Favoriti leta 2016.

03:01



Požurila sam da napišem favorite leta dok još uvek ima toplih dana, jer verujem da vam ovakav post više znači sada, nego u septembru, oktobru...
U poslednjih par meseci sam otkrila dosta novih proizvoda, koje nisam spominjala na blogu, a zaista su vredni pažnje.




Essence Lights of orient me je privukla neobičnim dizajnom, koji u potpunisti prati priču kolekcije. Svakako najlepša drogerijska paleta koju sam videla. Takodje, poseduje veliko ogledalo.
Tu reči ne staju. Nijanse su prelepe, sve sjajne, šimeraste, osim poslednje i prilagodjene toplim tonovima preplanulog tena. Truse se minimalno, a pigmentacija je odlična. Ukoliko vas zanima detaljnija recenzija, pišite mi.
Kod nas je ova kolekcija brzo rasprodata, ali sam čula da u susednim državama tek treba da stigne.


Catrice je zvanično stigao i kod nas, nažalost ne u svaki DM. Ovo rumeno je iz LE Denim Divine kolekcije. Uzela sam ga na blef, ne očekujući previše. Medjutim, vrlo je pigmentovano, i potrebna je lagana ruka. Trusi se ukoliko je suprotno. Dugo traje na licu, a nijansa je živahna i osveži lice na način na koji ni jedno drugo koje sam probala nije uspelo. Lepo bi pristajala i svetlijem, i tamnijem tenu.


Essence Lights of orient je ubedljivo najbolji drogerijski bronzer, i žao mi je što nisam kupila bar dva. Dolazi u dve nijanse, a ovo je tamnija.
Nijansa je hladnija za bronzer, po meni idealna. U potpunosti je mat, lako se blenda, i ne trusi se. Ističe kosti lica toliko dobro da sa njim konturisanje nije ni potrebno. Ukoliko ga pronadjete negde, kupujte. :)
Već sam ga prilično potrošila, pa vam prilažem fotografiju kada je još bio novi.


Još jedan Catrice proizvod se našao u favoritima. To je High glow mineralni, pečeni hajlajter. Kod njega je zanimljivo što se može koristiti na više načina. Kao pigmentovani ili blagi hajlajter na licu, ili sjaj po telu. Divno izgleda svakako, a sa trajanjem me je oduševio. Bukvalno čitav dan. Smatram da bi više odgovarao svetlim, i srednje tamnim osobama, posebno plavušama.


NYX Lingerie tečne mat karmine sam dugo izbegavala, jer mi ni jedna nijansa nije delovala posebno privlačna, i jer sam čitala na više mesta kako su lepljivi. Dok sam dražila neke sasvim druge proizvode, probala sam Bedtime Flirt na ruci i zaljubila se u tu nijansu. Koliko mi se dopada vam govori što sam kupila dve jer se kod njih nikada ne zna kada će biti nestašica.
Prljava roza sa primesama bež, ili kako je neki nazivaju boja mesa savršena za sve prilike. Ne izgleda "mrtvo" na usnama, što izbegavam, jer smatram da mi ne stoji najsjajnije.
Druga stvar je i tekstura. Bogata, kremasta i suši se na mat. Traje ceo dan. Jedino nakon jela se moraju popravljati.


Alverde je izbacio jednu zanimljivu i vrlo praktičnu stvarčicu. Kako sam pocrnela, trebao mi je tamniji puder, a da ne bih kupovala novi, i zamenila svoj omiljeni ovaj proizvod mi je baš dobro došao. Vrlo mala količina je dovoljna da potamni puder i za par nijansi. Neće promeniti teksturu tečnog pudera, jer se koristi u malim dozama. Sa njim možete dobiti svoju idealnu nijansu. Koristila sam ga čak i za konturisanje. Cena je oko 400-500 dinara, a verujem da neću ni uspeti da ga potrošim. 


Benefit Goof Proof olovka za obrve mi je promenila način popunjavanja obrva za 180 stepeni. Sa jedne strane nalazi se "olovka" koja je taman voskasta koliko treba, i nećete ostati bez obrva ukoliko jače pritisnete (što mi dešavalo sa nekim olovkama), a nijansa je vrlo prirodna.
Sa Goof Proof olovkom ćete moći postići vrlo prirodan izgled, ali i docrtati nedostatke.
Sa druge strane je češljić za obrve sa gusto raspoređenim dlakama koji olakšava precizno popunjavanje.
Svakako sjajan proizvod, nisam očekivala da će mi se toliko dopasti.


Olival kao brend zaista volim, i šta god sam probala jako mi se dopalo. Volim da koristim ulja za negu kožu, pa sam se tako lako odlučila i ovo da probam.
Zlatno ulje smilja je namenjeno normalnoj, suvoj i osetljivoj koži. Moja je mešovita, ali mi nije ni najmanje bilo masno jer se brzo upija. Danju sam ga mešala sa dnevnom kremom, a noću koristila samo. Sastav mu je sjajan, sa još bar pet različitih ulja. Koža je zdrava, nahranjena, i zaista ima taj zlatni sjaj. :)


Jedna sasvim neobična stvarčica mi je osvojila srce. Angel Therapy My life parfem za kosu sadrži hijaluronsku kiselinu.
Miris je stvarno parfemski, ženstven i verujem da bi se većini devojaka i dopao. Nakon feniranja volim da ga nanesem, pre svega zbog mirisa, a zatim i jer mu je funkcija i da zagladi kosu i učini je sjajnijom, što zaista i radi.
Miris traje čitav dan, pa i sledeći. Jako je dobar proizvod i jer neutrališe duvanski miris koji meni jako smeta, pogotovo u kosi, pa sam bila baš zadovoljna što sam i to otkrila. Ako ste bili negde u kafiću/žurci, a ujutru morate da putujete, i u sličnim situacijama će biti od prave pomoći.


Benefit Goof Proof pencil 5, NYX Lingerie 08, Alverde toner, Catrice highlighter 010, Catrice blush C01, Essence bronzer 02:


Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Koji su vaši favoriti ovog leta?

You Might Also Like

7 коментара

  1. Probala sam samo Catrice highliter i obožavam ga! Svaki dan ga koristim i isto, samo hvale na račun njega.
    Ostalo nisam probala, žao mi je što nisam ugrabila ovu essence paleticu, valjda će doći još kod nas u BiH, za ovaj bronzer nisam ni čula iskreno, a nijansa divno izgleda.
    Catrice rumenilo je baš nekako glamurozno, Benefit olovka dugo na listi želja.
    Divni favoriti, uživala sam čitajući. ☺

    ОдговориИзбриши
  2. Ulovila sam essence bronzer i zaista je odličan, slažem se u potpunosti,imam i alverde pigment za miješanje sa puderom, ali svijetliju nijansu jer ja imam tamniji puder koji mi je drag i zaista je odličan,a treba ga malo. Uvjerila sam se kad sam jednom istisnula malo više proizvoda na na jako taman puder i dobivena nijasna je bila taman za nekog duha :-p

    ОдговориИзбриши
  3. Nyx Matte ruz je odlican ! Nijansa je predivna.

    Charming Coco

    ОдговориИзбриши
  4. Imam Alverde pigment, samo je moj u svetlijoj nijansi Hell, super mi je posvetljavao Lorealov True Match koji je bio taman za mene. A Essence bronzer mi je privukao paznju, prelep je ( ne koristim bronzere, ali ovaj je zaista divan :)) Kristina

    ОдговориИзбриши
  5. Ovaj Essencov bronzer mi se čini jako dobar, morat ću ga nabaviti dok još nije otišao iz prodaje! Što se tiče cijele kolekcije nove od Essencea, sve im je dosta dobro, pogotovo ambalaže! Ne možeš ih ne kupiti. Plus kvaliteta je dosta poboljšana s obzirom na prijašnje proizvode. Definitivno hit.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels