Eveline BB krema (obe nijanse)

04:58



Znate onaj osećaj kada ujutru samo želite da ujednačite ten, i svaki puder vam je pretežak? Imate vrlo subjektivni i nerealan osećaj težine, gušenja, maske na licu, iako puder koji koristite sam po sebi nije gust. Meni se to dešava uglavnom leti, kada sam i kupila ove BB kreme. Medjutim, i inače ne volim da nosim pudere svakodnevno. 


Probala sam dosta BB i CC krema, i najbliža onoj koja bi mi odgovarala bila je Garnier BB krema za mešovitu/masnu kožu. Ipak, nakon izvesnog vremena, i par bočica kasnije, počela je da mi iritira lice. Na kratko sam čak i odustala od njih, dok nisam otkrila ovu.


Eveline BB krema 8 u 1 dolazi u 2 nijanse, Light/svetla i Medium/srednja. One dolaze u kutijama, a ridjokosa devojka je na prvoj, dok je devojka sa tamnijom kosom na drugoj.
Što se ambalaže tiče, sasvim je korektna. Tuba je mekana, i lako se istiska proizvod, a ni otvor nije prevelik, pa nećete bacati višak.
Prvo sam kupila srednju nijansu, jer mi je ona odgovarala dok sam bila nešto tamnija. Kasnije i svetliju, a sada ih mešam.
Svetlija je prilično svetla, pa je čak i meni, izrazito svetle puti, presvetla. Verujem da će se mnoge devojke obradovati sa njom.
Srednja mi je svakako sada pretamna. Obe su neutralnog ka toplom podtonu.

Što se svih drugih osobina tiče, u potpunosti su iste. 
Miris je prijatan, i nakon nanošenja se ne oseti. Nemojte da vas zavara tester, kada sam ga probala zaista je bio užasan. Verujem da predugo tamo stoje. Sušta je suprotnost njemu.
Tekstura je srednje gusta, i vrlo se lako nanosi. Namenjena je mešovitoj/masnoj koži, i piše da ima matirajući efekat.
Nemam suvih delova, tako da ne znam kako se na njima ponaša. Koristim je (pričaću ubuduće u jednini, jer ih svakako mešam) već pola godine, i nisam primetila da se kači za njih, i da sam ih imala. Što se mat efekta tiče, ne znam baš na šta tačno su mislili. Na mom licu ima prirodnu, blistavu završnicu, i uvek je setujem puderom u kamenu. 


Lice mi prosija nakon nekih 4-5h sa setovanjem. Toliko mi obično traju i regularni puderi, tako da sam i sa te strane zadovoljna. Nešto brže nestaje sa lica nego puderi, ali to je i normalno.
Što se prekrivanja tiče, dosta je dobro za BB kremu. Prekriva slabije crvenilo, i ne preterano izražene podočnjake u potpunosti. Vrlo je prirodana i lagana na licu. Pore su manje izražene sa njom, i ne isušuje kožu. Takodje, vrlo bitna stavka je i da ne oksidira.
Obratite pažnju na nju ukoliko imate normalnu ili mešovitu kožu. Suvoj i izrazito masnoj nisam sigurna koliko bi odgovarala.
Ja sam zaista dosta zadovoljna sa njom. Odlična mi je za svaki dan. Jedino što bih volela jeste da postoji nijansa izmedju ove dve.

Cena je oko 500 dinara, za 40 ml.
Nije mi izazvala nikakve iritacije. Ipak, pripazite ukoliko imate osetljivu kožu.

Sastav:
Aqua, Cyclopentasiloxane, Cyclohexasiloxane, Ethylhexyl Methoxycinnamate, Bis-PEG/PPG-14/14 Cyclopentasiloxane, Isodecyl Neopentanoate, Propylene Glycol, Stearyl Dimethicone, Propylene Glycol, Stearyl Dimethicone, Talc, Pullulan, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl Laurate, Sodium Chloride, Beeswax (Cera Alba), Phenoxyethanol, Methylparaben, Butylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Hydrogenated Castrol Oil, Hyaluronic Acid, Polymethylsilsesquioxane, Collagen Amino Acids, Dimethicone, Parfum, DMDM Hydantoin, Hydrolyzed Silk, Polysorbate 20, PEG-20 Glyceryl Laurate, Tocopherol, Linoleic Acid, Retinyl Palmitate, Butylphenyl Methylpropional, Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Citronellol, Cl 77891, Cl 77491, Cl 77492, Cl 77499.


Da li ste probale ovu BB kremu? Koja je vaša omiljena BB krema?

You Might Also Like

12 коментара

  1. Probala sam obe nijanse.Srednju sam koristila do skoro, a sad sam presla na svetliju jer mi ten vise nije tamniji kao sto je preko leta.Obozavam ove kremice, bas mi odgovaraju <3

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala jer ne nosim baš BB kreme, treba mi jače prekrivanje. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ima dobro prekrivanje za BB kremu, ali svakako nije jače, pa ti verovatno ne bi odgovarala. :)

      Избриши
  3. isto ih koristimo. miksovajnem jedino dobijem odgovarajucu nijansu. da li stavljas kremu ispod?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Šteta pa nema nijanse izmedju. :/ Naravno, ne mogu ni da zamislim da ne stavim kremu ispod. Generalno, na bb kreme gledam isključivo kao dekorativni proizvod.

      Избриши
  4. S obzirom da mi treba nova BB krema probaću Eveline. Do sada nisam pobala njihove proizvode, ali za sve postoji first time.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moram priznati da nisam ni ja, pogotovo kreme za lice. Nadam se da će ti se dopasti. :)

      Избриши
  5. Da li znate gde moze da se kupi ova krema? Gledala sam u Liliju i Dm-u, i nazalost, nema je :(

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Čula sam da je nestašica već par meseci. :/ Jedino u nekim manjim parfimerijama, ili apotekama. Nadam se da će je uskoro dobiti i Lilly, i DM.

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels