Aura Absolute Matte tečni karmini

04:27


O Aura Absolute Matte tečnim karminima sam vam već pisala. Medjutim, kako se broj nijansi kod mene proširio, želela sam sve da ih prikažem. Koliko ih volim, govori i činjenica da sam nakon fotografisanja, kupila još jednu nijansu, kao i to da sam ih svima preporučivala.




U pitanju su tečni karmini, koji se osuše nakon nekih 30 sekundi, i postaju u potpunosti mat. Ono što je bitno kod njih jeste da dok se suše ne radite ništa sa usnama, kao i da ih ne razmazujete onim klasičnim pokretom spajanjem usana. Zato, kada se osuše nema mrdanja čitav dan. Trajnost im je i po 7 sati bez pomeranja.


Ambalaža, cena, dostupnost

Ambalaža je praktična, i vidite koliko vam je karmina ostalo. Aplikator je sundjerast, po meni dosta dobar, i čak i tamnije nijanse uspem bez olovke precizno da nanesem.
Cena je 535 dinara, a sadrže 7 ml. Mogu stvarno dugo da traju, uz svakodnevno korišćenje i po par meseci. Možete ih kupiti u DM-u, Liliju, i svim parfimerijama sa Aura štandom.
Dolaze u čak 26 prelepih nijansi, i meni su zaista sve divne.


Tekstura, Trajnost

Moje usne nisu zahtevne, i nisam primetila da ih isušuju. Oni koji inače imaju problema sa tim, bi trebalo da obrate pažnju, jer su ipak mat karmini, i ni malo hidrirajući.
Ne skidaju se satima. Piće, kao ni suva hrana ih neće skinuti. Ne preslikavaju se na čase.
Sa vodom, niti nekim blažim mlekom za skidanje šminke se ne skidaju. Jedino uljem i micelarnom vodom.
Lično, nisam ljubitelj sjajeva, niti hidratantih karmina. Ne volim da popravljam šminku. Zbog toga su za mene ovi karmini idealni, jer kako ih stavim, više ne razmišljam o njima.
Ne trpe ispucale usne, pogotovo tamnije nijanse, i potrebno je uraditi piling pre njih.


Ukoliko tražite dugotrajni karmin, a volite mat formulu, najiskrenije vam preporučujem da ih probate.


Moje nijanse su 624, 620, 607, 612, 613 i 609. Kako su 624 i 620 nove nijanse, njih sam stavila prve. Svaku nijansu sam fotografisala kada se ruž osušio na usnama.



624 Last Goodbye - je vrlo lepa i neutralna nijansa. Boja tamnija krem, sa primesama roze. Mnogi ovu nijansu zovu bojom mesa. Ide uz apsolutno svaku šminku, i odeću. Vrlo je praktična i nosiva. Takodje, mislim da bi stajala svim podtonovima.
Meni se uklopila uz ten, kosu i oči, ali mislim da je još lepša na onima kod kojih postoji kontrast.
Za potpunu prekrivenost potrebna su 2 sloja, ali i sa jednim izgleda lepo.


620 Seven Sins - Meni je žao što aparat nije uspeo da uhvati vibrantnost ove nijanse. Drečava crvena, sa primesama roze, i koralne.
Pigmentovan je, ali su njemu kao i svim ostalim potrebna dva sloja za punu boju.
Ova nijansa oduzima dah, toliko podigne i osveži lice, da se svaki put oduševim. Takodje, ten deluje čistiji, i dolazi do izražaja.


607 Mind on Vacation - Još jedna od onih posebnih nijansi. Rekla bih da je tamno pink, sa primesama crvene. Prava kraljevska nijansa. Mislim da jednako može da se nosi i leti, i na jesen. 
Najpigmentovanija je od ovih koje posedujem. Trajnost joj je jedan dan prešla 7h, bez popravljanja. Kada sam se pogledala u ogledalo, očekivala sam ko zna kakve fleke, ali karmin je izgledao kao i kada sam ga stavila.
Kao i ostali, bledi ravnomerno.


609 Candy Pink - Naziv joj savršeno leži. Nešto slabije pigmentivana, i za razliku od ostalih zahteva dva sloja. Sa prvim se neravnomerno nanosi.
Hladna roza, a ponovo sa nekom toplinom u sebi. Jednu sam već potrošila, što govori o tome koliko je često nosim.
Nežna je, i lepo ide uz svakodnevnu šminku, jer nije dosadna. Mislim da prirodnije i lepše izgleda na devojkama svetlijeg tena.


612 Matte Mess - Možda i najpopularnija nijansa. Jedno vreme, svi su brujali o njoj. Zaista posebna. Tamna topla ljubičasta.
Idealna je za jesen, uz tamnu odeću. Potrebna su joj dva sloja.


613 Good Vibes - Moja "go to" nijansa. Kada god ne znam šta bih, nju namažem. Jako je slična mojoj prirodnoj boji usana. Takodje, trošim drugo pakovanje.
Neutralna zagasita roze, vuče na ljubičasto, i verujem da bi svima stajala.




Da li ste probale ove karmine?

You Might Also Like

21 коментара

  1. Divan tekst/recenzija. Svakako ću probati ove karmine obzirom da, kao i Vi, ne volim bilo šta za usne što se sjaji.
    Hvala na finom tekstu i lepim fotografijama koje puno znače.
    Lepi pozdrav. K.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala Vama na tako lepim komentarima! Nadam se da će vam odgovarati.
      Veliki pozdrav!

      Избриши
  2. Od novih nijansi mislim da će 612 i 624 biti veliki hitovi, možda čak i pazarim jednu od njih. :D

    ОдговориИзбриши
  3. 624 je jako lep, uopšte mi nije zapao za oko do sada dok ga nisam videla na usnama. Recenzija je odlična! :)

    ОдговориИзбриши
  4. 624, 607 & 612 <3 Nisam probala, ali se nadam da budem nekada :D Odličan prikaz swatcheva.

    ОдговориИзбриши
  5. Kako su savršeni karmini. Čula sam mnogo pozitivnih stvari o njima. Sve islikane boje su mi jako lepe, def ću probati neki.
    https://spersonally.wordpress.com/

    ОдговориИзбриши
  6. Kao sto vec znas, obozavam tvoj blog i tvoje divne recenzije :) Svidja mi se i to sto si slikala ruzeve na usnama, tako dobijam blizu sliku o proizvodu. Nemam nijedan ( bruka ! ), ali najlepsi su mi 607 i 612, moram da kupim neki napokon, nema vise smisla da im se samo divim ovako, preko blogova i u drogerijama :) Kristina :**

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels