S-he quatro senke, bronzer i sjaj za usne

04:57


Nema me već par dana, ali verujte mi, opravdano. Spremila sam vam par postova, i u ovom jednom recenzije tri S-he proizvoda. 

Uskoro će i leto, a nekako tada se bronzeri najviše koriste. Ja volim bronzere, probala sam ih dosta, i nekako volim kada ih do kraja potrošim. Mislim da će i ovaj biti medju njima jer ga koristim za konturisanje lica. 
Verovatno znate da je S-he robna marka DM-a, i da im je šminka prilično povoljna. Moram da im pohvalim lakove, jer ih ima u najrazličitijim nijansama, dosta ml dobijete i nekako dugo traju. 
Ne znam da li ste primetili, ali promenili su i ambalaže svojim proizvodima, pre su bile plastične i u nekim kockicama, sada su mnogo bolje, čvršće i elegantnije


Bronzeri dolaze u 6 nijansi, i koštaju 399 dinara, a često budu i na sniženju. Dobijate 9 g. Ova nijansa je 168/403.
Nijansa bi odgovarala devojkama sa srednje tamnim tenom, pa čak i svetlijim. Neutralna je, ali vuče na narandžasto. Sve zavisi koliko se nanese. Takodje, na ruci deluje dosta narandžasto, dok kada se nanese na lice izgleda drugačije. Ima i drugih nijansi, čini mi se da ima i onih koje su manje narandžaste. 
Dosta je pigmentovan što me je prijatno iznenadilo.
Miris je vrlo blag, i prijatan, sigurna sam da ga nećete ni osetiti dok ga nanosite.
U potpunosti je mat, a to je vrlo praktično. Može da se koristi i za dnevnu šminku, prirodno i nenapadno izgleda.
Trusi se minimalno, ne ostavlja fleke na licu, lepo se rasporedjuje jer ima finu teksturu.
Najviše ga koristim, kao što sam već spomenula, za konturisanje, i za to mi je baš dobar.

Nijansa na suncu:


Nijansa u hladu:




Dobre strane: - cena,
- količina,
- mat je,
- tekstura,
- pigmentacija,
- lepo se rasporedjuje.

Loše strane: - nijansa vuče na narandžasto,
- trusi se minimalno, i to zavisi od četke sa kojom ga nanosite.

U hladu:



S-he mini paleta sa senkama me je baš prijatno iznenadila. Pre svega izbor nijansi je savršen za svaki dan, za veče, za svako šminkanje. Tu su sve nijanse koje su svakoj devojci potrebne. Pogotovo devojkama koje tek počinju da se šminkaju i traže nešto praktično što će često moći koristiti.
Cena je 349 dinara, što je zaista povoljno, a dolaze u 10 kombinacija. Često znaju biti i na sniženju. Ova nijansa je 165/205. Mislim da je uvek ovaj 2. broj bitniji.
Nisu mat, imaju sitne i nenametljive šljokice, koje se na kapcima ne primete, jedino što blago reflektuju svetlost.
Slike su davno napravljene, dok je još vreme bilo lepo i sunčano.



Bez baze nisu nešto specijalno pigmentovane, ali nisu ni razočaravajuće. Za svaki dan nisu loše. Takodje, bez baze je trajnost nekih par sati, posle kojih blede.
Medjutim, sa bazom je pigmentacija sjajna, što ćete videti na slikama, a trajnost odlična. Jedan dan sam ih bukvalno 10 sati nosila, i nisu ni mrdnule. Baza je Artdeco.


Dobre strane: - cena,
- izbor nijansi,
- pigmentacija sa bazom (ni bez baze nije loša, pogotovo ako uzmemo u obzir cenu),
- ambalaža je kvalitetna i čvrsta.

Loše strane: - senke nisu dovoljno odvojene jedna od druge i lako se pomešaju dok se koriste,
- pigmentacija bez baze.


Bez baze:


Sa bazom (prva nijansa je bronzer, naravno bez baze):



Uvek kažem kako nisam ljubitelj sjajeva, a iznenadjuje me koliko ih zapravo imam. :) Svi vi koji jeste ljubitelji i koji tražite sjaj koji optički povećava usne bi trebali da obratite pažnju na ovaj.
U pitanju je takodje S-he Volume-up sjaj za usne. Cena je 359 dinara, možete birati izmedju 8 nijansi, a dobijate 8 ml.
Ima silikonsku četkicu za nanošenje što olakšava nanošenje. Ova nijansa je 142/225. To je prozirna roza sa krupnim šljokicama. Daje tek blago rozu nijansu, nije taman kao što deluje u bočici. Ja pre nanošenja predjem preko usana sa četkicom za puder, i nijansa bude mnogo lepša. Generalno i karmini mi tako nekako budu lepši.



Pošto je u pitanju sjaj za povećanje usana, verovatno znate da oni svi blago peckaju. Ovaj više hladi i osvežava, ali i blago pecka. Imala sam jedan takav sjaj koji je mirisao bukvalno na super lepak, i pekao usne. Grozno. Ovaj nije ni približno takav, prijatan je za nošenje.
Ko voli sjajeve za usne i šljokice mislim da će mu ovaj odgovarati. Ono što se meni posebno dopada jeste što uopšte nema onaj sedefasti sjaj kako sjajevi znaju imati.
Miriše na mentol, što mi se baš dopada. Lepljiv je, ali ne preterano. U granici normale. :)



Dobre strane: -cena,
- količina,
- kvalitetna ambalaža,
- blago peckanje,
- miris,
- nijansa.

Loše strane: - blago se lepi.





Da li ste probale neki od ovih proizvoda? :)

You Might Also Like

20 коментара

  1. Nema veze sa postom toliko, ali imaš mnogo lepu boju očiju :3

    ОдговориИзбриши
  2. Ma ništa ja tebi ne verujem to što napišeš!
    Haha :-D šalu na stranu, ovi proizvodi mi se čine odlični, pogotovo senke, ove nijanse svaka devojka treba da ima!

    ОдговориИзбриши
  3. Inače stvarno ne očekujem ništa puno od She kozmetike, ali čak mi se i sjenila i bronzer sviđaju, pigmentacija sjenila preko baze je wow! A i nijanse su moje :) Meni se bronzer ne čini narančast, valjda je i do monitora :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Lil'Mee-
      Obično od jeftinije kozmetike malo očekujemo, a često mi se dešavalo da dobijem mnogo. :) Moguće da je i do toga, ali ni uživo nije narandžast na licu, ali na ruci vuče. :)

      Избриши
  4. Nijanse senki su bozanstvene ^_^ A kod mene je ironija za sjajeve: nemam ni jedan jedini (koristim iskljucivo labelo u vise oblika), a svaki put kad vidim ja se odusevim i zareknem da cu ga kupiti i od toga nikada nista ne ispadne :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Jovana Veljkov-
      Hehehe. :D Ja sam sebi stavila zabranu kupovine labela do daljnjeg. :D

      Избриши
  5. Анониман15. мај 2014. 06:48

    Super,bas su me zanimali neki She artikli i eto tvog divnog posta:) Svidjaju mi se bronzer i senke,a sa bazom su zaista wow! Probala sam jedino She senkicu,mono,u kockici,neka sampanj nijansa,samo bacih pare,pigmentacija nula,neravnomerno blendanje,trajnost losa.Ali sigurno cu probati nesto od ovoga u buducnosti:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Kristina-
      Baš mi je drago,i hvala ti. :)) Nisam probala te mono senkice, ali sam ih razgledala još davno. Ta nijansa mi je delovala baš lepa. Možda su promenili formulu sa ambalažom, bar se nadam. :) Hvala ti na komentaru Kristina, pozdrav! :)

      Избриши
  6. Анониман15. мај 2014. 11:26

    Imala sam njihov ruž. Nijansa predivna, ali na kraju je otišao u smeće jer se jakoo razlijevao. Od navedenih proizvoda mi se najviše sviđa bronzer i na tebi je baš divan <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Sara BRBlog-
      Nisam probala karmine. :) Bronzer je izgleda zvezda posta. :)) Hvala ti. :**

      Избриши
  7. PRELEPA SI!!
    Imam she quattro senke i sjaj iste vrste ali druge boje, sve je odlicno!

    ОдговориИзбриши
  8. S-he imam samo jednu mono sjenu i jaaaako sam zadovoljna. Uvijek kažem pogledaću kakvih još nijansi ima, a onda zaobiđem njihov stalak :) Mislim da sam danas vidjela na kasi da su bronzer i sjene kod nas sniženi na neku siću :)

    ОдговориИзбриши
  9. Da li ovaj bronzer ima sljokice? Videla sam skoro u Dm-u bronzer, ali on ima sljokcie :-D svidja mi se jako, i uzimam ga prvom prilikom :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels