Sun Dance letnja kolekcija

09:09


Ovih dana temperature prelaze čak i 40 stepeni. Verujem da je svako našao svoj način za rashladjivanje. Bilo da planirate odmor na moru, bazenu ili vam je potrebna svakodnevna zaštita od sunca bacite pogled na ovogodišnju Sun Dance kolekciju.

Koristila sam njihove proizvode i ranije, par godina unazad, i uvek sam bila zadovoljna. Cena je niža od drugih marki, a kvalitet ne izostaje.

Sun Dance mleko za sunčanje za brže tamnjenje sadrži zaštitni faktor 20, kao i UVA/UVB zaštitu. Prirodno ubrzava proces tamnjenja kože i vodootporan je.
Miris je apsolutno predivan. Vrlo letnji, po nekakvom cveću, i definitivno moj omiljeni miris kod proizvoda ovog tipa. Sa njim se najčešće mažem i kada idem do grada.
Tekstura je lagana, jednostavno i bez muke se razmazuje i brzo upija. Ne ostavlja masan trag i lepo neguje kožu.
Namenjen je normalnoj i još uvek neosunčanoj koži. Onima sa jako svetlim tenom bih prvo preporučila neki viši zaštitni faktor, a onda ovo mleko. Tokom korišćenja ni sa jednim od ovih proizvoda nisam pocrvenela.
Cena je 470 dinara, a bočica sadrži 200 ml. Ne sadrži parabene, kao ni ostali Sun Dance proizvodi.



Lagani losion za sunčanje sa mirisom kokosa takodje sadrži zaštitni faktor 20, i UVA/UVB zaštitu. I on je vodootporan. Sadrži glicerin, vitamin E i provitamin B5 koji sprečavaju isušivanje kože.
Ukoliko volite miris kokosa sigurna sam da će vam se ovaj losion dopasti. Tropski, i opuštajući.
Tekstura je vrlo lagana, svetlo tirkizne nijanse. Jako se brzo upija, i neguje kožu. Ni on ne ostavlja lepljivi trag, i pristaje mu naziv losion.
Ambalaža je neodoljiva i vrlo simpatična. Mene je odmah privukla. :)
Cena je 410 dinara, za 200 ml.



Ukoliko tražite balzam za usne sa zaštitnim faktorom, a padate na slatke mirise kao ja, ovo definitivno treba da imate.
Njegov SPF je 30, a uz njega i UVA/UVB zaštita.
Miris je predivan! U pitanju je kombinacija vanile i kokosa. Po meni dobitna.
Dolazi u tubici sa koso sečenim vrhom, i jednostavan je za nanošenje.
Tekstura nije gusta, niti se lepi. Fino neguje usne, i ostavlja ih mekanim. Na usnama ostavlja blagi sjaj.
Moj trenutni favorit što se balzama za usne tiče.
Cena je 225 dinara, za 10ml.



Mleko i losion za sunčanje:


Još jedan zanimljiv proizvod iz njihove linije je gel-krema za sunčanje. Zaštitni faktor joj je 30. Namenjena je pre svega sportskim tipovima. Izrazito je vodootporna, i deluje odmah nakon nanošenja. To je sve čini idealnom za sve one koji na plaži vole da se zabavljaju, i bave sportom.
Sadrži glicerin, vitamin E i provitamin B5, hirira kožu i štiti je od isušivanja.
Njena tekstura je takodje neke belo-tirkizne boje, ali mrvicu tamnija. Lagana je i ni malo masna. Brzo se upija, i sve što važi za prethodne važi i za nju.
Miris je blag, osvežavajuć i mene podseća na muške parfeme. Nije nametljiv i oseti se tek kada se prilično udubite.
Cena je 530 dinara, za 150 ml.



Labelo sa osetljive usne za zaštitnim faktorom 50 je redak u drogerijama, i neophodan onima čije usne ne podnose visoke temperature, i jako sunce.
Sadrži prirodne voskove i ulja. Nema miris, oseti se blago vosak, ali vidi se da su pazili da bude namenjen j najosetljivijim usnama.
Tekstura mu je fina, lako se nanosi i nije tvrda. Svetlo žute je boje, ali ne ostavlja trag na usnama. Usne ga brzo upiju, i nije težak i masan kakva neka labela znaju biti.
Cena je nešto viša od 200 dinara, za 4,8 g.


Sun Dance sport:



Da li ste probale neki od ovih proizvoda?



*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

6 коментара

  1. Анониман20. јул 2015. 13:45

    Da li ovo mleko za brže tamnjenje ostavlja onaj onako beli trag nakon što se pokvasi koža? To mi se nikako ne dopada kod tih "belih " krema pa me zanima kakva je ovde situacija. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Morala sam da isprobam, pošto ja ne obraćam pažnju na to. :D Ne ostavlja. Možda jedino ako ga se baš puno nanese, ali ovako u normalnim situacijama ne. Nekako se odmah upije, i nije mastan. Hvala ti za ovo pitanje, definitivno ću i taj kriterijum ubaciti u recenzije ovakvih proizvoda. :))

      Избриши
  2. Sjajno si predstavila proizvode. Koristila sam Sun Dance preparate ranije, a onda sam se dala u dalja istraživanja (jer ipak, ja volim da testiram i menjam :D). Mislim da, u globalu, imamo odličan izbor preparata za zaštitu od sunca, za sve tipove kože i u svim cenovnim kategorijama.

    ОдговориИзбриши
  3. Moram da probam balzam za usne kad tako miriše :) Deluje zanimljivo i to mleko koje potpomaže tamnjenje, nisam dosad koristila takve proizvode.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Probaj, dobar je skroz. :) Kako sam svetle puti, uvek me takvi proizvodi prvi privuku. :D

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels