Hemel krema za ruke

05:05





Nastavljam sa recenzijama Hemel kozmetike. Pošto je u pitanju preprativa potrebno je izvesno vreme da se formira potpun utisak.
O samom brendu sam vas već upoznala u prošlom postu koji možete pročitati ovde. Takodje, tu sam napisala i zašto se njihovi proizvodi nanose vlažnim rukama, na vlažnu kožu, pa ako niste možete i to pročitati da ne zamaram svaki put one koji jesu.


Kreme za ruke su nešto što je svakome potrebno, svim tipovima kože. Ja ih lično baš volim, i uvek imam par u šteku. 
Ova krema je ipak drugačija od drugih. Ona sadrži lavandu, eukaliptus i limun.
Dejstvo: Svakodnevnim korišćenjem sprečava se rano boranje i starenje ruku. Štiti ruke pri obavljanju grubih poslova. Sprečava isušivanje kože, štetno dejstvo sunčevih zraka i štiti je od hladnoće.
Nanosi se utrljavanjem na vlažnu kožu.

Cena je za 30ml 400 dinara, a za 75 ml 718 dinara. 
Miris je umirujuć, i najviše se osete lavanda i med.
Tekstura je kao i krema za lice, slična mekom vosku i u dodiru sa kožom omekšava.

Kao i ostale njihove kreme, i ova me podseća na melem. Ono što je svakako plus, i nešto što nisam očekivala, jeste što se relativno brzo upija. Svega par minuta ostavlja film na koži. Koža je regenerisana i mekana. Stvarno je drugačije teksture nego klasične kreme, i dobro obnavlja i suvu i ispucalu kožu. Potrebna je mala količina, tako da mislim da može trajati dugo.
Nanosila sam je i na suvu kožu, ni to nije smetalo. Medjutim, čini mi se da malo bolje deluje ako se namaže na vlažnu kožu.

Razmišljala sam o tome kako bi bilo super da je u tubi, i da mogu stalno sa sobom da je nosim. Male je ambalaže i ako radite negde tipa kancelarija, neće vam biti problem iako je  u kutijici. Ipak, previše je gusta da bi mogla uopšte da se proizvodi u tubi, tako da joj se to ni ne može zameriti.

Ako imate izrazito suve ruke, pre spavanja ih bogato namažite ovom kremom, stavite rukavice, i ujutru će biti nežne i mekane.



Dobre strane: - sastojci,
-        - neguje,
-        miris,
-        - može dugo da traje,
-        - regeneriše suvu i ispucalu kožu,
-        - mislim da bi bila dobra i za druge suve delove kože,
-        - treba joj par minuta da se upije.

      Loše strane: - više je kremica koja se drži kući.

Hemel proizvodi se mogu naći u svim bolje snadbevenim apotekama, njihovoj prodavnici na Zelenom vencu ili poručiti direktno od kompanije na  broju 035 200 200 .
Moram da ih pohvalim i u smislu da su krajnje profesionalni i odgovoriće vam u rekordnom roku, tako da im slobodno pošaljite i e-mail za šta god vas zanima.
Više informacija možete pronaći na njihovom sajtu: http://www.hemelco.com/.

*Pr proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije. Recenzija je zaista krajnje iskrena.

Da li ste probale ovu kremu? :)

You Might Also Like

14 коментара

  1. Анониман12. мај 2014. 07:59

    sta vam je svima (blogerkama) sa tim hemelom? kao da je vichy ili eucerin u pitanju... bas me cudi zasto vodece blogerke poput Di (koja nam je vodja svih blogerki), Headintheclouds ili Ane nisu pristale da rade sa njima:)

    ОдговориИзбриши
  2. -Анониман-
    Ponudjena nam je saradnja, u cilju recenziranja proizvoda koji (verovatno) nisu poznati široj javnosti. Od strane kompanije nisu dati nikakvi uslovi, niti je rečeno kakva recenzija mora biti. Jedno vreme je bilo dosta recenzija Aura kozmetike, drugo Vichy pudera i tako redom. Verovatno jer se kompanije obrate odredjenom broju blogerki.
    Stvarno ne znam, to ćete morati pitati njih. :)
    Pozdrav!

    ОдговориИзбриши
  3. Анониман12. мај 2014. 09:16

    Sve ja to razumem ali kako to da dijana koja ti je sef nije pristala a ti spamujes? nesto je tu cudno sigurno su vas platili. Nista to sto napisete ne treba verovati

    ОдговориИзбриши
  4. -Анониман
    Nisam sigurna da li se šalite, ili zaista niste upućeni u to na kom principu funkcionišu blogovi. Svaki blog je poseban za sebe, i ne zavisi od drugih. Dijana koliko sam upućena sa još par devojaka vodi stranicu Zajednica srpskih blogova, na kojoj objavljuje linkove ka novim postovima svih blogerki u Srbiji. Mislim da je ta stranica važna, i u neku ruku bila prekretnica za blogove ovde, a stranica tog tipa postoji i u ostalim državama (tipa BiH, Hrvatska..). Uveravam vas da nisam plaćena, a ni druge blogerke sigurna sam. Vaše je da li ćete verovati, ili ne, proizvode možete i sami probati, i uveriti se o iskrenosti recenzija. Pozdrav.

    ОдговориИзбриши
  5. Анониман12. мај 2014. 09:39

    Meni su blogerke koje su u vrhu po snazi rekle da je dijana sef blogera i da ih je ona spojila sa kompanijama sa kojima saradjuju jer je to islo preko organizacije. A posto njima sto posto verujem dijana nije trebalo da vam da hemel i da vas pusti da sirite ovu kampanju. a ako su me one slagale izvinjavam se.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Анониман-
      Nema potrebe da se izvinjavate, ali ja zaista nisam upućena u to. Kontaktirali su me direktno iz kompanije, ako ona ima neku zaslugu u tome hvala joj. Nije reč ni o kakvoj kampanji, meni je u cilju da mi što više čitateljki veruje i da iskreno opisujem sve proizvode. Ovaj blog pišem već skoro godinu dana, dosta vremena, truda i ljubavi ulažem u njega da bih pisala netačne recenzije i da bih izgubila njihovo poverenje. Odgovorno tvrdim da nisam plaćena ni za jednu recenziju na blogu, niti sam ikada takvu ponudu dobila. Tako da, ne bih dalje dužila, ako imate još nekih pitanja, slobodno pitajte, ali se ne bih više ponavljala. Pozdrav.

      Избриши
    2. Anonimna, bilo bi lepo da imenuješ te "blogerke koje su u vrhu po snazi" jer šire laži.

      Избриши
  6. Анониман12. мај 2014. 11:07

    Ne razumem koje lazi. ja sam rekla da su mi blogerke rekle da su dijana i jos neke dve devojke koje joj pomazu sefovi i da su im one pomogle da dodju do besplatnih proizvoda za pisanje tekstova. znam ih veona dobro sa foruma i neverujem da me lazu a nemogu da kazem ko su nisam cinkaros

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Анониман12. мај 2014. 11:43

      Kakvi sefovi, sta lupetas! Niko blogerkama nije sef, ne postoji firma Blogerke zemlje Srbije, niti nas neko placa. Niti iko nama blogerka moze da odredi o cemu cemo pisati, niti svi brendovi salju proizvode samo odredjenim devojkama. Neko salje jednima, neko drugima, i ni Dijana, ni bilo koja druga ne moze o tome da odlucuje.
      Ne pravi zabune po komentarima i ne siri glupe forumske price rekla kazala.

      Избриши
    2. Анониман12. мај 2014. 12:38

      Ovo je komedija! Kakvi šefovi, svatko piše svoj blog slobodno, firme se povremeno obrate na mail i pošalju proizvode. Kamo sreće da netko i plaća suradnje s blogericama, valjda bi onda i bolje svi skupa živjeli moja Anonimna. Ovako dobiješ proizvod, uzmeš si vremena da ga probaš, da napišeš nešto o njemu iskreno, i onda te netko popljuje sa nevjerojatnom pričom o šefovima blogerima koji su zaslužni za to što netko dobije proizvod, jedan obični glupi proizvod od kojeg se cura neće ni najest, ni platit svoje režije, niti će bolje živiti.

      Избриши
  7. Mia, draga, divna ti je recenzija, ali će ti ovaj post zbog prethodnih komentara imati rekordnu posećenost :-D
    Anonimna, ako te zanima, evo ja nisam "plaćena" niti su mi slali proizvode na recenziju, proizvodi su im zaista dobri kao što su devojke napisale. Ovo kažem iz ličnog višegodišnjeg iskustva, a verujem da je Hemel ovim putem želeo da se "predstavi široj publici", samo se, eto desilo da su svi pisali o istim proizvodima u isto vreme...

    ОдговориИзбриши
  8. -Smizletina-
    Hvala ti. :* Možda i treba što više ljudi da vide ove komentare, nisam znala da neko stvarno misli da tako funkcionišu blogovi. Drago mi je da se i tebi dopadaju njihovi proizvodi, i što si potvrdila sve rečeno. :*

    ОдговориИзбриши
  9. Gde bi nam bio kraj da nas placaju da pisemo o odredjenim proizvodima. :D :D :D A ova Anonimna bi bar mogla da stane iza svog imena i prezimena, kad je vec toliko upucena...

    ОдговориИзбриши
  10. Samo da se i ja prikljucim devojkama koje tvrde da nemaju sefa u okviru blogovanja. To nema smisla - poenta bloga je upravo u tome da procitamo iskustva drugih, obicnih, zena, kakve smo same... Po meni je veliki uspeh to sto su kompanije pocele da salju svoje proizvode blogerkama na recenziju. To samo znaci da su spremni da cuju misljenje krajnjeg korisnika... Pisem iskljucivo o proizvodima koje sama probam, a pre svega o onim koji mi se i dopadnu :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels