Prazno #8

03:10



Dok vam ovo pišem, gledam u prepunu kesicu u kojoj mi stoji nova tura praznih proizvoda za slikanje, a ja ni ovu nisam objavila. Stvarno je krajnje vreme da vam napišem ovaj tekst.
Znam da vam je ovaj tip posta jedan od omiljenih, a iskeno, i meni je. Glavni razlog je jer se na jednom mestu nalaze ključne rečenice o većem broju proizvoda, i uvek su vrlo neformalne.

Navukla sam se na Palmolive Mediterranean moments sa mirisom arganovog ulja. Ne samo što sam mnogo bočica potrošila, već ga uvek iznova nabavljam. Miris mi se jako dopada, kao i sama činjenuca da se zadržava na koži par sati. Tekstura mu je nešto redja od standardnih gelova. Ne isušuje mi kožu, i sve u svemu, nemam zamerke.
Imala sam fazu sa Dove gelovima, i od svih, sa bademom mi najlepše miriše. Drugi, sa sitnim zrncima ima miris neki bi rekli "čistog". Dopada mi se što ne isušuju kožu, ali bih volela da im je tekstura redja.
Palmolive Vanilla Pleasure su jedno vreme bili najtraženiji gelovi kod nas, ili sam makar ja imala takav utisak. Miris je fin, ali je za moj ukus sam gel previše gust, i podseća me na pudinge.


Iskrena da budem, nisam neki preterani fan losiona koji se koriste prilikom tuširanja. Nemam utisak da mi je to dovoljna nega. Ipak, imaju i oni svoje prednosti, posebno leti, kada imate utisak da je svaki losion pretežak. Balea je imala više verzija, a ja sam probala ovaj sa mirisom vanile, i stvarno je divan. Nemam zamerke za njega, a svojevremeno sam vam i pisala o njemu.
Balea serum za telo mi je već godinu dana omiljena mazalica, i iznova ga kupujem. Nešto razmišljam zalihe da obnovim, iz straha da ga ne povuku. I o njemu sam vam pisala ovde. Lagan, mirisan, savršen.
Balea You are gold losion za telo sa šljokicama mi je bio medju omiljenim proizvodima ovog, i prošlog leta. Dovoljno je lagan da se brzo upija, a nega je prilagodjena onoj svakodnevnoj. Sadrži sitne zlatne čestice, koje prelepo hvataju svetlost. Sam losion je blago obojen, i koža bude nijansu tamnija nakon nanošenja. 
Balea ulje za telo sa mirisom vanile i kokosa mi je vremenom postao pretežak, sporo se upijao, i miris mi više nije odgovarao, tako da nisam ni stigla da ga potrošim.


O Baleinim penicama sam vam već mnogo puta pisala. Sve u svemu, sve preporuke, pogotovo ako volite totalno nebitne sitnice za negu kao što su jarke boje pene, a koje nekako ulepšaju te momente.


Dahlia uljani skidač laka sa mirisom breskve generalno jako volim, ali sam primetila da mi boji nokte, pa sam prešla na neke druge. Izmedju ostalog Ebelinov, koji je sasvim u redu. Skida lak bez problema, jedino je otvor dosta velik i uvek izadje više proizvoda nego sto treba.
Rexona stik ne bi trebao ostavljati bele fleke. Ipak, ne mogu to i da potvrdim. Nešto manje od ostalih stikova. Finog je mirisa, i tu malu razliku što se fleka tiče mu uzimam kao prednost.


Sa vremena na vreme volim da promenim šampon. Loreal Elseve za volumen zaista podiže kosu, ali makar u mom slučaju ne drastično. Ono što je meni bitnije, jeste da mi nije stvarao perut niti mastio kosu.
Babylove šampon je još jedan od onih proizvoda koje uvek imam. Njega nekako konstantno koristim već par godina, i stvarno mi odgovara. Odgovaraće ravnoj kosi sklonoj brzom mašćenju, i onima koji želi da izbegnu silikone u šamponima.
Nije tajna da Angel Therapy proizvode obožavam. Nije izuzetak ni blagi šampon za regeneraciju kose bez sulfata. Takodje mi nije mastio kosu, niti stvarao iritacije, a imala sam utisak da jako dobro ispere ostatke svih proizvoda koje sam nakon prethodnog pranja nanosila. Pogotovo onih na bazi silikona.


Insight masku za suvu kosu sam daleko više volela od njihovih šampona. Da li bih je ponovo kupila? Verovatno bih, ali nije ostavila toliko jak utisak na mene da sam odmah nabavila novo pakovanje. Prednost je količina, jer stvarno dugo traje, i sastav koji je pun negujućih ulja. O njoj nešto više ovde.
Gliss prskalice su vam, verujem, vrlo dobro poznate. Trenutno olakšavaju raščešljavanje kose, i praktično ih je imati pri ruci.
Uniq one proizvod me je u prvi mah razočarao jer nisam videla preteranu razliku sa i bez korišćenja. Medjutim, što je vreme duže prolazilo, kosa mi je bila mekša, i otpornija na oštećenja. Na kraju sam ga stvarno zavolela, i mislim da kvalitet opravdava njegovu cenu.
Sa Balea mlekom sam bila zadovoljna, ali je mojoj kosi ipak potreban nešto jači proizvod. Omekšava kosu, čini je posloženom, i verujem da bi netretiranoj kosi bilo odlično. Nisam sigurna da li uopšte može i dalje da se pronadje u DM-u. Da li ste ga skoro vidjali na policama?


Kada bi me neko pitao da nabrojim desetak proizvoda bez kojih ne mogu Batiste šamponi za suvo pranje kose bili bi visoko pozicionirani. Godinama ih koristim, često samo da povećam volumen.


Bioten Skinnergy kremicu za mešovitu kožu sam obožavala, potrošila ne znam ni sama koliko tubica. Koža mi se zasitila nje, i morala sam da predjem na neke druge proizvode o kojima ću vam nadam se, uskoro, pisati. O njoj nešto više ovde.
Bioten Genovate serum za lice mi je zaista odgovarao, i upotpunio negu. Verujem da ću ga ponovo kupiti.
Bioten okoločna kremica mi je favorit već više od godinu dana, i ne planiram da je menjam. I o njoj sam vam već pisala, i to ovde.


Balea micelarna voda mi se dopadala, potrošila sam i nje par bočica. Moram da napomenem da sam se uvek gotovo odmah nakon skidanja šminke i umivala. Tako da mi blago lepljiv trag koji ostavlja nije smetao.
I Eucerin micelarna voda mi je odgovarala, samo što bih volela da nešto bolje skida težu šminku.
Balea kreme za lice sam koristila povremeno, i ova sa belim čepom mi se mnogo više dopala nego Outdoor protect koja je mnogo gušća.
Ne znam da li se sećate, jedno vreme je bila pomama i za Balea kremama u simpatičnim vintage limenim kutijicama. Kupila sam je i ja, i za ruke mi je bila sasvim u redu.
Spominjala sam vam već koliko volim i njihove maske za lice, i ukoliko do sada niste, obavezno bacite pogled na one za hidrataciju.


Vratila sam se i korišćenju Eveline laka za maksimalni rast. Nokti mi dugo nakon njegovog korišćenja nisu pucali. Probala sam i 8u1, ali mi on nije toliko odgovarao. Njihov nadlak sa gel efektom mi se dopadao, ako izuzmem nedostatak što se sporo sušio. Seche-vite nadlak se za razliku od njega nekako čudno sušio. Kao da se nakon toga skupljao, i nije pokrivao čitavu ploču.


Još jedan -nije tajna- podatak je da ne volim China Glaze lakove. Koliko god lepih nijansi bili, ne traju ni jedan dan na mojim noktima. Ova nijansa mi je bila posebno lepa, neon svetlo roze. Uprkos tome, nisam je mogla nositi.
Za razliku od njih Flormar i Wow Golden Rose lakovi mi traju i po nedelju dana, i po meni, daleko su boljeg kvaliteta. Možete da zaključite i koja mi je omiljena nijansa laka za nokte.


Koje ste vi proizvode skoro potrošile? Delimo li mišljenje za neke od ovih?

You Might Also Like

2 коментара

  1. Анониман28. март 2017. 07:32

    Pozdrav, Mia :). Nekoliko proizvoda iz posta sam probala. Baleine gelove za brijanje sam probala ali vec neko vreme koristim Velnein gel i on mi je bolji, a ovom Biotenovom Skinnergy kremicom sam zadovoljna, nije mi izazvala negativne reakcije, jedino taj miris :/.. Bioten okoloocna krema je bila previse hidratantna za moju kozu, a Baleina micelarna mi je bila ok. Moram da probam nesto od Babylove brenda, mozda bas ovaj sampon. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pozdrav, Kristina! :) Nisam probala Velnein, hvala ti na preporuci. Sledeći put ću njega kupiti. Probala sam Babylove šampon, ulje za telo i bebi puder. Dopalo mi se sve, nadam se da su im i ostali proizvodi jednako dobri. Hvala ti, falili su mi tvoji komentari. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels