New in #6 April

14:44



Ovakvi postovi su dobri jer su najava za sledeće recenzije, podsećanje na prošle, i ,,brzi" komentari pre nečega više. Prošli mesec nisam puno kupovala, i dalje imam neke obaveze što se novca tiče. Medjutim, bilo je dosta dešavanja, dosta sam se šetkala, i žao mi je što nisam sve slikala. Uvek mi se to dešava, mrzi me da slikam, pa mi posle bude žao. :)

Stigao mi je paket od Hemel-a i o kremi za lice ste već mogli da čitate oovde, a o ostalima pišem uskoro. :)
Zatim, bila je promocija novog Cartier parfema u Sephori, i o njemu ste mogli čitati ovde. Sve u svemu parfem čiji miris se dugo zadržava na koži, čak i po 2 dana.


Jedan od mojih omiljenih parfema je stigao i do mene. :))



Jedna sjajna devojka koja se zaista trudi oko promocije Avon proizvoda mi je dala na testiranje sredstvo za umivanje i vrlo hvaljenu maskaru. Kod nje je specifično što mi uvek iskreno kaže šta misli o nekom proizvodu, za razliku od drugih prodavaca, i uvek volim 1. nju da pitam pre nego što nešto naručim. Solutions toniranu kremu sam naručila pošto sam probala tester i bila vrlo zadovoljna. Bila je na nekom sniženju od 250 dinara, što se ne propušta. :)


Precrtala sam i ovu četku za kosu sa spiska, i njoj ćete moći čitati uskoro. O Nyx Butter sjaju i olovkama za usne sam pisala  ovde. Lip drench labelo je jedno od boljih koje sam probala, cena je oko 180 dinara, nega je super, i miriše odlično. :)


Bio je još jedan Metropoliten dan otvorenih vrata za blogerke sa naglaskom na parfeme iz Italije. Sve u svemu prijatna atmosfera koju upotpunjavaju predivni mirisi. Dobile smo i par testera da isprobamo, 1. na slici mi se baš dopao, i miriše mi nekako citrusno i muški. Nisu namenjeni striktno ni jednom polu, ali zbog stečenog iskustva (čitaj i navike) meni je taj bio nekako više muški. :)





Dove mleko za tuširanje sam dobila od još jedne sjajne devojke. Miris je pre-di-van! Jako mi se dopada, i ne isušuje kožu.
Fennel puter za telo je bio na sniženju u DM-u na nekih 280 dinara. Vrlo je hranjiv, i koža bude mekana posle korišćenja. Jedino mi miris (iako vrlo prijatan) deluje dosta sintetički. Podeljen je na 2 dela, jedan deo je sa ši puterom, drugi sa kokosom. Nega mi deluje da je jednaka.
Sredstvo za učvršćivanje lokni sam dobila nakon mog nerviranja što mi ne traju duže od par sati. Nisam ga još probala, ali javljam utiske.
I Artdeco puder za telo u spreju kupujem 2. put, ovaj put tamniju nijansu. Lako se razmazuje, i ako uzmete za nijansu tamniju boju od vaše dobićete tek lagani sjaj, a meni treba i malo boje. :) Dosta dobar proizvod, ali se brzo troši.



Koža lica mi je suva u poslednje vreme, ova krema mi se pokazala kao dosta hranjiva. Stavljam je samo na obraze jer je ipak teška za moju masniju T-zonu.
Ukoliko imate suvu kožu i tražite kremu Balea urea krema je dosta dobra, i odmah posle nanošenja koža je vidno lepša.


To bi bilo to za april. Šta ste vi ovog meseca kupile? :)

You Might Also Like

16 коментара

  1. Uh, fini noviteti. :) Javljaj kakav je učvršćivač lokni kada probaš! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Zanimljivi noviteti i nadam se da ću i ja uskoro precrtati sa liste istu četku kao i ti, a sviđaju mi se i nyx olovke. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Lily-
      Trenutno isprobavam četku, nisam sigurna još u njeno delovanje, pa ti je još uvek ne mogu preporučiti. :) Olovčice su super. :)

      Избриши
  3. Versace bright crystal baš volim, to mi je najbolji letnji parfem, a koliko vidim vole gai muškarci u mojoj blizini :P

    ОдговориИзбриши
  4. Super noviteti, slaba sam na parfeme i preparate za kosu, da li znas mozda gde ima gde da se kupi taj ucvrscivac za lokne, mislim da li je u pitanju salonska prodaja ili ga ima i u nekom maloprodajnom objektu? :) tnx

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. -Marina™-
      Baš sam proverila, pošto nisam bila sigurna. Kupljen je u nekoj lokalnoj parfimeriji. Ovo je njihov sajt: http://www.alfaparf.rs/ , ima ih u Mauriciusu, http://www.saloninfo.rs/prodaja-kozmetike/manufacturers.php?manufacturerid=14 online prodaja, a čini mi se čak i u salonima da se prodaju. :)

      Избриши
  5. Анониман6. мај 2014. 15:24

    jako lijepe nove stvari :)
    posebno mi se sviđa parfem i Nyx Butter sjajilo :)

    ОдговориИзбриши
  6. U što da prije gledam kad je sve tako prekrasno! <3

    ОдговориИзбриши
  7. Versace parfem izgleda primamljivo. Ne znam kako miriši, ali nešto mi govori da bi mi se svidio. Dove tuširalicu imam, super miriši i jedna mi je od najdražih. Super noviteti sve u svemu :)

    ОдговориИзбриши
  8. -Šminka je ljubav-
    Na koji god da misliš, slažem se. :))

    ОдговориИзбриши
  9. -Bamby-
    I ja ga obožavam. :) Hahaha, i meni se čini da je tako. :D

    ОдговориИзбриши
  10. -azzie-
    Meni je on baš poseban parfem. :) Oduvek ga volim, a i većini se dopada, tako da bi ti se možda i dopao. :) Joj, jeste, prelepa je. Kao parfemom da se tuširam. :) Hvala. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels