Aura Absolute Matte

03:08



Ko o čemu, ja o mat karminima. :) Verujem da ste već čitale negde recenzije ovih karmina, ali prosto imam želju da ih spomenem.
Aura je napravila pravu malu revoluciju u domaćoj proizvodnji šminke i karmina. I na sveopšte oduševljenje izbacila sjajne i pristupačne proizvode. Nekako mi se čini da je sve baš od ovih karmina krenulo.

U pitanju su tečni karmini, koji su u potpunosti mat kada se osuše. Dugotrajni su, i dolaze u zaista velikom izboru nijansi.
Možete ih pronaći u DM-u, Liliju, parfimerijama..mada to već verujem da znate. Cena im je oko 500 dinara, a sadrže 7 ml.
Aplikator je klasičan, sundjerast, i jednostavan je za korišćenje. Nisam probala tamnije nijanse, pa ne mogu reći koliko je precizan. Što ne znači da ne planiram. :)


Posle desetak sekundi od nanošenja se suše, i postaju mat. Ne isušuju usne. Mada, nakon možda 5 sati će usne biti blago dehidrirane, ali i to sve zavisi od tipa kože. Trajnost im je takodje dobra, a ono što ja najviše volim kod ovih karmina je što kada ih namažem, više ne razmišljam o njima. Znam da su na mestu. 613 se skida ravnomerno, dok 609 prvo nestane iz unutrašnjosti usana. Medjutim kako je dosta svetao, to se ni ne primeti. Ne preslikavaju se na čaše, ne razlivaju se, i stvarno su vrlo zahvalni. Trajniji su od NYX tečnih mat karmina, koje takodje jako volim.

609 Candy Pink nijansa je svetla, vesela i zanimljiva roza. Hladnog je podtona, ali na neki topao način. Lice dobije potpuno drugu dimenziju sa njom, iako se na prvi pogled ne bi to pomislilo. Koliko je volim govori i činjenica da sam je skoro potrošila, i planiram ponovo da je kupim. Medjutim, prvi put kada sam je namazala, nije mi se toliko dopala, jer mi je delovala lepljivo. Sledeći put sam već bila mudrija, i shvatila da je jako bitno da kada namažete 1. sloj sačekate da se osuši, i ne radite ništa usnama, što traje nekih minut. Znate ono kada namažete karmin pa spojite usne da se bolje razmaže, e pa, kod ovog karmina ne nikako. :)
Često posle tog 1. osušenog sloja namažem još jedan, jer se tako dobija na intenzitetu boje, jer sa prvim nije preterano pigmentovan, ali nije neophodno. Verujem da ova nijansa više pristaje devojkama svetlijeg tena, i kose, mada to ne mora uvek biti slučaj. 

613 Good Vibes je daleko bolje teksture, i jednostavnija za nanošenje. Brže se suši, i dovoljan je jedan sloj. Nijansa je vrlo slična prethodnoj, ali zagasitija. Prava neutralna nijansa, boje usana. Mislim da bi ova nijansa stajala praktično svima. Vuče pomalo na ljubičastu, što je po meni čini veoma posebnom.



609,613:



609 Candy Pink:


613, Good Vibes:


Da li ste probale Aura tečne mat karmine? :)

You Might Also Like

12 коментара

  1. Imam good vibes i slažem se da je bolje teksture nego neki drugi. Zaista divna nijansa =)

    ОдговориИзбриши
  2. Imam Good Vibes i Vivid Feel (koji mi je za nijansu drazi ^_^) Predivni su, dugotrajni, prosto ih obozavam <3

    ОдговориИзбриши
  3. Nisam koristila tecne karmine, ali nijansa Good Vibes mi deluje odlicno. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Imam Ring A Bell i nije nijansa koju sam htjela, ali sam se zaljubila u nju i super je. Good vibes mi se dopada :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe, to mi je najdraže, kada kupim neku nijansu možda i neplanirano i na kraju mi se jako dopadne. :)

      Избриши
  5. Jao, good vibes! *.* ma patim za ovim mazalicama i već sam sama sebi dosadna govoreći to. :D

    ОдговориИзбриши
  6. odlično ti stoje te boje. Imam ih sve, i mogu baš ove izdvojiti kao favorite za dan

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. :) Baš te briga, meni su sve prelepe, i mislim da bih svaku nosila i preko dana. :D Mada, da, ove jesu prikladniji izbor. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels