Urban Decay All Nighter sprej recenzija

13:55



Prvi post ove godine sam se odlučila da bude o Urban Decay All Nighter fiksatoru. Okarakterisala bih ga kao trik koji će dobru šminku učiniti sjajnom.

Čemu je namenjen? 
Fiksiranju šminke. Uz njega će ona trajati duže, i neće oksidirati, pomerati se, niti skidati.  Sprečava separaciju pudera, i uvlačenje u borice. Moguće ga je nanositi u slojevima. Nakon tečnog pudera, pa nakon bronzera, rumenila, i na kraju, kada je šminka potpuna. Koji god redosled da vam odgovara. Ja sam ga koristila samo nakon kompletnog šminkanja, to mi je bilo dovoljno. Formulisan je za sve tipove kože. UD tvrdi da će vam šminka trajati do 16h zahvaljujući njihovoj temperature controle tehnologiji.
Produkt je saradnje između UD i Skindinavia brenda koji je poznat po odličnim fiksatorima.

Dolazi u pakovanjima od 15, 30 i 118 ml. Čak i ovaj od 15 mi je dosta dugo trajao, tako da se svakako isplati probati ga. Možete ga pronaći u Sephori. Cena za najveće pakovanje je nešto ispod 4000 dinara.
Bočica je jednostavna, i bez brige je možete nositi u torbi, jer ima čak dva čepa. Što se raspršivača tiče, odličan je.

Kako se upotrebljava?
Proizvođač preporučuje nanošenje u vidu slova T ili X. To je sasvim dovoljno. Ne ostavlja krupne kapljice, i potrebno je odaljiti fiksator 20 cm od lica. Nema miris.


Meni se ovaj fiksator jako dopada, i jasno mi je zašto ga profesionalni šminkeri koriste. Neće vas držati duže matiranim, i to mu nije namena. Ono što definitivno ispunjava jeste da produžava trajnost šminke. Ukoliko imate npr. puder koji vam traje svega nekoliko sati na licu, on će mu produžiti trajnost za još nekoliko sati. Odnosno, on će produžiti trajanje u korelaciji sa regularnim trajanjem šminke koju ste naneli.
Nije težak, niti lepljiv. Upija se vrlo brzo, i ne ostavlja trag. Nećete imati osećaj kao da ste ga naneli. Lepo sjedini praškaste proizvode koje ste naneli, i ublaži eventualne greškice.

Smatram da je odličan proizvod koji vredi imati u svojoj kolekciji. Pogotovo ukoliko dugo nosite šminku, i potrebno vam je da ona izdrži čitav dan. Takođe, za izlaske, svadbe i fotografisanja je vrlo praktičan. Ja ga ne koristim svakodnevno, prosto nemam potrebu. Samo kada mi je zaista bitno da mi šminka traje čitav dan. 
Dopada mi se što je zaista ono što obećava da jeste.
Postajem veliki fan Urban Decay brenda, jer do sada sve što sam probala bilo je daleko iznad bilo kog proizvoda iz iste kategorije koji sam probala. Pisaću vam i o njima uskoro.
Užasan je osećaj kada šminka oko koje ste se puno potrudili već nakon par časova ne izgleda kako treba. Ovaj sprej je nešto zbog čega će vaš trud biti na mestu, a smatram da takav proizvod vredi imati.

Sastav:
Aqua / Water, Alcohol Denat., PVP, Dimethicone PEG-7 Phosphate, PPG-3 Benzyl Ether Myristate, Polyhydroxystearic Acid, Dipropylene Glycol, Isononyl Isononanoate, Ethylhexyl Isononanoate, Caprylyl Glycol, Sodium Cocamidopropyl PG-Dimonium Chloride Phosphate, Methyl Methacrylate Crosspolymer, Glycereth-5 Lactate, Sodium Hydroxide, Phenylpropanol, Parfum / Fragrance, Propanediol, Methyl Diisopropyl Propionamide, Poloxamer 407, Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Maltodextrin, Hexyl Cinnamal, Linalool, Citronellol, Limonene, Benzyl Alcohol, Tocopherol, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, BHT.


Kako se vama čini? Da li ste ga probali?


You Might Also Like

3 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels