Golden Rose Holiday 66 i 56

07:50


I napokon sam kupila ove divne teksturne Golden Rose lakove iz Holiday kolekcije. Dugo sam ih samo gledala, i sad sam i pozelela da ih imam, pogotovo jer nisam do sada probala ni 1 lak sa teksturom. :)

Cena im je oko 270 din, i ima ih po prilicno tj. 11,3 ml. Bocica je staklena, sasvim O.K. Cetkica je takodje klasicna.
Kupila sam 2 boje posto se nisam mogla odluciti. U pitanju su 66 koja je neka breskvasta roza boja koja nema sljokice, i 56 crvena sa zlatnim sljokicama.


1.koji sam probala je 56. Lepo se nanosi, relativno brzo se susi, i nadogradiv je. I kod 1 i kod 2.su potrebna 2 sloja da biste dobili pravu teksturu. Oba su jako pigmentovana, i vec posle 1 nanosenja prekriva ceo nokat.
56 ima zlatne sljokice, pink i tamnije crvene i dosta je neobicna boja. Svideo mi se odmah. Posle nekog vremena odnosno 1 dana izgubi sjaj kakav je imao na pocetku.




Drugi nema nikakve sljokice i jako mi se dopada boja, i kako ide uz moj ten. Jedina zamerka je sto mi tekstura nije ispala ista na svim noktima, i nije mi bas najjasnije zasto. :D


Sve u svemu ja sam jako zadovoljna odnosom kvaliteta i cene, i ima ga stvarno dosta.Dodatni plus je sto ovakvi teksturni lakovi duze traju, stite vise nokat i manje se krzaju. I da, jako su mi zanimljivi. :))

Da li ste probale ove lakove? Da li ste probale neke druge sa teksturom? Da li bi vas nervirali takvi lakovi na noktima? :)

You Might Also Like

14 коментара

  1. Da li sam probala? Ja sam totalno navucena na ove lakove :D Ni sama ne znam koliko ih imam :)
    Super izbor :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels