Kiko Golden Game - 01 Radiant Honey

09:12


Danas vam pišem o jednom prelepom proizvodu kog sam kupila u, mogu slobodno da kažem jednom od najlepših gradova na svetu. Ukoliko vas put nanese obavezno svratite u Veneciju i zaljubite se u njenu tajnovitost. Vi koji ste je posetili sigurna sam da vas je već očarala, i zauvek osvojila.

Kiko je pre svega italijanska marka kozmetike, kako dekorativne, tako i preparativne. Svoje parfimerije imaju u nekim evropskim državama, i naravno širom Italije. Većina ljubitelja kozmetike ne uspe da odoli šarmu njihovih radnjica, i obidje Italiju, a da kao suvenir ne donese nešto od njihovih proizvoda.
Trenutno je u njihovim radnjama promocija nove kolekcije Golden Game koja je inspirisana kartama iz koje je ovaj bronzer.
Možete pogledati nešto više o njoj na njihovom sajtu, koji postoji i na srpskom jeziku.

Cena je 16€, a dobijate 7g bronzera i 4g highlightera. Miris nema, a kutijica je visokog kvaliteta, sa velikim ogledalom i vrlo čvrstim mehanizmom za zatvaranje. Zaista je prelepa, i pravi je dašak svežine u mojoj kolekciji šminke uglavnom vrlo jednostavnih ambalaža.




Ako se dobro zagledate, primetićete da bronzer ima 2 nijanse-hladniju (za konturisanje) i topliju. Obe su mat, sitno mlevene nisu jako pigmentovane.
Vrlo se lako blendaju, i teško da možete preterati sa količinom. Zbog fine i nežne teksture lako se stapaju sa licem.
Lako se i nanose, jer tekstura nije tvrda, i ne trusi se. Mislim da je ovo najsvetlija kombinacija nijansi, i da i za tamnopute postoji odgovarajući bronzer.
Iako je tamnija nijansa hladnija od svetlije, ipak nije najbolja za konturisanje, jer je po meni za to ipak previše topla.

Higlighter je šapanjac-limun boje i neodoljivo me podseća na NARS Albatross. Razlika je što je mnogo manje pigmentovan, i suptilniji što se jačine boje tiče. Za razliku od bronzera on ima sitne šljokice koje su dosta primetne. Rekla bih da je tema cele kolekcije noćna šminka, i da je inspirisana kazinom. 

Meni se proizvod dopada, počevši od ambalaže, i velikog odgledala sve do kombinacije boja, i ne preterane pigmentovanosti. Verujem da bi mana mogla da bude što su šljokice u highlighteru jače, ali mislim da im je to i bio cilj.

Sastav:
Bronzer: talc, octyldodecyl stearoyl stearate, vinyl dimethicone, sodium dehydroacetate, sorbic acid, dimethiconol behenate, bht, trimethylsiloxysilicate, iron oxides.
Highlighter: talc, silica, mica, caprylic, calcium sodium borosilicate, isodecyl neopentanoate,zinc stearate, sorbic acid, tin oxide, titanium dioxide, iron dioxide,red 7 lake.





Dobre strane: - čvrsta, i lepo dizajnirana ambalaža,
- veliko ogledalo,
- izbor kombinacije nijansi,
- praktičan je za putovanja, i nošenje u torbi,
- pigmentacija nije jaka (mada ovo može biti i mana),
- ne trusi se.

Loše strane: - dostupnost, 
- hladna nijansa nije za konturisanje,
- krupne šljokice u highlighteru.


Da li ste probale nešto iz nove Kiko kolekcije? :)

You Might Also Like

12 коментара

  1. Preeeelepo je! Moram ga se dočepati nekako :o

    ОдговориИзбриши
  2. ja ovu kolekciju gledam otkad je izasla ali cu cekati da ju stave na akciju i onda napadam kiko :D

    ОдговориИзбриши
  3. Predobro izgleda, od ambalaže do swatcha <3

    ОдговориИзбриши
  4. Zaljubila sam se čim sam vidjela najavu ove kolekcije *.* prekrasan je, od ambalaže do same nijanse *.*

    ОдговориИзбриши
  5. -Jas S-
    To sam i ja pomislila u prodavnici. I dalje me drži ta misao. :))

    ОдговориИзбриши
  6. -Mell's corner-
    Da li miv eruješ da sam 5 minuta cupkala ispred kolekcije, i nisam se mogla odlučiti šta da odaberem? :))

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels