Kreme za ruke

03:46



Priblizava se zima, vec je hladnije i potreba za kremama za ruke je veca. Danas sam pripremila neke kremice za ruke koje sam probala i koje toplo preporucujem.
Pre svega, nosenje rukavica je obavezno. Drugo, sve zavisi i da li volite malo masnije kreme, ili one koje se brzo upijaju. Dosta krema sam isprobala, neke su se izdvojile, i potrudicu se da za svakoga nadjem odgovarajucu. :)

Jedna jako dobra krema jeste Nivea sos krema. Cena je nekih 200-300 din.
Ono sto je zanimljivo kod ove kreme jeste sto je koncentrovana, i dovoljno vam je malo zrno da namazete obe ruke. Meni je jedna kutijica trajala celu zimu. Voskaste je teksture, relativno brzo se upija. Ostavlja masan trag mozda minut. Cini mi se da ima dosta glicerina u sebi. Ova krema mislim da bi oporavila i najgrublje ruke posle samo 1 nanosenja. Ali zaista. Vrlo je efikasna, i brzinski deluje. Jos mi se jako dopada i miris. Kupicu je ponovo. :)
Mislim da leti nije toliko potrebna, ali je zimi pravi saveznik.


Nastavljam nekom hijerarhijom i sledeca je Dahlia krema. Postoji vise vrsta, ja sam probala sa bademovim uljem, pantenolom i kolagenom i sjajna je! Cena je nekih 120-200 dinara, zavisi gde je uzimate. Dobijate cak 120 ml, sto je dosta vise nego kod Nivee. Takodje, mnogo se brze upija od nje. Nega je jako dobra, nije tako momentalna kao kod prethodne, ali moze da joj parira. Miris je prelep i podseca me na Nivea kreme za suncanje.



Dove kremice su takodje jako dobre. Cena varira od 200-300 dinara. Fino mirisu, nega je dobra. Tekstura je prilicno kremasta. Naravno, ima dosta vrsta, i uglavnom se miris razlikuje. Mislim da je nega jednaka Dahlia kremi, ali da se malo sporije upija. Takodje, manja je kolicina.

I Bioten kreme za ruke bih pohvalila jer prelepo mirisu. Cena je od 100-200 dinara, nega je slabija od prethodnih, ali svakako postoji. Brzo se upijaju, tako da su za one koji ne vole da cekaju su savrsene. :)

Licno nisam ljubitelj krema za ruke koje nisu u ovakvoj ambalazi, jer volim da krema bude uvek uz mene.
Jos jedna super krema ukoliko zelite nocnu negu (koja je sjajna i za stopala) jeste Specijalna glicerinska krema koja je dosta jeftina. Ostavite je preko noci, ili dok gledate neki film i videcete rezultate. :) Dosta je masna, i sporije se upija tj. voskaste je strukture, ali vrlo efikasno deluje i na najispucaliju kozu.


I jos 1 dobar savet jeste da ukoliko imate viska nekog losiona (mleka) za telo i ne znate kako da ga potrosite jeste da ga sipate u npr. Balea putne ambalaze i nosite uvek sa sobom kao kremu za ruke. :)

Koju vi kremu koristite? :)

You Might Also Like

14 коментара

  1. Ja preporucujem Dulgon, jeftin je a odlican. Cena se krece od 130 - 170 din, a radi posao trenutno :) Ima ih vise vrsta, uglavnom su u tubicama, ja imam omiljenu, ali su skoro promenili pakovanja i sad ne znam koja je :))

    Ako znas za neku dobru za zanoktice, javljaj! ;) :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mislim da nisam tu kremicu probala. :) Upravo sam namazala kremu protiv zanoktica. :D Na Dahlia uljanom odstranjivacu laka (vece pakovanje) se dobije kao kremica, medjutim nije mi nesto pa sam je pomesala sa Nivea uljem za telo i sada mi je odlicna! :)) Vise ih nemam. :)) Citala sam kod koleginica da ima dosta dobrih ulja protiv zanoktica, medjutim nisam ih probala. :**

      Избриши
    2. Ja sam probala one iz Avona i Oriflame-a i nikakav efekat nisam videla. Juce sam kupila Dikla kremicu, pa cemo videti :) A ovu kremu Dulgon sam otkrila u Rodi, bila nesto oko 90 din na popustu, reko' ajd da uzmem, kad ono super! Ima cak i neka Sos njihova, al je je nisam nigde videla.
      :*

      Избриши
    3. Znaci da ih ne isprobavam. :D Super, oko sokolovo. :))

      Избриши
  2. Savjet na kraju posta i sama primjenjujem :D Inače, preporučujem i Nuxe kremu za ruke koja je predivna, kao i Afroditinu aroma kremu <3

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Sta su ti blogerke. :))) Ja ne znam ni gde mogu da kupim Nuxe proizvode. :/ Afrodita ima sjajne proizvode. Sta god sam probala bilo je super. <3

      Избриши
  3. Od ovih sam probala samo glicerinsku, baba mi dala i mogu ti reći baš je dobra za jako suvu kožu :D Jedino što se upija sto godina.
    Trenutno koristim Zepter losion za ruke, dosta je skup ali je najbolji na svetu :))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baba zna sta valja. :D Zato i mislim da je bolja za nocno mackanje. :D Nisam tu probala. :)

      Избриши
  4. Crvena Garnier sa alantoinom je odlicna. Mixine su super i jednu trenutno imam. Ziaja od kokosa mi je bila isto dobra ali malo je slabija.

    ОдговориИзбриши
  5. Glicerinska krema je uvek na mom nocnom stocicu! ;)

    ОдговориИзбриши
  6. moram priznati da nisam koristila nijednu od ovih krema. trenutno koristim LRP kremu za ruke, Mixa i L'Occitane i ne znam koja mi je bolja :)

    ОдговориИзбриши
  7. Mixa kremice svi hvale, mogla bih neku i probati. :))

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels