Veliki new in #10

01:58


Nije prošlo dugo od prošlog posta sa novitetima. Makar ne onoliko dugo kako to kod mene zna biti. I ovog puta se svašta nakupilo, a kako sam većinu isprobala, napisaću vam i kratke prve utiske.

Iako imam popriličan broj parfema, to me nije sprečilo da kupim još jedan. Tačnije toaletnu vodu, pod izgovorom da mi je potrebno nešto za svaki dan. Miris je prelep. Glavne note su (naravno) vanila, karamela, sandalovina i kedar. Nije toliko sladak, kao što bi se reklo gledajući note. Odgovara mu ime Oriental. Nije postojan kao parfemi, ali se to ne može ni očekivati. Cena mu je 1200 dinara, za čak 100 ml, i imate sve preporuke za njega. Zanima li vas recenzija?


Diplona proizvode za kosu godinama kupujem, i jako volim. Sjajan regenerator, do sada mu ni jedan drogerijski nije ravan. Ovaj je sa arganovim uljem, ali i oni za suvu i za farbanu kosu su odlični. Ako imate suvu i oštećenu kosu vredi ga isprobati.


Znate da dosta pazim sa kim saradjujem, i verujte mi na reč da su Angel Therapy proizvodi prevazišli sva moja očekivanja. Šampon i mleko u spreju su daleko iznad proseka, ali maska me je u potpunosti kupila. Kosa bude prelepa, sjajna u složena, i daleko se lakše oblikuje. Pišem vam i poseban post o njima.
Rukavicu za skidanje šminke još uvek nisam isprobala.


O White Smile7 trakicama sam vam trebala davno pisati. Medjutim bila sam prehladjena par nedelja, pa sam pauzirala sa korišćenjem. Ponovo sam se prehladila, ali su utisci spremni.


Bilo je dobro sniženje u DM-u, pa sam kupila dosta stvarčica. Subrina šampon za masnu kosu mi je za sada užasan, i isušuje kosu, ali ću ga verovatno probati još koji put, da budem sigurna da je on krivac. Ranije sam imala njihov od narandže čini mi se, i bio je mnogo bolji.
Seri dvofazni regenerator u spreju je O.K., ništa toliko specijalno koliko sam očekivala, pogotovo zbog cene. Medjutim, nije ni loš.
T-Force silikonske kapi su dobre, klasične, i tu nema puno šta da se priča.
Byphasse tonik morate imati. Savršen je. Pisaću i onjemu posebno, stvarno to zaslužuje.
Balea trake za depilaciju su me prijatno iznenadile, i pokazale su se boljim od većine koju sam probala.
Ebelin tupferi ili sundjerčići, kako god, su mi u poslednje vreme jako praktični za nanošenje pudera u kamenu.
Svoj omiljeni Dahlia skidač laka za nokte sam zamenila sa ovim Ebelin, jer je bio na sniženju. Baš sam zadovoljna sa njim. Ima ga dosta, jeftin je i lako uklanja lak.
Ebelin vlažne maramice sam dobila na poklon uz kupovinu. Unutra je zapravo rolna od 150 maramica, i trebalo bi da se ubace u plastičnu kutiju.


Stigao je i DM paket, u kojem se nalazilo stvarno svašta.
Lakme šampon sam već par puta koristila, i ima najlepši miris na svetu. Takodje, sa Balea micelarnom sam trenutno u velikoj ljubavi. Nadam se da će tako i ostati. Od svih micelarnih koje sam do sada probala, ona mi je favorit. Planiram i da vam napišem uporedjivanje njih par koje sada imam.
Ostalo još uvek nisam dovoljno isprobala, ali javljam vam utiske svakako.


Nekako, šminke nikad nemam dovoljno. Ponovo sam kupila moj voljeni Loreal korektor o kom sam vam pisala ovde. Bio je nekih 500 dinara, što bi bilo šteta propustiti. Još jedna nijansa Aura mat karmina, nova u mom neseseru. Ništa neočekivano za mene.
Još 3 Golden Rose Wow! laka. Kvalitetni, sa velikim izborom nijansi, brzo su se izdvojili.
O Maybelline mat kremastim senkama se dosta pričalo. Ova nijansa je stvarno fina, ujednači kapak, i idealna je za brzo šminkanje. Volim da se igram tim roskastim tonovima, tako da mi se lepo uklopila.
Aura Illuminate me sam možda i prvi kupila od svega u ovom postu. Lep je, diskretan i pogodan za dnevne varijante, ali me prilično nervira pumpica koja je automatska i izbaci (po meni) previše proizvoda.
I dva redovna proizvoda kod mene. Essence matirajući puder i ajlajner. Sjajni.

Stigao mi je i paket od Rimmela. O Match Perfection puderu ste već čitali, a uskoro vam pišem i o ostatku ekipe.



Šta se kod vas nalazi u novitetima? Da li imamo nešto zajedničko? :)

You Might Also Like

16 коментара

  1. Angel Therapy svi hvale. Voljela bih otici kod njih u salon, svakako cesto idem u NS. Moracu isprobati ove proizvode. :) Moram dodati da Zara parfemima nisam zadovoljna nesto, brzo izlape. Jedino mi je Zara Femme trajao znatno duze ali sam imala samo 15 ml i on je prvi koji sam probala, zatim dva razocarenja: Fruty(cini mi se) i Nuit. :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam verovala dok nisam probala! :) Radila sam pramenove, i šišanje kod njih i prezadovoljna sam. Pogledaj i na FB stranici salona, super rade.
      Pisala sam već na blogu muke sa nijansom ranije. Imam 1 njihov parfem i trajnost mu je odlična, a ove toaletne vode brze izlape. Nisam ih probala. Zamalo da uzmem ponovo neki sa vanilom.. On mi je sledeći. :D

      Избриши
  2. Uuu bas me zanima kakva ce ti biti ova She paleta korektora!

    ОдговориИзбриши
  3. Angel Therapy mi zvuči baš primamljivo :) Slažem se za Byphasse tonik... super je :)
    Imam par Zarinih toaletnih vodica i jesu odlične za te pare... nisu postojane nešto, niti imaju neku auru, ali 1200 din. vrede! :D Mirisne note su fenomenalne, probaj i Black Nuit :)

    ОдговориИзбриши
  4. Probala sam taj Rimmel puder i super je. A sa fotografije pre Rimmel noviteta imam skoro sve i slažem se sa tobom. :)

    ОдговориИзбриши
  5. ooh koliko lijepih stvari <3 znaci balea micelarna je i vise nego dobra, onda cu se odluciti probati ju :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je super stvarno. Moram je još malo isprobati, pa pišem recenzijuu. :)) Hvala ti. <3

      Избриши
  6. Slatki noviteti, kao i uvek :). Dosta toga sam probala, a najnovije odusevljenje mi je Aurin tecni mat ruz (Mind On Vacation), to je jedna divota ! Zanimaju me Baleina micelarna, Byphasse tonik i Rimmel ruzevi :). Zelim ti sve najlepse u Novoj godini i srecan Bozic ! Kristina :**

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Kristina puno! Takodje! :*** Znači definitivno moram da ubrzam recenziju tonika! :))

      Избриши
  7. Mene jako interesuje Byphasse tonik! Nisam probala baš ništa od njih još uvek pa volim da pročitam recenzije blogera čije mišljenje cenim!
    Aurin iluminator mi je jedan od omiljenih drogerijskih proizvoda.
    Pored tonika me jako interesuje da li je uspelo izbeljivanje zuba, to svakako planiram da probam. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Ilona. To mi baš znači. :* Lep je iluminator jako. Sneak peek: uspelo je. :)

      Избриши
  8. Isprobala sam trakice i bila sam prezadovoljna! Obavezno pisi o Zarinom parfemu :) <3

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels