Hemel krema za pete i krema za akne

07:37



Verovali ili ne, ali ja sam tek o dva Hemel proizvoda pisala do sada. Danas vam donosim recenzije još dva.


Hemel krema za pete (heels)



Ovu kremu sam već pola potrošila jer je fenomenalna! Ubedljivo najbolja krema za pete koju sam probala. Nastavite da čitate u čemu je njena čar.

Obratite pažnju na dejstvo: Primarna funkcija ovog preparata je vraćanje mekoće i uklanjanje zadebljanja na koži, kao i omekšavanje kurijih očiju i ožiljaka od čireva, herpesa, i opekotina. Podstiče stvaranje potkožnog tkiva i ćelija kože, delujući preventivno protiv orožavanja i nastajanje zadebljanja.

Služi za oporavak ogrubele kože peta, laktova i kolena. Ipak, može da se koristi na svim delovima tela. Garantovano rešava problem tvrdih i ispucalih peta nakon samo nekoliko dana primene.
Takodje, ima i antibakterijska i antigljivična dejstva.
Sadrži lavandu, badem i maslinu.

Miris je malo slabiji nego ostale kreme, ali i dalje prijatan.
Dakle, kao što vidite ovo je multifunkcionalni proizvod. Nanosi se kao i ostali njihovi proizvodi u malim količinama vlažnim rukama na vlažnu kožu. 
Cena je za 30 ml 464 dinara, a za 75 ml 822 dinara.
Tekstura je kao vosak, koji se blago topi u dodiru sa prstima.


Lično, nikad nisam imala problema sa petama. Možda nekad budu mrvicu suvlje, ali ništa specijalno. Medjutim, ono što me je izvluđivalo je što sam dobila malo zadebljanje sa donje strane desnog stopala, od nošenja čizama sa pretvrdim djonom, ali i uloškom. Ako ste to imali nekada, znate da je na mestu oko kog je ostala koža mekana, i da deluje kao nemoguća misija otkloniti ga. Nekako sam se i pomirila sa tim.
Posle samo 2 korišćenja ove kreme, a verujte mi da sam kranje sam iskrena, taj deo se skoro skroz ogulio, i ispod je ostala normalna i mekana koža.
Koža je mekana posle korišćenja, ali ovaj deo je mene prosto oduševio.
Ponavljam da ja nemam uopšte problema sa petama, ali ukoliko imate takvih problema, ili ostataka od žuljeva probajte. Mislim da bi mogla da vam pomogne.

Za ovaj proizvod ne znam koju bih manu rekla, ili je pronašla.

Zaključak: Krema sa dobrim sastavom, služi kao melem, otklanja zadebljanja i neguje kožu.

Anti Acne Intensive


Dosta devojaka se bori sa masnom i problematičnm kožom, a primetila sam da nema puno krema za taj tip kože, da ujedno i neguje i rešava probleme.
Ova krema je namenjena masnoj, nečistoj i osetljivoj koži koja je podložna aknama, seboreji, bubuljicama, mitiserima...
Sadrži etarska ulja, lavandu, geranijum, čajno drvo... i reguliše lučenje masnoća, otvara pore, i uklanja nečistoće.
Cena je za 50 ml 2265 dinara, a ja sam dobila samo uzorak.
Miris je malo jači nego kod ostalih krema, miriše na bilje, ali meni i dalje prijatan i opuštajući.
Tekstura je tvrda, a u dodiru sa prstima se pretvara u ulje.
Nisam je mazala na celo lice, jer nemam takvu kožu, pa vam neću moći dati informacije iz prve ruke. Medjutim, desi se ponekad da mi izadje koja akna ili mitiser. Probala sam da mažem kremu na aknu i primetila sam da deluje na nju smirujuće, i da je sledeći dan već manja. Meni je ovo svakako bitno, jer se one nekako dugo zadržavaju na koži. Što se sitnih potkožnih bubuljica tiče, nije imala tako vidljiv efekat, mada doduše nisam nešto ni bila istrajna, jer u pitanju uzorak.

Slikana je na suncu, pa nemojte da vas uplaše kapljice. :)


Zaključak: Krema za problematičnu kožu koja nije agresivna za lice, i ne isušuje ga. Znam da je dosta proizvoda za ovaj tip kože jako i bukvalno uništava kožu, i mislim da se to kod ove kreme neće desiti.

Hemel proizvodi se mogu naći u svim bolje snadbevenim apotekama, njihovoj prodavnici na Zelenom vencu ili poručiti direktno od kompanije na  broju 035 200 200 .
Moram da ih pohvalim i u smislu da su krajnje profesionalni I odgovoriće vam u rekordnom roku, tako da im slobodno pošaljite i e-mail za šta god vas zanima.
Više informacija možete pronaći na njihovom sajtu: http://www.hemelco.com/.

*Pr proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije. Recenzija je zaista krajnje iskrena



You Might Also Like

5 коментара

  1. Анониман26. јун 2014. 00:07

    Dali bih mogla da te zamolim posto kod nas u cg nema nigdje da se kupi evelin maximum nail growth da ti posaljem nekako novac da mi kupis i posaljes jer mi se stvarno svidio,svi ga hvale i cini mi se da radi svoj posao.Nisam uspjela da nadjem sajt sa kog bih porucila da mi dodje kuci.unaprijed zahvalna

    ОдговориИзбриши
  2. I ponovo se slažem. :) Hvala ti puno, to mi je jedan od najlepših komentara koje sam dobila na blogu. Želja mi je da se svaka osoba koja čita blog oseti prijatno, pronadje nešto zanimljivo i korisno, i da se opusti. Hvala ti još jednom, zaista. :*

    ОдговориИзбриши
  3. Kako koristiti Hemel kremu za lice u kombinaciji sa tonikom? Ako npr. stavim tonik pre kreme, a piše da kremu treba nanositi vlažnim rukama na vlažnu kožu, to znači da ću isprati tonik?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sačekaj da se tonik skroz upije, pre nanošenja kreme, tako nećeš imati problem. U principu nećeš ga isprati, možeš ga samo razblažiti. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels