Prazno #7

05:58


Dugo sam sakupljala prazne bočice, i bacila sam čitave dve kese. Rekla bih da mi je to rekord. Svega je tu bilo, a neke proizvode sam ponovo kupila.
Balea After sun gel sam spominjala milion puta. Odličan, sjajan. Ukratko. Kupiću ga ponovo. Miris mi je predivan, i mislim da ne može da mi dosadi.

Nivea Powerfruit fresh gel fino miriše. O.K. je skroz.

Palmolive Irresistible Softness je predivan. Miris obožavam. Kremaste je teksture, i svetlo ljubičaste boje. Ne isušuje kožu, čak je i neguje.


O Sephora losionu sam pisala ovde. Meni se miris jako dopadao. Kroz nekih sat vremena predje u miris snažnog parfema. Lagan je, i idealan za leto. Kupila bih ga ponovo, i volela bih da probam još mirisa.

Nivea Smooth ulje imam već dugo, i napokon sam ga potrošila. Koristila sam ga za sve i svašta, najviše nakon depilacije. Ne iritira kožu, i nije loše uopšte.

H&M Whipped body souffle je predivan proizvod. Kutijica, boja, miris, sve mi se dopada. Idealan je za leto. Lako se razmazuje, brzo upija i lagan je. Jedina mana mu je količina parabena koje sadrži.


Babylove šampon mi je pravo otkriće. Negde na zimu, kosa je počela da mi opada, što mi se inače ne dešava. Razmišljala sam šta je moglo biti uzrok. Unosila sam više voća i povrća, trudila se da smanjim nivo stresa. Rezultata nije bilo dok nisam shvatila da je problem u jakim šamponima koji isušuju teme. Kupila sam ovaj šampon, i više srećom nemam tih problema. U početku mi je bilo čudno što ne peni kao ostali, ali sam se brzo navikla. I da, miris je jako lep.

Revlon Unique One uzorak šampona mi je bio dovoljan za par pranja, ali i prvi utisak. Šampon mi se dopada, mislim da je odličan za suvu kosu, ali za masnu nažalost nije. Brže mi se mastila sa njim.

O LPM balzamu sam pisala ovde. Za moju kosu odličan regenerator, i verovatno ću ga kupiti ponovo.

I o Balea maski sam nešto više pisala. Sjajna, sjajna. Volela bih da ima i neko veće pakovanje, pošto se brzo troši. Ukoliko vam treba maska koja omekša i ugladi dlaku probajte obavezno ovu.


Batiste šampone za suvo pranje obožavam, i sada već zvanično, ne mogu bez njih. Pokušala sam zaista, nekih dvadesetak dana, i zaključila da stalno mora da mi bude pri ruci. Ovaj cvetni mi je za sada favorit što se mirisa tiče, a sledeći planiram XXL da kupim.

Nivea Diamond sprej mi se vukao dugo po polici. Pruža blagi sjaj, ali ukruti kosu, i ima upadljiv i ne tako prijatan miris. Sve u svemu, ništa revolucionarno.


Balea Sensitive tečni sapun sam morala da ubacim ponovo, jer je predivan.

Dove kutijicu takodje. Obožavam njihove sapune. Ne isušuje kožu za razliku od drugih.

Balea dvofazno sredstvo za skidanje šminke sa očiju svima toplo preporučujem. Jeftino je, a sjajno uklanja i jaku šminku. Uvek se nakon skidanja šminke umijem, tako da mi ne smeta uljani rrag koji ostavlja.

Alverde okoloočna kremica mi je bila dobra. Odlična za one koji imaju suvu kožu oko očiju. Meni je bila jača, ali sve u svemu sasvim fina.


Bourjois Healthy mix puder volim, ali mi se prebrzo troši jer je tečan, i nije najbolji za T-zonu. Tako da će kupovina novog pričekati.

Došla sam do zaključka da mi je definitivno od svih pudera koje sam probala omiljeni Rimmel 25h. Dobio je i lepše stakleno pakovanje sa pumpicom (i lepšu cenu). Planiram da mu napokon posvetim čitav post.

Maybelline Affinitone 24h je jedan od onih izmedju pudera. Korektan, nemam neke zamerke, ali me nije ni oduševio. Nije za izrazito suvu, niti masnu kožu.


Rimmel Skandaleyes maskara mi se dopadala. Ima veliku četkicu. Produži trepavice, ali im da i volumen.

Essence zeleni ajlajner je bio simpatičan i sasvim dobro pigmentovan. 

Make Up Factory ajlajner sam obožavala, i potošila do kraja. Takodje vrlo pigmentovan, i najviše korišćen za unutrašnji ugao oka.

Essence vodootporni ajlajner obožavam, što se vidi iz priloženog. Sjajan.

Alverde karmin mi je bio presvetao, i suve formule.

Essence zarezač je odličan. Ovo je staro izdanje, imala sam ga godinama. Kupila sam novi, ponovo njihov.


Christina Aguilera By night parfem obožavam. XX bočica po redu. Dominira vanila, a takve parfeme posebno volim.

Economic parfem sam probala prvi, i verovatno poslednji put. Kupila sam broj 267 jer je to kopija parfema koji već imam, tako da mogu da procenim koliko se razlikuju. Takodje mi se činila dobra ideja da ga nosim u torbi, jer su parfemi obično glomazni. Što se mirisa tiče jako je sličan, intenzivan i dugotrajan. Medjutim, sadrži puno alkohola i iritirao mi je kožu vrata. U medjuvremenu istekao mu je i rok, tako da ga bacam. Znam mnogo devojaka kojima odgovaraju, moguće je da je moja koža osetljivija. Kakva su vaša iskustva?


Aura Jelly top coat sam vremenom baš zavolela. Daje sjaj, i produžava trajnost laka. Paze i na sastojke, i cena nije visoka.

Flormar beli lak obožavam. Stalno ga mažem, i kupila sam već novi.

Lilly uljani skidač laka za nokte me nije preterano oduševio. Smatram da ipak isušuje kožu prstiju. Ipak, ništa strašno.



Da li ste probale, ili potrošile neki od ovih proizvoda?

You Might Also Like

6 коментара

  1. Hahahaha 3 ajlajnera crna potrošna! Svaka čast! :D

    ОдговориИзбриши
  2. Pffff kao da me ne znaš! :D Bez ajlajnera nigde. :D

    ОдговориИзбриши
  3. Slažem se u vezi Balea balzama za kosu, brzo se troši, a odličan je proizvod. I ja bih volela da postoji veće pakovanje. Babylove šampon sam koristila prošlo leto, primetila sam da mi kosa manje opada i da brže raste. Trenutno koristim Insight šampon koji takodje nema silikona, parabena, zbog litarskog pakovanja koje košta nepunih 600 din. Koristim ga od februara svaki drugi dan i stigla sam do pola flaše. LPM planiram da kupim uskoro :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Maska me je oduševila! :)) Nažalost, Insight šampon mi nakon dužeg korišćenja ipak nije odgovarao. :/ Sada ga trošim za sve i svašta. :/ Babylove je zakon. :D Drago mi je da i tebi odgovara! :))

      Избриши
  4. Ekonimik parfem u kopijo mog omiljenog parfema koristim vec godinama I kunem se u njega, kad god ga stavim svi me pitaju koji je to divan parfem.Mozda je tebi samo osetljiva koza, probaj da ga ne stavljas na vrat vec negde drugde.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moguće je vrlo. Znam baš dosta devojaka koje ih koristi, i obožavaju. Drago mi je da ti odgovara! :) Možda ga jednom uzmem ponovo, pogotovo jer je miris zaista intenzivan. Sa tim da bih ga, što ti kažeš, prskala negde drugde. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels