White Smile 7 trakice za izbeljivanje zuba

04:14



Ovaj post je trebao biti objavljen pre dobra dva meseca. Medjutim, drugog dana korišćenja trakica prehladila sam se, i prestala sa njihovim korišćenjem. Ponovo počela sa korišćenjem, i ponovo se prehladila, ali ovog puta zaradila i laringitis (u mom slučaju totalna promuklost). Srećom, ukoliko me dugo pratite, znate da ih koristim na svakih 6 meseci, pa su mi utisci svakako potpuni.


Možda je i to dobro, jer mogu i da vam kažem da je jako bitno koristiti ih spojenih sedam dana.


Da krenem od početka. White Smile 7 su trakice za izbeljivanje zuba pogodne za kućnu upotrebu. Mogu se pronaći u apotekama, DM-u, ili naručiti sa njihovog sajta. Cena im je oko 1300  dinara.
Dobija se 7 pakovanja trakica za gornje i donje zube. Osim njih, dobijate i uputstvo za upotrebu, kao i kartončić na kom možete meriti promenu.

Koriste se jednom (ili dva puta) dnevno, i drže od 30 do 60 minuta. Vrlo se jednostavno stavljaju. One neće pokriti sve zube, samo one koji se vide kada se osmehnete. Razdvoje se od zaštitne folije i nanesu na zubnu površinu. Jednom upotrebljena trakica ne može se koristiti ponovo. Njihova glavna komponenta je hidrogen peroksid, i to 6%.
Nisu preporučljive trudnicama, niti deci mlađoj od 12 godina. Takodje, ne bi trebale da se stavljaju odmah nakon pranja zuba, i pazite da ih ne stavljate na desni. To su sve mere opreza, i možete ih pročitati u knjižici sa instrukcijama.


Meni je ovo treća kutija. Izmedju prve i druge je prošlo šest meseci, a izmedju druge i treće skoro godinu dana. Nakon nekih 6 meseci se boja polako vraća. Ono što je meni zanimljivo jeste da mi se boja čak ni nakon godinu dana nije vratila na prvobitnu.

Moram da naglasim da su moji zubi dosta zahvalni, nisam zaista imala problema sa njima. Nisam nosila protezu, niti su se kvarili.


Već nakon prvog dana možete primetiti značajnu razliku. Što se nošenja tiče nije neprijatan osećaj. Izbegavajte samo da jedete i pijete, a pričati (pomalo nerazgovetno) možete. Nosila sam ih po 45 minuta, i mislim da je to sasvim dovoljno. Ukoliko su vam negde tanji zubi mogu vam se pojaviti bele flekice koje prolaze kroz nekih 30 minuta.
Ni jednog momenta mi zubi nisu bili osetljivi, čak ni nakon ovoliko vremena. Medjutim, mislim da to zavisi najviše od samih zuba.
Nakon 7 dana oni su za nekoliko nijansi belji. Svi oko mene su primetili. Boja se kao što sam rekla, vraća tek kroz 5-6 meseci, ali u mom slučaju ponovi na svetliju nego što je bila. Izbeljuju za dakle, nekoliko nijansi, i efekat ne može da se poredi sa izbeljivanjem kod stomatologa.
Stvarno sam zadovoljna sa njima, i sigurno ću nastaviti da ih koristim. 
Još jedna bitna stvar je da je bitno da ih koristite 7 dana za redom, inače neće biti toliko vidljiv efekat (zbog čega fotografija izostaje).


Gornja i donja trakica:


Da li ste probale ove trakice za izbeljivanje?


*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

4 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels