Must have torbice+nakit :)

03:37


Danas sasvim drugaciji post. :)
Kao i sve devojke obozavam torbe, i ne znam ni sama koliko ih imam. Za izlaske biram uglavnom one manje, a za dan uglavnom one veeelike. :D Sto se tice pismo tasni, iskreno ne pamtim kad sam poslednji put kupila jednu u butiku. Zasto? Pa zato sto mislim da ima toliko talentovanih devojaka koje prave jako mastovite torbice po pristupacnim cenama, i da je prava steta ne uzimati ih kod njih. Svidja mi se sto ima onih sarenih, sa cipkom, nitnama, u boji koju bas zamislim. Vecina tih devojaka pravi torbe po meri, a koja devojka ne zeli da ima torbicu bas kakvu je zelela? :) Ili da jedina ima takvu torbicu? :)
 I na kraju krajeva te devojke se istinski trude, i znate da je u svaku torbicu ulozeno puno truda, i uvek su mi stizale u najboljem mogucem redu. :)
Povodom giveaway-a koji objavljujem veceras, zelim da vam predstavim sjajne Lana torbe (ukoliko vec niste culi za njih ;)), koje velikodusno poklanjaju torbicu jednoj citateljki. :))
U pitanju su 2 devojke koje se pravljenjem torbica bave vec godinu i po dana, koje su napravile mnooogoo lepih torbica, i koje bukvalno zive u carstvu materijala. :) One prave torbice od eko koze, sa cipkicom, nitnama, male, velike, pismo torbe, torbice za svaki dan... Kakve god zamislite. :) Takodje, prave torbice i po porudzbini.
Ja sam najiskrenije odusevljena njihovim torbicama, a 1 od vas ce moci i da je osvoji. :))
Neke od njihovih torbica:



Ukoliko zelite da pogledate jos veci izbor ovo je njihova stranica, preko koje, naravno mozete da stupite i u kontakt sa njima: https://www.facebook.com/lana.fashion.line

I jos bih da spomenem i Nakit Mila za koji ste sigurno culi od nasih Fashion blogerki. :)
Njihova prica ide ovako:
Nakit Mila jeste mala radionica nakita u kojoj svoje proizvode izlažu sestre Mila i Željka Mamužić. One postoje na tržištu godinu dana i njihova prodaja je prevashodno onlajn, odnosno bazirana na prodaji putem interneta.
Dijapazon naših proizvoda je veoma širom i zadovoljava sve ukuse!
Nakit Mila izrađuje sledeći tip nakita: ogrlice, narukvice, mindjuše, pojaseve, trakice za kosu, revere i ostali tip nakita po želji.

A sta ja kazem? Kazem da je svaka njihova ogrlica kao mala magija, i da mi se sve do jedne dopadaju! :))
Kao sto vec spomnuh dosta nasih bloreki se pohvalilo njihovim nakitom. :)

Kao i Lana torbe, i one velikodusno poklanjaju komad nakita jos jednoj citateljki.
Vise o njima na: https://www.facebook.com/milanakit.mamuzic

Prosto sam zelela da napisem nesto o njima, jer bi u postu o giveaway-u to bilo predugacko, a stvarno je steta ne pohvaliti ih i pokazati njihov rad. :)) Pratite blog, i srecno! :)

You Might Also Like

4 коментара

  1. Mislim da sam jedina zena koja ne daje mnogo na tasne i cipele, valjda sto sve spiskam na kozmetiku i nakit :)))) Mada, volim... ali imam skup ukus, pa lako odustajem od kupovine, xaxax..
    Lepe su ti boje ove sto si stavila.. Svidja mi se to roze-bez, zlatno i srebrno, pa cvetici i masnica (one baletanke su preslatke), a posebno animal print. To je tako sexy ^_^
    A od nakita se lozim na kamenje, ali ne u toj "lepljenoj" varijanti, nego u onoj "visecoj" :)) Ali su zato lanci mmm ;) Posebno oni zlatno - roze :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eeej pa gde si ti? :)) Haha jao ja spiskam na sve. :D A sta cu kad sam sva bez. :D Joj ja obozavam ogrlice, i imam ih puno. :D Volim i te visece, i sa velikim kamenjem i sa malim, ma sve ih volim. :D

      Избриши
  2. Lana ima krasne torbe! Baš mi se sviđaju ;)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels