Balea You are gold losion

03:10


Iako nam je jesen polako, ali sigurno već stigla, i zagrlila nas je toplija garderoba, zašto ne bismo dodali malo sjaja u ovo tmurno vreme. Sigurno ste već mogli primetiti da volim losione i ulja sa šljokicama, jer prelepo naglašavaju preplanuli ten, ali i svetliji lepše izgleda. Jedna od najbitnijih stavki jeste da šljokice ne budu velike i krupne, već suptilni sjaj. Ovaj losion je upravo takav, nežan i primetan tek kada se zagledate.
Kao što već verovatno znate Balea proizvodi su vrlo pristupačni, pa je tako i kod ovog cena samo 219 dinara za 200 ml proizvoda.
Ambalaža se kao što i vidite sjajno slaže sa proizvodom. Mene iskreno uvek oduševi njihova kreativnost vezana za dizajn. Verujem da većinu upravo to prvo privuče kada kupuju kozmetiku. 
Dopada mi se i što je u tubi, jer olakšava nanošenje. U pitanju je Limitirana serija, tako da ako vam se dopada, trk po njega.
Miris je fin i prijatan, kao parfem sa notom ruzmarina. Sadrži kakao puter i prirodna ulja (a moj njuh ceni da je od ruzmarina jedno od njih). Zadržava se par sati na koži.
Tekstura je lagana i lako se razmazuje. Nije previše gusta, niti previše retka. Mislim da je taman za letnju kolekciju. Oker je boje sa zlatnim česticama. Kada se namaže čini mi se da mi koža dobije za nijansu zdraviju boju.


Kao što rekoh, lako se razmazuje i brzo se upija. Ostaje neki svilenkasti sloj preko kože, pa se ona zdravo sija. Samo nemojte da preterate sa količinom.
Namenjen je prvenstveno za dodavanje suptilnog sjaja koži, medjutim on ima i negujuća svojstva. Mislim da bi odgovarao svim tipovima kože, osim jako suvoj. Kao i većina njihovih losiona sasvim solidno hrani kožu. Mojoj normalnoj ka blago suvoj koži sasvim odgovara.

Ukoliko tek sada idete negde na letovanje, ubacite ga u kofer slobodno, dopašće vam se. :)

Sastav: 
Aqua, Glycerin, ethylhexyl stearate, helianthus annuus hybrid oil, isopropyl palmitate, cetearyl alcohol, pentaeryhrityl distearate, theobroma cacao seed butter, phenoxyethanol, dimethicone, glyceryl stearate, mica, parfum, benzyl alcohol, sodium stearoyl glutamate, carbomer, xanthan gum, caramel, maltodextrin, linalool, sodium hydroxide, limonene, citronellol, coumarin, geraniol, bht, cl 77891, cl 77491.


Sjaj i same šljokice su jako suptilne, što ćete i videti na sledećim slikama. Što se toga tiče jedan je od finijih losiona koje sam probala. Taman su, nisu ni presitne, ni prekrupne. Ima ih sasvim dovoljno, i da ne bih dalje zvučala kao u bajci ,,Zlatokosa i tri medveda" razumete me šta hoću da kažem. 




Dobre strane: 
- cena,
- miris,
- ambalaža,
- odličan za nezahtevnu kožu,
- daje vrlo suptilan sjaj koži
- ispunjava ono što obećava.

Loše strane: 
- ako se pretera sa količinom može postati lepljiv.


Da li ste probale ovaj losion? :)

*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

12 коментара

  1. Probala i obožavam ga. Svidjaju mi se i šljokice i miris, a ne svidja mi se što je LE :(

    ОдговориИзбриши
  2. Kupila sam ga mislim cim se pojavio :) Miris mi se niiikako ne svidja ali efekat da :D

    ОдговориИзбриши
  3. nisam neki fan šljokica na tijelu, ali ovo mi se dopada
    super što se brzo upija :)

    ОдговориИзбриши
  4. Baš mi se sviđa efekt ovih šljokica, mada ja volim i da su decentnije. :D Ipak preskočit ću kupnju jer ne za mene ljeto službeno gotovo, lol :D

    ОдговориИзбриши
  5. -Mell's corner-
    Kud ćeš decentnije? :D Leta kao da nije ni bilo. :/

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam probala, ali baš deluje zanimljivo. Podstakla si me da ga uskoro nabavim :P

    ОдговориИзбриши
  7. Joj ne volim toliko šljokica u losionu :( preskačem.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels