucave cestice ali nega tj hidratacija je losa.Za suvu kozu nikako nije.Sto ne znaci da ga necu ponovo kupiti,jer mirise prelepo :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam primetila svetlucave cestice, obraticu malo vise paznju. :) Ne znam, meni bas deluje gusto, ali nemam jako suvu kozu, pa nisam sigurna. :) Hvala na informaciji. :)

      Избриши
  5. Prije par godina sam ih otkrila sasvim slučajno. Stajali su na dnu hipermarketa, totalno neprimjetni (ehhh sta marketing radi tj ne radi od proizvoda)... par pakovanja već potroseno, jer volim mazalice za tijelo... odlični su i mirisom i kakav trag na tijelu ostavljaju

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala ali bih voljela, iako se mrzim mazati haha :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehehe, probaj pred spavanje da drzis u blizinu neko mleko, bice ti lakse, a i cesce ces se mazati. :))

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels