Kontakt / O meni

Dobrodošli! Ovo je mesto na kojem ćete pronaći savete, recenzije i trenutna dešavanja u svetu kozmetike. Sve zapakovano u po koju moju reč više.
Ovde možete da se opustite, i ostanete satima ukoliko želite, jer je sve ovde napisano upravo za vas.


Blog je nastao 10. jula 2013. godine.
Budite slobodni da pitate šta god vas interesuje, želja mi je da se ovde osećate prijatno, i da vam ovo bude kutak za skretanje misli.
Facebook stranica: MakeUpLicious
Instagram: mia_makeuplicious

Kako sam oduvek bila neko koga je zanimalo sve vezano za kozmetiku, i to toliko da sam fotografisala prazne bočice proizvoda kako bi ih se sećala, i znala kako su mi se dopali, pomislila sam kako je pravo rešenje otvaranje bloga. Tu bih vodila neku vrstu beleški, koje bi bile korisne i drugima. Tako je sve počelo.
Zanimljiva mi je činjenica da i danas pišem sa istim ushićenjem kao i prvog dana, a u svaki red je utkana ljubav i želja. Mislim da to možete i osetiti.
Možda i jedna od najdražih stvari nastalih iz ovoga jeste kada mi se javljaju devojke, jer su oduševljene nekim proizvodom koji su kupile na moju preporuku.

Diplomirani molekularni biolog sam, i imam 24 godine.

Kako biste lakše zaključili da li će i vama neki proizvod odgovarati, bacite pogled na ove podatke:
Kosa: Ravna i duga. Tanke vlasi, ali srednje gusta. Farbana.
Kapci: Nisu spušteni, niti masni.
Koža lica: Mešovita. T-zona je masnija, dok su obrazi normalni.
Koža tela: Normalna, zimi nešto suvlja.
Imam svetlu put, ali mogu da pocrnim na suncu.


Ovo jeste PR prijateljski blog, ali samo u smislu da o proizvodima koje dobijem na recenziju pišem potpuno iskreno. Garantujem da nikako drugačije neće biti. :)MiaSav tekst i slike su autorske (ukoliko nije drugačije naglašeno) i molim da se ne koriste bez prethodnog upita.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels