Aura Explicite maska i hranjivi tretman za kosu

01:06


Ove proizvode isprobavam već sigurno 3 meseca, i stvarno bi bio red da nešto o njima i napišem. Maske za kosu obično koristim 2 puta nedeljno, a otprilike toliko i ulja za kosu ili tretmane.

Aura je osim šminke, izbacila farbe za kosu, kao i proizvode za negu iste. Ono što mi se dopada jeste što su se odmah bazirali na dubinskoj nezi oštećene kose.



Aura Explixit maska sa poboljšanom formulom sadrži ulja argana, badema i masline. Koncipirana je kao 5-ominutni tretman za obnavljanje slabe, oštećene ili hemijski tretirane kose.
Cena je oko 400 dinara, a kutijica sadži 250 ml. Miris je fin, možda malo jači pri pranju, ali se ne zadržava dugo na kosi.
Tekstura je lagana, i lako se ravnomerno rasporedjuje po kosi. Piše da treba da se drži 5 minuta, ali sam je često držala i duže. Nisam primetila neku preteranu razliku, tako da smatram da je dovoljno i 5-10 minuta.
Koristila sam je i kada su mi krajevi zaista bili suvi, i sada kada sam se ošišala, kada su zdravi. Kada su bili suvi maska ih je omekšavala i pružala im lakše raščešljavanje. Mislim da je za njih, ipak potrebnija jača maska. Ipak, za takve krajeve nema ništa bolje od makaza. 
Kada sam je skratila, ova maska je mnogo bolje reagovala na zdraviju kosu. Njoj je, osim ono od ranije, pružala i sjaj, i tek sada vidim ovu masku u pravom svetlu. Kosa mi nahranjenije izgleda, i ne otežava je ni malo. Rekla bih da je ovo maska za normalnu, i blago suvu kosu koju će zagladiti i nahraniti zahvaljujući uljima.



Sastav:
Aqua, Cetearyl Alcohol, Cetrimonium Chloride, Propylene Glycol, Olea Europaea (Olive) Husk Oil, Cyclopentasiloxane, Ceteareth-20, Behentrmonium Chloride, Argania Spinosa Kernel Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Dimethicone, Panthenol, Benzyl Alcohol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Citric Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Parfum.


Aura Explicit hranjivi tretman sam koristila uz masku jednako često. Namenjen je istom tipu kose, a nanosi se na suvu ili mokru kosu. Takodje sadrži arganovo ulje.
Cena je oko 450 dinara, a bočica sadrži 30 ml. Lepa je i staklena, ima pumpicu kroz koju izlazi malo proizvoda. Za moju dugu kosu su dovoljna 4 pritiska. Miris je isti kao i kod maske, ali nešto manjeg intenziteta. Srednje je gustine, tečnije nego Baleino ulje za kosu. Nije puno masno, i brzo se upija.
Koristila sam ga i pre sušenja mokre kose, i posle. Zahvaljujući njemu kosa se lepše suši, i fenira, lakše raščešljava i krajevi ne deluju suvi. Takodje, ne masti kosu, niti je otežava. Nakon sušenja, svega jedan pritisak iskoristim za zagladjivanje krajeva, i kao takav mi se baš dopada. Pramenovi budu sjajniji, i svaki na svom mestu. Sadrži silikone.






*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

Da li ste probale ove proizvode? :)

You Might Also Like

14 коментара

  1. Davno sam koristila Aura Explicit silikonske kapi, bile su mi spas za kosu koju sam tada farbala u plavo (belo) godinama , tako da verujem da bi mi se i ovo dopalo jako :)

    ОдговориИзбриши
  2. Ni ja nisam bas dugo koristila...prosto sam zaboravila da imaju super silikonske kapi. Cena je odlicna. :)

    ОдговориИзбриши
  3. Ovaj hranjivi tretman prosto moram da uzmem, neophodan je mojoj kosi. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман30. март 2015. 07:27

    Jel ima proizovda u Liliju?

    ОдговориИзбриши
  5. Maska mi je odaaavnooo na wishlisti, trazila po Liliju i DM-u i nisam nasla. Gde ima da se kupi?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ranije sam je vidjala u Liliju, ako je tamo nema, baš ne znam gde bi mogla da se kupi. :/

      Избриши
  6. Zasto nema vise ovih kapi,ove kapi su mnogo dobre.

    ОдговориИзбриши
  7. Zasto nema vise ovih kapi,ove kapi su mnogo dobre.

    ОдговориИзбриши
  8. vracaju ih ,pise u Lily drogerie ' stizem uskoro ' :))))

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels