Benefit Boi-ing korektor

01:18

 

Razmišljala sam sa kojim postom da započnem ovu godinu blogovanja. Znam da više volite da čitate o dekorativi, tako da sam se odlučila za Benefit Boi-ing korektor. Želim i da vam se zahvalim na prelepim komentarima, mail-ovima, i naravno čitanju. 


Da se vratim na temu današnjeg posta. Pišem vam o jednom dosta hvaljenom korektoru. Nažalost, nijansa koju sam dobila je sve samo ne odgovarajuća. Postoji 5 nijansi, isto tako i označene, a moja je 3. Znate da sam dosta svetla, i da bi sigurno broj 1 bilo bolje rešenje. Nisam ni planirala da vam pišem o njemu. Medjutim, kako sam mu pronašla prilično dobru svrhu, i dobro ga isprobala, zaslužio je koju reč.


Cena, gramaža, dostupnost


Benefit proizvode možete pronaći u Sephori, a cena ovog korektora je oko 3000 dinara. Sadrži 3g. Što je nešto manje od najpoznatije kamuflaže kod nas, a to je Artdeco, koja ima 4,5 g, i koja je praktično nepotrošiva. I ova 3g će vam trajati sigurno dugo.


Ambalaža, miris

Kutijica je izradjena od kvalitetne plastike, sa poklopcem na odrvćanje. Miris je blag, skoro se ni ne oseti.


Tekstura


Namenjen je prekrivanju tamnih podočnjaka, ali i drugih nepravilnosti na koži.
Sama tekstura me je iznenadila, jer sam očekivala da je gusta i teška, na kakvu sam navikla kod kamuflaža. Topi se pod prstima, vrlo je lagana i lako se stapa sa kožom.
U poredjenju sa Artdeco daleko je laganije teksture, i moguće je prekrivati i podočnjake sa njom. Čak su tu negde što se i prekrivne moći tiče, sa tim da je Artdeco ipak nešto jače.
Nanosi se prstima, u tankom sloju i na pripremljenu kožu. Ne uvlači se u borice oko očiju, i traje čitav dan. Ipak, onima sa dubljim borama  ili suvim okoločnim predelom nisam sigurna koliko bi odgovarala, i da li bi se skupljala. Mislim da je priprema kože kod nje najbitnija.
Idealna je za one sa tamnim, i izraženim podočnjacima, i za one sa flekama po koži i sličnim. Posebno jer deluje prirodno, nije gusta, i ne izgledate kao da ste stavili kilogram šminke na lice, što se zna desiti sa teškim korektorima.
Još jedna stavka koju volim kod njega jeste puderasta polu mat završnica. Ukoliko imate suvu kožu, i ne volite kamene pudere, za njih nema ni potrebe.

Već sam vam spomenula da mi nijansa uopšte ne odgovara. Na mom licu vuče na narandžasto, i samim tim dobro neutrališe plavičaste i zelenkaste podočnjake. U tu svrhu sam ga i koristila. Za neka bitnija dešavanja, pre pudera, u tankom sloju neutrališem podočnjake. Puder savršeno prekriva korektor, i uopšte se ne primećuje. 


Za koji tip kože je namenjen


Jedan je od proizvoda koje vredi imati u neseseru, i na koje možete računati u kriznim situacijama. Damama sa izraženijim boricama bih ipak pre preporučila neki tečni korektor, jer zaista nisam sigurna kako bi se ponašao. Svima ostalima, a pogotovo onima sa izrazito tamnim podočnjacima bi bio dobar. Ukoliko volite Artdeco kamuflažu, obožavaćete Benefit Boi-ing korektor! 



Da li ste probale ovaj korektor?


*PR proizvod, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

2 коментара

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels