Bioten Skinnergy linija

02:37



Fali li vam energije? Imam nešto što bi vas u trenutku razbudilo.
Skinnergy linija je namenjena hidrataciji različitih tipova kože, ali i budjenja čula egzotičnim mirisima. Možda je primerenija letu, ali zbog dejstva i sada uživam da je koristim.

Bioten je u ovoj liniji izbacio kreme za suvu, mešovitu i masnu kožu. Sve su namenjene mladoj koži. Preporuka je od 20-30 godina. 
Isprobala sam onu za normalnu/mešovitu, kakva i jeste moja koža lica.
Moram priznati da je ovo prva drogerijska krema za lice koja jednako dobro odgovara i suvim, ali i masnim delovima kože. Zaista je hidrira, nema ni tragova suve koze, a miris osveževa u trenutku.

Refresh it! Je hidratantna dnevna krema namenjena, kao što sam već spomenula, normalnoj/mešovitoj koži. Sadrži 100% prirodan ekstrakt Godji bobica, koje se zove i ,,voće sreće", a uloga mu je da poveća energiju i spreči prevremeno starenje. Osim toga, ima i SPF 15.
Već pri prvom korišćenju znala sam da će mi odgovarati.
Miris, i osećaj svežine su predivni, a sa dejstvom me je kupila. Lagana, ali ponovo bogata, a koža je nakon nanošenja primetno gipkija. Brzo se upija, i sjajna je podloga za šminku. 
Uopšte nisam očekivala da će mi se toliko dopasti. Zapravo, toliko mi se svidja da ni jednu drugu trenutno ne koristim, a verujte mi na reč da ih imam dosta na čekanju. Već sam i pri kraju sa njom, a svakako ću je ponovo kupiti.
Koristim je ujutru i uveče, sa tim da ponekad za noćnu negu sa njom pomešam Alverde ulje od divlje ruže. Zahvaljujući njoj iako je hladnije, nemam dehidriranih delova, iako mi se to ranije znalo dešavati sa dnevnim kremama.
Dakle, ako imate mešovitu kožu, koja nema previše suve delove, možete slobodno probati ovu kremicu, verujem da će vam odgovarati, nadam se koliko i meni. Osim toga, sjajna je i podloga za puder.
Cena joj je oko 500 dinara, sadrži čak 50 ml, a još je i često na sniženju. 
Jedina stvar koja bi na koju treba da obratite pažnju jeste miris. Prilično je intenzivan, i ko generalno izbegava takve proizvode, mogao bi mu zasmetati.  Meni se dopada, pogotovo ujutru, jer je dosta svež, ali moje je da naglasim.
Nije mi izazvala nikakve iritacije, a koža mi često reaguje na kreme. Ne sadrži parabene, parafine, niti veštačke boje.



Drugi proizvod iz Skinnergy linije je So alive! losion za telo.
Obogaćen je 100% prirodnim ekstraktom Gođi bobica, sprečava dehidrataciju i pruža joj blistav izgled.
Očekivala sam da je istog mirisa kao i krema, ali nije. Krema je puderastija i nežnija, dok je losion pravo leto u bočici. Egzotičan, i voćni. Takodje, dugo se zadržava na koži. Znate one mirise koji vam vraćaju energiju? Upravo takav mu je miris. Nekako je sve sa njim lakše.
Lagane je teksture, ali ne vodenaste, i izuzetno se lako razmazuje ne ostavljajući bele tragove. Takodje se i momentalno upija, i ne ostavlja lepljiv osećaj, pa je idealan losion za svakodnevno korišćenje. Koža je hidrirana, i sjajna, i jako mi se dopada njegov efekat. 
Mislim da je bolji za toplije dane, pogotovo za one koji imaju suvu kožu. Normalnoj bi sigurno odgovarao i zimi. 
Ovo je još jedan proizvod koji me je iznenadio, i sa kojim sam jako zadovoljna. I zbog njega sam ostavila druge losione po strani.
Cena mu je oko 300 dinara, za 250 ml. Takodje je često na sniženjima. Ni on ne sadrži parabene, parafine niti veštačke boje.


Da li ste ih probali? Koji su vaši omiljeni Bioten proizvodi? :)


*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

7 коментара

  1. Imam mesovitu kozu i bas bih volela da probam ovu kremicu, mislim da bi mi odgovarala :-) :-*

    ОдговориИзбриши
  2. Meni mirise na uprzen secer i mleko :( Pokusala sam da budem u ljubavi sa njom jer mi se svidja kako radi, ali miris ne mogu da podnesem.

    ОдговориИзбриши
  3. Imam ovu kremu ali za masnu kozu. Odusevljena sam mirisom, bas mi je prijatan. Mazem je samo ponekad kad primijetim da ce koza da mi se peruta ili se vec peruta. Ja namazem nju. osvjezi mi lice, malo i zamatira i bas kao sto kazes, odgovara i suvljim i masnim dijelovima koze :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels