New

04:44




Svratila sam do Dm-a da vidim da li su mozda kojim cudom dobili crveni karmin sa plavi pod tonom koji tako dugo trazim i zavrsila sa nekim sasvim levim stvarima.
Dobro, tacno, ovu kutijicu za sapun Elite models sam i planirala da kupim jer je trenutno na snizenju i kosta 195 din. Snizena je sa skoro 400 cini mi se.
Posto i u verziji sa beloim-providnim poklopcom. Lepa je, cvrsta i prakticna. Za putovanja, ili za kucu. :)
Ako vas zanima sta jos imaju na snizenju, mozete proveriti na njihovom sajtu: http://www.dm-drogeriemarkt.rs/rs_homepage/
O Golden Rose laku sam se vec napricala ovde: http://make-up-liciouss.blogspot.com/2013/08/golden-rose-rich-color-n38.html


Nisam sigurna koji mi je ovo po redu rozi sjaj koji sam kupila u nadi da ce mi se svideti kako stoji, i kojeg uvek samo prosledim dalje. Ni ovaj mi se ne svidja kako mi stoji, ali je boja stvarno lepa.
U pitanju je novi Alverde Lipgloss Maximize effect sjaj sa mineralima. Cena je 395 din.10,5 ml. Broj je 30 Pink Whispering. I ambalaza mi se svidja, mada bih vise volela da nije tako ,,nabudzena,, :) Miris je tipican za Alverde proizvode za usne, prijatan je. Boja je malkice svetlija nego na 2. slici, roza sa plavim podtonom. Prva slika gde su svi proizvodi je najprirodnija. Nije lepljiv, niti previse vodnjikav i pigmentovan je za jedan sjaj. Zapravo, pokazao se kao prilicno dobar sjaj. :)


I Alverde karmini, koji je samo 1 da kazem novi, ovaj drugi sam vec imala, ali sam htela da iskoristim ovaj post da napisem nesto i o njemu. :)
Najnoviji je 56 Plum Berry- roskasto ljubicasta nijansa koja se presijava na plavo. Trenutno je takodje na snizenju u Dm-u i kosta samo 199 din. :) Nije previse tvrd, niti previse kremast i prilicno je pigmentovan. Ne sklizne lako sa usana.
22 Lovely Nude i ja se vec duze znamo. On nije toliko dobar kao 56, jer je malo suvlji, i boja je cak i za moji svetao ten presvetla, cak mislim da bi bio dobar korektor :D Deluje kao puder da sam stavila na usne.. Ali zato kada se stavi neki sjaj preko njega, dobar je kao podloga ili za neku jacu senku poput crne/sive/tamno plave na ocima. :) Ako imate iti malo suve usne, ne preporucujem ga nikako, ne moze da se razmaze lepo i ulazi u sitne borice. Cena mu je oko 370 din.

56

22



Da li ste probale neke od ovih proizvoda? :)

You Might Also Like

2 коментара

  1. Boja ovog GR laka mi je prelepa a nikako da je nabavim jer uvek kada odem do parfimerijice u kojoj ih kupujem njega nikad nema jer bude razgrabljen :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Eto vidis, ja sam otisla po sasvim drugu boju koja je bila razgrabljena i naisla na ovu :D Sledeci put idi po neku drugu, mozda naidjes na ovu :))

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels