Najbolje od Aure

06:37



Ovaj post je posvećen mojim omiljenim proizvodima za svakodnevno šminkanje. Sasvim slučajno sam primetila da je većina od Aure. O nekima se uopšte nije pisalo, a meni su veliko otkriće. Dok se o nekim drugima dosta pričalo sa velikim razlogom.

Illuminator je jedan od onih proizvoda koje je bilo gotovo nemoguće pronaći u drogerijama, a drastično promene čitav izgled licu. Daju mu posebnu svežinu, i mogu se koristiti na mnogo različitih načina. Drago mi je što ga je baš Aura izbacila, i vidi se da su dosta truda uložili u njega.Bočica je staklena, sa pumpicom. Dolazi u dve nijanse, savršene za ovakav tip šminke. Jedna je hladnog podtona, a druga toplog koju sam i kupila. Kako mi je koža neutralna, razmišljam da kupim i onu drugi, da menjam u zavisnosti od ostatka šminke. Završnica je sjajna, bez krupnih čestica i blaga, a samim tim i pogodna za dnevnu svetlost.Kod nanošenja je bitno da ga utapkavate, kako ne biste pomerili puder koji se nalazi ispod, i da taj deo ne setujete puderom u kamenu.Jedina zamerka ide na pumpicu, jer je automatska, i izbacuje previše proizvoda.  Sve ostalo je sjajno, kao i on. :)

Pre par nedelja su (napokon) izbacili i nove bronzere. Nadam se da su sledeće palete senki.Postoje 4 nijanse, sve prilično toplog podtona što ih ne čini pogodnim za konturisanje, pogotovo nas svetlije puti. Medjutim, nijansa 404 Copacabana je nešto hladnija, i jako lepa kao bronzer. Ona je najtamnija, a ni najsvetlija mi se ne čini loša.Nije narandžast, i ima pravu dozu topline u sebi. Tekstura mu je takodje dobra, pigmetovan je i pogodan za četke nežnije dlake. Takodje, dopada mi što je mat, a i količina od 9g će vam sigurno trajati dugo. Moram da pohvalim i ambalažu koja je čvrsta i kvalitetna, i ima i ogledalo. I to sve za nekih 600 dinara.

Za ovaj proizvod se iskreno nadam da ga neće menjati. Pogotovo jer sam ga tek sada otkrila. Ovaj puder u prahu je nešto najbolje što sam koristila za setovanje korektora ispod očiju. Tekstura je toliko svilenkasta i sitno mlevena, da ga je milina stavljati. Sa njim mi se nije dešavalo da se korektor uvuče u borice, sklizne ili nestane. Čak i podočnjaci deluju manji. Nijansa je takodje dosta dobra. Moja je light/najsvetlija i neutralnog je podtona.

O Aura Absolute matte karminima sam vam više puta pisala. Sve što sada imam da kažem jeste da morate da probate bar jednu nijansu, ako niste do sada.


Final matte mi nisu ostavili toliko dobar utisak kao Absolute, ali daleko od toga da su loši. Oni su nešto suvlji, i teži, pravi mat karmini. Medjutim, nijanse su stvarno lepe, a i neobično izgledaju na usnama jer im je pigmentacija neverovatna. Mirišu i na vanilin šećer, ako nekoga zanima. :)

Olovka za usne mi se dopala pre svega zbog nijanse. Neutralna je, i kada god ne znam šta bih, stavim nju. Najčešće je nosim samu, bez karmina jer ne isušuje usne, mada se moraju pripremiti ukoliko su suve. Dosta su slične su NYX olovkama.

Bež olovka za oči mi se već nakon prvog nanošenja dopala jer je dovoljno kremasta, a sa druge strane i dovoljno tvrda da traje čitav dan. Ukoliko je poredim sa NYX Wonder eye olovkom, rekla bih da Aura više vuče na roze, što po meni prirodnije izgleda. Što se teksture tiče, tu su negde, ali mi se ipak čini Aura mrvicu kremastija.

I olovka za obrve, kao moj favorit. Pre svega nijansa. Ova je 05 i savršeno se uklapa uz moje obrve. Zatim, klizi dok se nanosi, precizna je, i traje ceo dan. Ukoliko tražite dobru olovku za obrve, imate sve moje preporuke za nju.


Bronzer 404, Illuminator Sunlight, Olovka 604, Olovka za usne 53, Olovka za obrve 05:


Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Koji je vaš favorit?

You Might Also Like

16 коментара

  1. Iluminator je definitivno najbolji proizvod i tečni karmini, naravno :)

    ОдговориИзбриши
  2. Dodala bih i veštačke trepuške, korekore i nove četkice+blender :)
    Probala sam sve navedeno i slažem se sa tobom. L.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Razmišljala sam i trepavice da stavim, ali nisam pronašla kutijicu. :) Sa blenderima se nisam pronašla, tako da ću ga verovatno preskočiti. Korektori me mame već duže vreme! :))

      Избриши
  3. Olovka za obrve je definitivno i moj favorit. :)

    ОдговориИзбриши
  4. Aura je definitivno jedan od odlicnih makeup brendova

    ОдговориИзбриши
  5. Meni je, čini mi se, najveći favorit fajlajter u kamenu, a odmah nakon njega i mat tečni ruž i trepavice. :)

    ОдговориИзбриши
  6. Nisam znala da postoji ovaj puder u prahu! Moram da ga potrazim, sada me bas zanima.
    Inace mi je iluminator na wish listi, ali nikad ga nema kada ga ja trazim i dm ili lilly drogerijama. :/

    ОдговориИзбриши
  7. Iz posta nisam probala bronzer, iluminator i olovku za obrve, sve drugo jesam ( jel ovo Shine Killer ili onaj drugi puder u prahu ? Imam Sh.Killer i super je ). Inace, odusevljena sam tecnim mat ruzevima, hvalospevi su potpuno na mestu :D, imam Mind On Vacation i Dream Team, to su divote od ruzeva. Preporuka ide i za male mono senke Bon Bon :). Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nije, ovo su oni obični. Eto, drago mi je da si ih napokon probala! :)) Treba mi mat bež senka, baš ću proveriti da li je imaju. :)

      Избриши
  8. nama su najavili da ce aura doci u sijecnju ali je jos nema :( super post, sigurno cu poslusati neke tvoje preporuke kada napokon dodje :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels