Balea proizvodi, limited edition

05:30



Mislim da svi već znate koliko volim Balea proizvode, i koliko ih često kupujem. Pristupačni su, a kvalitet me nikada nije razočarao. Mleka za telo svakodnevno koristim, i isprobala sam ih zaista mnogo, a nekako se uvek Balea mazalicama vraćam.
Vanilu obožavam, svuda i uvek i baš sam se oduševila kada sam videla da su izbacili mleko i sa tom mirisnom notom.
Kao što već rekoh, osoba sam koja voli da maže mleka za telo. Probala sam par mleka koja se koriste pod tušem, ali miris se nije zadržavao na koži, a nega je bila solidna, tako da mi sva nova koja su izlazila, nisu privlačila pažnju.

Balea mleko za telo pod tušem (Dush-bodymilk vanille) je novo kod nas, čini mi se da je deo zimske kolekcije, a nažalost je i LE. Cena je oko 380 dinara za čak 400 ml što je i više nego povoljno.
Ambalaža je vesela, kao i obično, a oblik omogućava lakše nanošenje, i ne klizi pod tušem.
Miris je prelep, najdivnija vanila ikada u nekom proizvodu. Topla, nežna i zavodljiva. Apelujem da Balea izbaci i "obično" mleko za telo sa ovim mirisom. Savršen je što se mene tiče, i volela bih da mi svi proizvodi za telo baš ovako mirišu. Na koži se zadržava kraće nego klasična mleka, ali sat do dva ga ipak osetim.

Koristi se tako što se nakon tuširanja gelom (ili već proizvodom koji koristite), nanosi na još uvek vlažnu kožu pod tušem, kao i svako drugo mleko. Razmažete ga po čitavom telu, i onda isperete.
Tekstura je gusta, i klizi po koži, i uopšte ga nije teško naneti.

Generalno je ovakav tip proizvoda namenjen za hladne zimske dane kada nam je i previše hladno još i dodatni proizvod nanositi nakon tuširanja, i čekati da se upije. Kao i za leto, kada koža jednostavno ne podnosi nešto na njoj, i kada ne želimo da budemo lepljivi. I po meni, ovo je sjajno rešenje.

U vrlo kratkom vremenskom periodu sam zavolela ovo mleko, i često ga nanosila. Namenjeno je suvoj koži, mada bih ga ja više preporučila normalnoj i nezahtevnoj. Moja koža je normalna, trenutno naginje ka suvoj, i koristila sam ga tako što sam jedan do dva dana za redom koristila ovo mleko, a treći neko koje se ne ispira. Lepo nahrani koži, ali mislim da to vrlo suvoj i suvoj ne bi bilo dovoljno.
Mislim da je idealno imati ovakvo nešto u kupatilu, kada žurite, ali ne želite da preskačete negu.

U sastavu na 3. mestu sadrži suncokretovo ulje, a na 4. ši puter. Osim njih, tu je i panteol, kao i ulje makadamije.

Ukoliko ste ljubitelj mleka za negu tela pod tušem, sigurna sam da će vam se ovo dopasti.

Sastav:
Aqua · Cetearyl Alcohol · Helianthus Annuus Hybrid Oil · Butyrospermum Parkii Butter · Caprylic/Capric Triglyceride · Glycerin · Panthenol · Macadamia Ternifolia Seed Oil · Parfum · Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate · Cetrimonium Chloride · Bis-Ethylhexyl Hydroxydimethoxy Benzylmalonate · Sodium Benzoate · Potassium Sorbate · Benzyl Alcohol · Benzyl Benzoate · Citric Acid


Balea losion za telo White Passion je takodje ograničena serija koja je kod nas stigla malo kasnije.
Cena je oko 220 dinara, za 200 ml što je i više nego povoljno.
Piše da miriše na bele cvetove i akai bobice. Meni miriše vrlo čisto, i prozračno. Kao lagani prolećni povetarac. Sam miris se ne zadržava dugo na koži.
Tekstura je vrlo lagana, i nije previše retka, lako se razmazuje i momentalno upija.
Ovaj losion je namenjen svakodnevnoj nezi normalne i nezahtevne kože. Pruža neophodnu  dnevnu hidrataciju, ali nije namenjen jako suvoj koži, ili suvoj koži. Ako ste probali Balea losione, znate o čemu pričam.
Preporučila bih ga i masnoj koži, jer se odmah upija, i neće ostavljati osećaj težine na njoj.

Devojke koje vole čiste, jednostavne i diskretne mirise će voleti ovaj losion, kao i one koje čija je koža normalnog tipa. Dosta sam ga već potrošila, ali planiram da ga ostavim i za proleće kako mi uz to godišnje doba najbolje leži.

Ono takodje sadrži suncokretovo ulje, i ši puter, ali u nešto manjoj količini.

Sastav:
AQUA · GLYCERIN · ETHYLHEXYL STEARATE · HELIANTHUS ANNUUS HYBRID OIL · CETEARYL ALCOHOL · PENTAERYTHRITYL DISTEARATE · BUTYROSPERMUM PARKII BUTTER · SODIUM HYDROXIDE · PARFUM · GLYCERYL STEARATE · SODIUM STEAROYL GLUTAMATE · CARBOMER · PHENOXYETHANOL · BENZYL ALCOHOL · BHT.


I kao poslednji, ali vrlo simpatičan proizvod jeste kesica sa 2 srca za kupanje (Love). Iskreno, medju drogerijskim markama nisam vidjala proizvode ovog tipa, tako da mi je drago da se mogu kupiti po pristupačnim cenama, i da ih Balea pravi. Cena je oko 200 dinara.
Pakovanje je preslatko, i baš je lepo za poklon, kao mali znak pažnje.
Mirišu intenzivno, i parfemski, i ako želite da se opustite ovo je sjajno rešenje. Miris možete osetiti i u samom DM-u, jer su u prozračnoj, i providnoj kesici. Postoje razni oblici, i mirisi i mislim da svako može pronaći nešto za sebe. :)

Koriste se tako što ubacite srce u kadu napunjenu toplom vodom. Iz iskustva vam kažem da se bolje rastapaju što je voda toplija, tako što penušaju.
Nakon kupanja, samo isperete kožu vodom, bez gela, sapuna itd. Koža bude baš mekana, i kao da je nahrani i ostavi blagi film na njoj.


Da li ste probale neki od ovih proizvoda? :)


*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

16 коментара

  1. Odlican post! :)

    Obozavam Baleu, ima odlicne proizvode! Probala sam White Passion, mnogo mi se svidja! :)

    Nikoleta, xoxo.

    http://nljuljduraj.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam znala da Balea ima ove bombice za kadu, kupujem ih prvom prilikom jer uglavnom ne mogu da se nađu pristupačne bombice kod nas (nažalost). Izgledaju slatko baš :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super su. :) Imaju i štapiće, i ove kao kuglice, i onu so.. Baš mi je drago da ih proizvode, jer sam ih takodje vidjala samo kod skupljih marki. :)

      Избриши
  3. Ove bale sve stvari za kupanje i sve to totalno obažavam baš super post! :)
    http://verondzaa.blogspot.sk/

    ОдговориИзбриши
  4. Toliko hvalite tu vanilicu, da cu morati i ja da je kupim ;) Obozavam vanilu i verujem da ce mi se bas svideti, ali mi je koza jako suva, posebno tokom zime, pa ne znam bas da li ce mi ovo mleko biti dovoljno u smislu nege, ali pruzicu mu sansu ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ako ti je jako suva koža, verovatno ti neće biti dovoljno. :/ Miris je preleep. :))

      Избриши
  5. Razmišljala sam da li da kupim White Passion, ali pretpostavila sam da nije za suhu kožu i odustala sam. Ali ne treba da se žalim jer i nije predviđen za suhu :)) Ne bih imala ništa protiv da ima više Balea proizvoda za suhu kožu, ali da lijepo mirišu :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, nije uopšte za suvu kožu. :) I ja se nadam, iako nemam suvu kožu, uvek kupujem proizvode za suvu, jer mi baš nahrane kožu. :) Slažem, se, evo ja bih prva bila ozbiljan kupac. :))

      Избриши
  6. Joj ovo vanilijasto mlijeko za pod tuš. Obožavam vaniliju, a ne volim takve proizvode nego klasične losione... ali ako se ikad odlučim kupiti koji, to će definitivno biti ova Baleina vanilija :)

    ОдговориИзбриши
  7. I ja se razmisljam da kupim neku kremicu ili neki proizvod za umivanje lica. Jako su im lepa pakovanja a povrh svega cula sam da su kvelitetni po pristupacnoj ceni. Da li bi mogla da mi preporucis neku kremu balea za masnu kozu? Pozdrav MissD

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uglavnom su svi zadovoljni njihovim proizvodima. :) Balea aqua serum sam čula da koriste i devojke sa masnom kožom, i da su baš oduševljene. Aqua gel-krema je vrlo lagana, ali ima alkohol visoko u sastavu, pa se bojim da bi ti iritirala lice, medjutim meni je bila super za masne delove. Ne znam koliko imaš godina, ali imaju čitavu liniju i za mladu kožu Soft and Clear (http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_young_fuer_junge_haut/balea_produkte_gesichtspflege_soft_clear_unreine_haut/7880/balea-soft-clear-mattierende-tagescreme.html)
      i ona je uglavnom namenjena masnoj koži i za smanjenje lučenja sebuma. Imam jednu kremicu iz ove kolekcije, koja se nanosi na bubuljice i pokazala mi se kao dobra. Ovu kremu nisam probala (http://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_produkte_young_fuer_junge_haut/balea_produkte_gesichtspflege_soft_und_care_mischhaut/7630/balea-young-mattierende-creme.html), ali je namenjena mešovitoj i masnoj koži, i matira je.Verovatno mi je neka i promakla, imaju veliki izbor. Gledaj da krema bude i hidratantna, jer se često koža još više masti ukoliko je isušena. Znam iz iskustva, tako se koža "bori" protiv toga. :) Nadam se da sam ti pomogla, ako imaš još neko pitanje slobodno pitaj, drago mi je da si pitala. :)

      Избриши
  8. Vanilica je apsolutni favorit ove zime što se mene tiče :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels