Loreal True Match korektor

02:41


Obaveze su me sustigle, i trudim se sve da postignem, a da pri tom ne zapostavim i blog. Imam o toliko toga da vam pišem, i toliko nedovršenih postova, ali premalo vremena. Pisanje članaka mi zaista dodje kao odmor.

Danas vam pišem o jednoj od najtraženijih recenzija do sada, i o korektoru koji je i više nego vredan pažnje.
Već sam pisala o Loreal True Match puderu, koji je zaista jedan od boljih drogerijskih, ali korektor ga je bar po mom mišljenju prevazišao.

Cena, gramaža, dostupnost, reč proizvodjača

Verujem da već znate da Loreal proizvode možete pronaći u DM-u, Liliju, i mnogim drugim parfimerijama. Cena je oko 950 dinara za samo 5 ml proizvoda, ali koji vam mogu dugo trajati. Dolazi u samo 3 nijanse, ali se uklapaju u različite nijanse kože, tako da mislim da većina devojaka sa naših prostora može pronaći sebi odgovarajuću nijansu. Moja je najsvetlija, 2 Vanilla.
Što se teksta proizvodjača tiče, nema nekih popmeznih naslova, i rečenica. Jednostavno piše samo da se vrlo lako ,,blenda", i uklapa u teksturu i nijansu kože. Odmah da kažem da ispunjava obećanja, makar što se moje kože tiče.



Ambalaža, miris

Pakovanje je vrlo jednostavno, otporno na padove, i slične situacije. Ispod nalepnice sa bar kodom je napisan i sastav proizvoda. Ima sundjerasti aplikator koji olakšava nanošenje.
Miris je vrlo blag, i skoro da se uopšte ni ne oseti.

Tekstura

Tekstura je zapravo ono što je najvažnije, i što ga izdvaja od drugih korektora. Tečna je, ali sa sjajnom pigmentacijom i moći pokrivanja. Nemam zahtevnu okoločnu regiju, ali mislim da bi se manje od drugih uvlačio u borice oko očiju. Ono što znam jeste da prekriva tamne kolutove oko očiju, kao i da čini da čitavo lice deluje odmornije. Takodje, zaista dobro posvetljava taj predeo, zbog čega ja zapravo i koristim korektore. Nisam primetila da mi isušuje kožu.
Dobro prekriva i bubuljice, tapkajući ga. Sjajno prekriva crvenilo, kapilare, čak i mladeže, što ćete videti na swatch-u.
Vrlo je lagan, i ne izgleda kao maska na licu. Deluje vrlo prirodno, i zaista je jedan od boljih korektora koje sam probala. Nadogradiv je, mada mislim da nema potrebe za tim, jer i sa jednim slojem vrlo dobro prekriva.
Takodje, potrebna je zaista mala količina, i nemojte preterivati, jer se jako lepo razmazuje. Može dugo da traje, i mislim da vredi uložiti u njega. 
Završnica je polu mat, ali ja volim da ga fiksiram i puderom u kamenu.
Postojanost je takodje odlična, kako ga stavim ne pomera se narednih dobrih 6 sati. 

Za koji tip kože je namenjen

Slobodno mogu reći da mislim da bi dogovarao svim tipovima kože. Ne isušuje kožu (makar moju), tako da bi odgovarao i suvoj. Takodje, osobama koje imaju tamne podočnjake mislim da bi vrlo lepo odgovarao.



Sastav


U sastavu ima svega, i nije pohvalan. Sadrži i parabene. Sadrži on zapravo još svašta o čemu je bilo diskusija da li je štetno ili nije. Ukoliko nekoga zanima, napisaću i ceo sastav. Vrlo je sitan, i svetlih slova, pa nisam uspela da ga uslikam.

Swatch:



Dobre strane: - tekstura,
- miris,
- pigmentacija,
- prekrivanje,
- ne uvlači se u bore,
- dostupnost,
- jedan je od boljih na tržistu,
- namenjen različitim potrebama kože.

Loše strane: - cena,
- militraža,
- sastav.



Da li ste probale ovaj korektor? :)

You Might Also Like

10 коментара

  1. Nisam probala, a verujem i da necu, jer sanse da nadjem nijansu koja mi odgovara su minimalne.

    ОдговориИзбриши
  2. Jesam i JEDVA CEKAM popust u decembru na loreal kupujem ovo opet!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ana,hvala za info! Moram da iskoristim taj popust:) Lepa recenzija,svidjaju mi se osobine ovog korektora:) Kristina

      Избриши
  3. Ma nista,zapamtila sam da svake godine bude pa znam odatle. :)

    ОдговориИзбриши
  4. obožavam Tru Match puder... trebam probati i ovaj korektor :D

    ОдговориИзбриши
  5. -makeupandother-
    Ako ti se dopada puder, trebalo bi da ti se i korektor svidi. Ustvari, verujem da bi zaista većini odgovarao. :)

    ОдговориИзбриши
  6. -Tijana LeClaire-
    Da, šteta pa imaju samo 3 nijanse.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels