10 sjajnih proizvoda ispod 1000 dinara #2

02:22



Znam da volite ovakve postove, a da budem iskrena, volim i ja da ih čitam. Već sam pisala prvi deo ovde, a sada pišem o novim proizvodima koje sam otkrila. Svima nam je u cilju da biramo povoljne, a kvalitetne proizvode. U silnim recenzijama, teško nam je da odaberemo nekoliko naboljih. Pokušala sam da to uradim za vas.

Rimmel Lasting Finish sam vam već predstavila, a zaista važi za jedan od najboljih drogerijskih pudera. Cena mu je oko 950 dinara, a smatram da vredi i više. Prirodne nijanse, dugotrajnost i dobro prekrivanje su njegove odlike. Kupujem ga godinama, i ne planiram da menjam.


Eveline BB kremu sam tek ovoga leta otkrila, i zaista mi je dosta pomogla na onim vrućinama. Preko dana ne volim da koristim pudere, i uvek se pre opredeljujem za BB kreme. Nekako ni jedna mi nije baš legla, što se sa otkrićem ove promenilo. Kako imam obe nijanse, uskoro vam pišem detaljnu recenziju. Za sada vam mogu samo reći da ima odlično prekrivanje, i izuzetno je lagana, a lice ne prosijava ni nakon nekoliko časova. Cena joj je oko 550 dinara.

Loreal True Match je moj omiljeni korektor, i zaista mi je savršen. Divne nijanse, sjajno posvetljuje i prekriva, i ne uvlači se u borice. Kao jedinu manu bih mu navela cenu, koja je oko 950 dinara, jer se, makar u mom slučaju, brzo troši.

O Rimmel Stay Matte puderu sam vam takodje pisala. Ukoliko imate mešovitu kožu, ili vam samo treba puder sa kojim ćete da setujete tečni, mogu vam preporučiti ovaj. Već sam pri kraju sa njim, i svakako planiram ponovo da ga kupim. Cena mu je oko 600 dinara.


NYX Illuminator ili highlighter zaista volim. Svakodnevno ga stavljam, i svaku šminku učini lepšom. Daje predivan sjaj, koji reflektuje svetlost na uzvišenjima na licu toliko lepo da mi je teško to rečima da opišem. Imam ga već godinu i po dana, a tek je do pola potrošen. Takodje, dolazi u više nijansi, što je za highlightere retko. Svako može pronaći odgovarajuću, pogotovo oni sa tamnijim tenom. Znam da je to čest problem sa njima, uglavnom su presvetli. Cena mu je oko 900 dinara.

Aura mat karmine sam stvarno mnogo puta spominjala, ali imam i debeo razlog za to. Stvarno su odlični, cena im je oko 550 dinara, i ako ih još uvek niste probali, obavezno to promenite.



S-he senke su pravo iznenadjenje za mene. Odlične pigmentacije i trajnosti, usudjem se reći da su mnogo bolje nego neke skuplje. Probala sam samo ovu kombinaciju boja, ali mi ona najviše i odgovara. Cena je oko 350 dinara, što zaista nije mnogo,

Max Factor 2000 Calorie maskara vam je svima verovatno dobro poznata. Klasična, jednostavna za korišćenje, i što je najbitnije, daje fine rezultate. Ništa dramatično, ali i od vrlo retkih trepavica može da učini čudo. Ona je često na raznim akcijama, i može se dobiti uz pudere, a redovna cena joj je oko 900 dinara.

Maybelline je možda i postao poznat zbog stalnih noviteta u polju maskara. Ogroman im je izbor, a od svega šta sam probala, Volum express, iliti ,,žuta" mi je najbolja. Pruža trepavicama dužinu i volumen, i ne slepljuje ih. Ovo je jedna od onih maskara koje svima odgovaraju, i za koje sam čula samo reči hvale. Cena joj je oko 700 dinara.

I o Eveline rumenilu sam vam pisala, a oduševljenje mi ne jenjava. Nijansa je toliko lepa, da pristaje uz svaku šminku. Nije tako česta kod rumenila, zbog čega je posebno volim. U poslednje vreme, koristim ga i kao senku za oči u pregibu kapka, a na usnama NYX Whipped caviar mat karmin. Predivno idu zajedno. Cena mu je oko 550 dinara, i stvarno se isplati kupiti ga.


Da li ste probali neki od ovih proizvoda? Da li imate vi neki predlog?

You Might Also Like

33 коментара

  1. Odlican post!
    joxykutak.blogspot.com
    myworld2121.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Imamo veoma sličan ukus, gotovo sve proizvode sam isprobala i oduševljena sam! Volim ovakve tipove postova, sjajan izbor!

    ОдговориИзбриши
  3. Probala sam i koristim Eveline bb kremu i Aurin ruz.She senke cu definitivno probati..kao i ovaj Stay matte puder :-) :-) jeleninkutak24.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  4. Baš dugo razmišljam o ovom Rimmel puderu, moraću ga probati skorije definitivno. :)
    Eveline rumenilo mi je takođe zanimljivo - volim te nijanse. Ja sam trenutno oduševljena njihovim tečnim korektorom, predivan je.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam probala njihov korektor, ali sam stvarno mnogo čitala o njemu. :) Rumenilo je stvarno predivno. :)

      Избриши
  5. Maybelline maskare su odlične! Stay Matte moram isprobati, definitivno. Odličan post! :)

    ОдговориИзбриши
  6. Sad si me zainteresovala za Eveline rumenilo. Boja je skroz neobicna. :)

    ОдговориИзбриши
  7. Odlican post. :) Aurine mat tecne ruzeve obozavam,savrseni su mi. Nyx kozmetiku ne volim,sta god sam kpila od njih,razocarala sam se i preskupi su za tako los kvalitet. Moracu da probam tu Eveline bb kremu,dosta je hvale. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala! :) Drago mi je da ti se dopada! Dosta su poskupeli u poslednje vreme.. Kada sam kupula highlighter bio je oko 700 dinara, a sada čini mi se 900.. :/

      Избриши
  8. Super post <3 vecinu ovih proizvoda imam i prezadovoljna sam njima. :)

    ОдговориИзбриши
  9. Super post, nikako da isprobam Nyxov iluminator :)

    ОдговориИзбриши
  10. Odličan post! Zainteresovala si me za Evelin rumenilo, baš mi se dopalo iz tvog opisa :) L.

    ОдговориИзбриши
  11. Jesam probala Rimmel puder i slažem se sa svim napisanim :)

    ОдговориИзбриши
  12. Misim da cu vecno voleti Aurine karmine! :)
    P.S. Vidim da si napisala da im je cena 550 dinara, to je vrovatno u DM-u ili Liliju..Pogledajte po lokalnim parfimerijama jer je u mojoj 490, pa opet koliko toliko ustedis :)
    Obozavam ovakve postove!

    ОдговориИзбриши
  13. Svidjaju mi se proizvodi, i volim da citam ovakve postove, divan je post :)
    http://jfashionlover.blogspot.rs

    ОдговориИзбриши
  14. Aura tecni karmini su odlicni, topla preporuka. :)

    ОдговориИзбриши
  15. Kako su tvoji postovi pregledni i lepi, uvek se iznova odusevim :). Iz posta sam probala ove Rimmelove pudere (fenomenalni su) i obe maskare, MF mi je dugo bila omiljena a zuta Colossal mi nije odgovarala (spadam u malu grupu zena kojima nije bila ok, sta da se radi:)). Pogledacu She senke, imala sam jednu mono, sampanj nijansa, bila je jako losa, ali ako ti kazes da su ove fine, vredi proveriti :) Kristina :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti Kristina puno! :**
      Bas mi je drago da su i tebi ovi proizvodi odgovarali. Rimmel puder mi je neprevazidjen. Mislim da su im mono senke lošije. Probaj baš ovu kombinaciju, jer za druge nisam sigurna, mada bi trebale da su iste. :*

      Избриши
  16. Koja je nijansa, ili broj Rimmelovih pudera? A zanima me takodje nijansa ili broj rumenila?
    Cesce ovakvih postova, inace sve pohvale.
    Veliki pozdrav!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja nijansa je 103 True Ivory, najsvetlija. Rumenilo nažalost nema nikakvu oznaku. Hvala puno, potrudiću se!
      Veliki pozdrav!

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels