Alverde Jungle Fever Shimmering Bronzer

03:25


Bila sam na odmoru, taman toliko da napunim baterije. Moram priznati da mi je nedostajalo pisanje članaka za blog, kao i vaši komentari. Bilo je dosta pitanja za ovaj bronzer, i mnogo vas mi je slalo poruke kada će recenzija baš ovog proizvoda, tako da sam odlučila da je objavim pre nekih drugih koje sam planirala.
Bila je to ljubav na prvi pogled. Da, da, čim sam ga ugledala znala sam da će završiti na kasi. :) Bila sam u Hrvatskoj, i kako tamo ima nekih proizvoda kojih nema kod nas većala sam šta sve da kupim, i nekako mi se najviše dopao ovaj bronzer, posebno zbog toga što je u pitanju ,,prirodna" kozmetika. Kod nas ga nisam vidjala. Možda grešim, ali sam prilično sigurna da u Srbiju ova kolekcija nije stigla.


Cena je oko 450 dinara, a sadrži čak 23 g što je praktično nemoguće potrošiti. Na slikama možda nemate jasnu percepciju koliki je zapravo, ali je prilično velik bronzer (malo manji od onih velikih Aura).
Miris nema, a ambalaža je sasvim u redu, čvrsta i jednostavna. Koliko sam primetila, postoji samo jedna kombinacija boja.
Ono što me je naravno privuklo jeste što je u pitanju mozaik bronzer i što ima više nijansi, i samim tim se može lakše kombinovati i izgleda prirodno na licu.

Sadrži 6 nijansi, od svetlo bež, preko zagasitih roze do tamno braon. Kada se zajedno koriste dobija se svetlo braon nijansa toplog tona. Sve nijanse sadrže sitni zlatni sjaj, tj. shimmer koji se na licu blago presijava.
Tekstura je tvrda, u početku slabo pigmentovan, ali kako sam ga već malo potrošila pigmentacija se pojačala. Ne trusi se, i ono što je meni bilo zanimljivo jeste da iako sam koristila sve boje odjednom (jednom četkom, kao bilo koji drugi bronzer) minimalno se prljao, i nisu se mešale nijanse.

Malo se teže ,,blenda" i treba biti pažljiv. Nemojte odjednom veliku količinu da stavite, jer ćete ga teže stopiti sa ostatkom lica. Odgovarao bi i svetlom i srednje tamnom tenu jer nije preterano pigmentovan, a može se nadogradjivati. Jedino se na jako tamnom tenu ne bi primećivao.
Praktičan je i jer ako putujete negde u isti mah imate i senke sa sobom, rumenilo i bronzer. Pričam iz iskustva, pošto mrzim puno stvari da nosim sa sobom. :)



Sve u svemu ovo je po meni jako lep bronzer, koji daje prirodnu preplanulost licu, i sadrži sitne šljokice koje daju zdrav sjaj, a ne izgleda ništa prenapadno. Naravno da možete bez njega, ali je pristupačan i praktičan proizvod, i posebno ukoliko ste početnik, ili ne volite jako pigmentovane bronzere toplo ga preporučujem. Male su šanse da ćete izgledati prljavo sa njim, kako se sa nekim drugim bronzerima zna desiti.
Ne ističe suve delove lica, a trajnost je 4-5 h bez ikakvog popravljanja.

Sastav na ambalaži ne piše, skinula sam i nalepnicu, ni na poledjini ga nema. Moguće je da postoji pored stalka sa Alverde kozmetikom knjižica sa sastavom, ali eto, volela bih da postoji i na kutiji.

Dobre strane: - cena,
- količina,
- stapa se sa različitim nijansama tena,
- više boja,
- sitni zlatni sjaj,
- sastav bi trebao biti bez štetnih sastojaka,
- multifunkcionalan je.

Loše strane: - slabija pigmentacija koja je ujedno i dobra strana,
- nema sastava na ambalaži.


6 nijansi i 7. je kada se pomešaju (uzmite u obzir da je sada već malo pigmnetovaniji nego u početku):



Da li ste probale ovaj bronzer? :)

You Might Also Like

20 коментара

  1. Kako lepo izgleda na licu! Hajde da se nadamo da ce doci i kod nas :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Milena Nesic-
      Teško, pošto je bio deo letnje kolekcije. :/ Baš bih volela da i do nas stiže Alverde LE šminka. :/

      Избриши
  2. Obozavam ovakve proizvode, kao sto su mozaik ili sarene kuglice, stvarno lepo izgleda na oko :)) Po swacthu meni bas takva pigmentacija odgovara, kada tamniji tonovi nisu preostri, a bas me cudi sto nisu stavili sastav, jer divno izgleda :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Marina™-
      Takodje! :) I meni se takva pigmentacija više dopada kod bronzera. I meni je to čudno, ali je vrlo moguće da pored kolekcije stoji knjižica sa sastavom. :)

      Избриши
  3. Posebno mi se sviđa što je multifunkcionalan i za neko kratko putovanje ovo je odlična stvar, nekoliko stvarčica u jednoj kutijici :)

    ОдговориИзбриши
  4. Pa lepo izgleda na licu, a obzirom da je ovo priodna kozmetika, bice da je ovaj proizvod vredan paznje :)

    ОдговориИзбриши
  5. Kako lepo izgleda, kupila bih ga makar da mi stoji kao ukras na stolu :D Na licu izgleda super :)

    ОдговориИзбриши
  6. Baš je lep, nekako netipičan Alverde proizvod. Šteta što nije dolazio kod nas.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Šminka je ljubav-
      U pravu si, i sama sam se iznenadila. Slažem se, trebali bi početi uvoziti i LE kolekcije. :)

      Избриши
  7. Jao Mia kako je lep bronzer! I divno ti stoji:) Slazem se da je slabija pigmentacija dobra strana:) Nadam se da ce doci i kod nas. Kristina

    ОдговориИзбриши
  8. Predivan! Ne znam kako mi je promaknula ovakva ljepota *.*

    ОдговориИзбриши
  9. Da li postoji neki nacin da se ovaj fenomenalni bronzer naruci preko interneta?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izvinjavam se što mi je promakao ovaj komenar. :( Mislim da ne postoji. :/ Jedino kod preprodavaca Essence, Catrice i Alverde ozmetike iz Nemačke. :/

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels