Rimmel Match Perfection (sve nijanse)

06:19


Ako Rimmel ume nešto da napravi, to su definitivno puderi. Svaki koji sam probala mi je bio odličan, a medju njima je i moj omiljeni puder Lasting Finish.
Match Perfection je tek stigao na police, a već je podigao veliku prašinu. Zašto je to tako, pročitajte u nastavku.


Ideja pri kreiranju bila je puder koji zamagljuje nepravilnosti, stapa se sa kožom, i hidrira je. Kada čitam opise tog tipa, ne razmišljam preterano da je sve od toga tačno. Medjutim, kod ovog pudera zaista jeste, ali već ću se vratiti na to.
Što se bočice tiče, identična je kao kod Rimmel Lasting Finish pudera. Staklena, lepa, i kvalitetna. Jedina razlika je u kombinaciji boja, u ovom slučaju plavih. Ima i pumpicu, koju najviše volim kod pudera. Nije automatska, i možete dozirati tačno koliko vam proizvoda treba. Nema bacanja viška, što mene kod nekih drugih proizvoda iritira.

Miris je fin, i prijatan. Neka mešavina cvetnih i puderastih nota. Isti kao kod LF-a. Nakon nanošenja se više ne oseća.
Sadrži SPF 20.


Tekstura je srednje gustine. Vrlo se lako blenda, a završnica je prirodna ka mat. Jedan od retkih pudera za koje nije neophodan puder za setovanje preko. Prekrivanje mi u potpunosti odgovara. Idealan puder za svaki dan. Kamuflira manje nepravilnosti, i blaže podočnjake i ujednačava ten. Vrlo je lagan , neprimetan, a o osećaju maske nema ni reči. Ne oksidira i ne preslikava se, što mi je i jedna od najbitnijih stavki.
Moja koža je mešovita, i sa njim sam neka 3 do 4 sata mirna što se prosijavanja tiče, a sa puderom u kamenu preko njega nešto duže. Sa druge strane, nije se hvatao za suve delove, niti stvarao fleke.
Mislim da bi odgovarao suvoj, normalnoj i mešovitoj koži. Nije mi izazvao iritacije.


Nanosim ga Real Techniques četkom za puder, i stvarno idu jedno uz drugo. Nije potrebno puno proizvoda, i brzo se našminkam sa njim. Zaista je lako raditi sa njim.



Kod nas možete birati izmedju 4 nijanse. Sve su prilagodljive, i lepo se stapaju sa kožom. Neke sam poredila i sa nijansama nekih drugih pudera, kako biste lakše pronašli sebi odgovarajuću.
Dakle, u pitanju su 103, 200, 201 i 300. Već dobro poznati brojevi Rimmel pudera.

103 je najsvetlija, i od svih meni najviše odgovara u ovom periodu. Neutralnog je ka toplom podtonu. Uporedila sam je sa 103 nijansom LF-a od koje je za pola nijanse tamnija, i 103 Rimmel Stay Matte od koje je mrvicu toplija. Nijanse su gotovo identične, razlika se jedva primeti. Tako da ako vam je odgovarala neka od njih, sigurno će i ova.

200 je nešto tamnija, meni trenutno ne odgovara, ali će mi na leto sigurno biti taman. I ona je toplog podtona, a možete je na fotografiji videti pored 3W Loreal True Match pudera od koje je malo tamnija i neutralnija i 200 Stay Matte od kog je takodje za nijansu tamnija.

201 je jednako tamna kao i 200 samo što više vuče ka neutralnom, čak i hladnom podtonu. Mislim da je odlična stvar što ostavljaju iste nijanse, pa tako i brojeve kod pudera. 

300 je najtamnija nijansa, toplog podtona, i tamnija je od TM W5.


Cena mu je 1200 dinara, a sadrži 30 ml. Verujem da sigurno znate i gde ga možete kupiti.

Po meni je ovo stvarno dobar puder za svakodnevno nanošenje. Lagan je, a prekriva taman onoliko treba. Ispod njega se vidi koža, i ako vam odgovara nijansa, gotovo  je neprimetan na licu.


Rimmel Lasting Finish 103, Rimmel Match Perfection 103 i Rimmel Stay Matte 103:


Loreal True Match W3, Rimmel Match Perfection 200 i Rimmel Stay Matte 200:


Da li ste ga već probale? Kako vam se dopada?


*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

8 коментара

  1. Jao ja sam ovaj kupila i nisam bas bila zadovoljna, nekako je izgledao masno na mojoj kozi :/

    ОдговориИзбриши
  2. ula sm da su im puderi savrseni i nikako da uzmem neki :/ bas si me zainteresovala ovom recenzijom :D

    ОдговориИзбриши
  3. Kod nas je nažalost jako slab izbor Rimmel kozmetike, taj puder nam nije ni došao :( šteta jer izgleda aš dobro za svaki dan

    ОдговориИзбриши
  4. Trenutno ga imam i nisam nimalo zadovoljna prekrivanjem, skroz je providan.
    Volim kad nanesem puder da mi se ne vide kapilarčići,ujednačen ten, ovaj ne radi posao. Podočnjaci su isti i prije i posle nanošenja, prekriva poput neke tonirane kreme za djevojčice.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovaj puder ima laganiju teksturu, što sam i napisala. Za manje nepravilnosti i svaki dan je super, ali naravno, sve zavisi od preferencija. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels