Eveline šminka

02:49



Eveline kozmetika je već duže vreme na našem tržištu, a verovatno vam je poznatija preparativa. Do nas stiže iz Poljske. Karakterišu ih pristupačne cene, i veliki izbor proizvoda.

Pisala sam vam o rumenilu, koje mi je i dalje jedno od omiljenih. Ovog puta pišem o njihovim puderima, sjajevima i olovkama za oči.

Art Scenic pudere, kao i ostalu njihovu šminku sam vidjala samo u bolje opremljenim apotekama.
Dobila sam 2 nijanse, ali mi nažalost ni jedna nije u potpunosti odgovarala. Ipak, puder je nadmašio moja očekivanja.
Ima srednju prekrivnu moć, i gušće je teksture. Dobro prekriva crvenilo, i podočnjake. Rekla bih da sadrži silikon, jer su pore nakon nanošenja manje vidljive. Fiksira se za kožu, i daje polu-mat završnicu. Sadrži hijaluronsku kiselinu i SPF 10.
Ima pumpicu, što lično preferiram, a bočica sadrži 30 ml. Cena je oko 650 dinara, a dolazi u 5 nijansi.
Art Scenic kolekcija namenjena je jačoj prekrivenosti i dugotrajnosti na licu.
Mislim da je ovo sasvim dobar puder za jače prekrivanje, i izlaske, pogotovo ako uzmem u obzir njegovu cenu. Za svaki dan volim laganije pudere, a trenutno isprobavam njihovu BB kremu koja mi više odgovara.
Rekla bih i da nije za izrazito suvu kožu.




Zaista nisam ljubitelj sjajeva za usne, jer smatram da mi ne stoje. Medjutim, volim ponekad da ih stavim preko olovke ili ruža za usne. 
Eveline BB Magic sjaj zanimljivog izgleda ponovo me je demantovao.
Dolazi u 6 nijansi, a moje su 358 i 367. Onima koji vole sjajeve verujem da će se svideti. Koštaju svega 250 dinara, za 9 ml, a manje su lepljivi od npr. Essence. Mirišu na nešto slatko, ne mogu da odredim tačno na šta.
Formulisan je tako da je u pitanju kombinacija sjaja i balzama za usne, tako da je prijatan na usnama.

Svetlija, nijansa 258 sadrži dosta shimmera, i manje je pigmentovana.
Tamnija, 267 je bolje pigmentovana, i vrlo lepe nijanse, koja verujem stoji lepo većini.



Eye max precision olovke za oči dolaze u 6 nijansi. Moje su crna, ljubičasta i siva.
Ne zarezuju se, već se izvlače. Znam da mnoge devojke to mnogo više vole. Sa druge strane je sundjerčić za razmazivanje.
Sve tri su dosta pigmentovane i srednje meke. Meni je vrlo bitno da nisu tvrde, što svakako nisu, i lako se izvlači linija sa njima.
Ponovo, olovke za oči stvarno retko koristim jer smatram da mi ne stoje, ali volim ponekad da izvučem liniju crnom, ili još bolje nekom veselom bojom.
Cena im je oko 200 dinara, a smatram da su za tu cenu i više nego dobre.



Crna, ljubičasta, siva:


Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Šta koristite od Eveline kozmetike?



*PR proizvodi, što ne utiče na iskrenost moje recenzije.

You Might Also Like

8 коментара

  1. od dekorative sam probala sam njihove lakove za nokte koji su zbilja dobri, drugo nisam isprobavala, iako su me mamila ona prekrasna rumenila samokontrola je prevladala :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Lakovi su sjajni! I rumenilo je super, veruj mi. Jedino je ambalaža tu i tamo, ali to opraštam. :))

      Избриши
  2. Evelie kao brend jako volim. Omiljeni proizvod mi je 8 u 1 tretman za jačanje noktiju, a iza njega odmah Argan Oil 3u1 InShowe losion. Od dekorative sam probala BB kremu i dopada mi se, kao i maskaru koju trenutno testiram i još uvek sakupljam utiske :). Puder i sjajevi izgledaju baš zanimljivo, a i cena im je primamljiva, to mora da se proba :).

    ОдговориИзбриши
  3. Uhuuu vidi ove olovke, kakve boje !! Moram da ih potrazim prvom prilikom (cudo kako ih vec nisam spazila negde:)) ! I ovaj tamniji sjaj je lep (ni ja ih nesto ne volim, ali moram makar jedan da kupim, za veliku ljubiteljku sminke je bruka da nema nijedan:D). Koristila sam Eveline maskaru Celebrities, sjajeve u tubici i prajmer (sve je bilo dobro), a nameravam da probam i puder u kamenu. Jedino sto nikako ne preporucujem je njihova micelarna (zelena), nista ne skida, najgora je od svih koje sam probala. Kristina :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti zaista jesi veliki ljubitelj šminke. :)) Meni micelarne nikako ne pašu. :/ Odustala sam od kupovine.. Osim Bioderma micelarne, svaka mi je iritirala lice, a Garnier napravila haos. :/ Hvala ti na deljenju iskustva! :*

      Избриши
  4. Olovke za oci izgledaju super, jako pigmentovane boje i lep izgled. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels