Veliki new in #8

07:39


Zaprepastila sam se kada sam uvidela koliko zapravo dugo nisam pisala postove ovog tipa. Vrema zaista leti.

Kako je prošlo stvarno puno vremena, ograničila sam ovaj post na neka dva do tri meseca. Sigurno je da sam nešto izostavila. Trudila sam se da se svega setim, ali čisto sumnjam da sam u tome i uspela.


Negde sredinom maja, čini mi se, obradovao me je predivni DM paket. O nekim proizvodima sam vam već pisala, a ostali čekaju svoj red. Moram da spomenem i Gliss ulje, jer je sjajno za zagladjivanje krajeva i sjaj kose. Posebno za one koji imaju ravnu kosu, kao ja.

Nešto pre toga sam išla na Anticelulit masažu o kojoj sam pisala kod Pudrijerice. Ukoliko vas zanima citavo iskustvo, bacite pogled. Tada sam dobila Guam gel koji hladi. Zanimljiv proizvod, pogotovo za leto. I o njemu ću vam pisati utiske.


Rimmel 24h puder sam i ranije mnogo volela, dok je još bio u starom pakovanju. Čini mi se da nisu menjali sastav, a mislim da je i vreme da napišem reč, dve o njemu.
O Loreal True Match puderu sam razglabala naširoko, a ovog puta sam uzela svetliju nijansu.


Balea slani sprej sam i ranije htela da kupim, ali ga nije bilo na policama. Probala sam ga, i dopada mi se. Drži duže frizuru, i nekako lokne budu izlomljene, i prirodnije.
Sun Dance losion posle sunčanja sam kupila i prošle godine, nosila na more i potrošila u rekordnom roku. Ovog puta sam uzela 500 ml, i koštao je svega 225 dinara. Izuzetno lagan, brzo se upija, prijatnog mirisa i hidratantan. 


Zbog ispita nisam stigla da prisustvujem dogadjajima koje je Eucerin organizovao, ali su mislili na mene. Očekujte recenzije ovih proizvoda. Za sad mogu da pohvalim gel-kremicu za sunčanje, idealna je za one sa mešovitom i masnom kožom.


U junu mi je stigao jos jedan DM paket sa predivnim Sun Dance proizvodima. Apsolutno mi se sve dopada, i sigurna sam da koju god od ove dve kreme uzmete, nećete pogrešiti. Balzam za usne miriši na kokos i vanilu, i moj je favorit ovoga leta.


Odmah nakon njega stigao je i ovaj paket. Zaista sam se jako obradovala. O Lycia trakama sam već objavila post. Olival pekmez sam planirala da kupim ovog leta, jer sam toliko slušala o pekmezima kod blogokoleginica iz Hrvatske. Anticelulit liniju uveliko testiram, i jedva čekam da vam prenesem utiske.



Početkom jula stigao je i ovaj predivni DM paketić. Nećete mi verovati, ali to jutro sam se spremala da odem do grada, i izmedju ostalog da kupim i ovaj Sun Dance losion. Na vratima sam srela poštara. Kada sam ugledala losion, baš sam se obradovala. Ladival mleko za sunčanje je namenjeno onima sa osetljivom kožom, i onima koji imaju akne. Lagano je, i brzo se upija, nema miris, niti dodatne boje. Ako imate takvih problema, obratite pažnju na njega. Znam koliko je teško pronaći takvo mleko.



Kokosovo ulje već dugo planiram da kupim, i redovno zaboravim. Posle samo 1 nanošenja na kosu, ostala sam oduševljena. Isto tako, i mojoj koži prija, i ne znam šta sam čekala do sada da ga kupim.
Baby love šampon sam ponovo kupila. Odgovara mi temenu, ne isušuje ga, niti ga dodatno masti.
Takodje i Balea dvofazno sredstvo za skidanje šminke. Ne znam ni sama koja mi je bočica po redu, a traje baš dugo.


Real Tehniques četkicu za rumenilo već dugo gledam, i drago mi je da sam je kupila. Cala četkica za obrve je dosta tanja nego Blush koju sam ranije koristila, i samim tim mi više odgovara.
Eveline BB kremu svi spominju, i hvale, a kako mi trenutno smetaju puderi rešila sam da je isprobam.


NYX pečeno rumenilo je idealno za leto, jer je dosta sjajno, lepo naglašava jagodice, i pigmentovano je. Essence olovke za usne redovno ubacim. Jednu sam već potrošila, pa sam je kupila ponovo.
Flormar paletica mi se mnogo dopada, 3/4 nijanse su mat, jako pigmentovane, i dobijate čak 14g za 350 dinara. Nemam još u potpunosti formirano mišljenje, ali mi se za sada dopadaju.
Rimmel Stay Matte puder u kamenu sam kupila da probam. Svi ga hvale, a jasno mi je i zašto.
Man labelo sa dobila na poklon. Essence bazu za senke sam ponovo kupila jer mi odgovara, i dugo traje. Njihov providni gel za obrve sam takodje kupila iz radoznalosti.
Max Factor 2000 Calorie maskara se često dobija uz njihove pudere, pa nadje put do mene.
Aura mat tečni karmin u nijansi 609 sam ponovo kupila jer mi je stari pri kraju. Eto, toliko ga volim.


Essence the gel lak sam kupila zbog vesele i letnje nijanse. Maže se kao gusta krema i dugo traje.
Golden Rose WOW lakići su svima prirasli srcu, pa tako i meni. Imaju zanimljive nijanse, kvalitet, i nisku cenu od 80 dinara.
Moda lakove nisam do sada vidjala. Ova nijansa mi se jako dopala, a na noktima je još lepša. U pitanju je gel kolekcija. Tekstura je redja od Essence, ali i dalje se lako maže.
Setila sam se da sam kupila i Essence Taupe senku, i četku za feniranje u Alexandru. Znala sam da ću nešto zaboraviti.


10.jula je moj blog napunio 2 godine. Jako sam srećna i ponosna, pre svega zbog toga što i dalje pišem sa istom radošću kao i na početku, ako ne i većom. Hvala cam svima na lepim komentarima, čitanju, praćenju, ali i razmenjivanju iskustava. <3 font="">
Istog tog dana je bilo i otvaranje Sephore u Novom Sadu, kojem sam prisustvovala sa svojim dragim blogokoleginicama. Znam da je mnogim devojkama bilo nezgodno što nije bliže, pa i meni medju njima. Asortiman je isti kao i u Beogradu što se brendova tiče. Čini mi se da samo 3 brenda fale.


Svaka čast svima vama koji su ste sve pročitali. :) Ukoliko imate želju da čujete nešto više o nekom od ovih proizvoda, pišite u komentarima. Rado ću napraviti raspored po vašim željama.

Šta ste vi kupovali ovog leta? Da li imamo zajedničkih proizvoda?

You Might Also Like

15 коментара

  1. Kakva ti je Rt četka, ja je merkam dugo dugo?!
    Piši o Evelin kremi i senkicama Flormar?!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se baš dopada, jako lepo stapa rumenilo sa licem, i nema onih grubih prelaza. :) Hvala ti na predlogu. :)

      Избриши
    2. Hvala na odgovoru!
      Četka kupljena 😀

      Избриши
  2. Анониман16. јул 2015. 08:57

    Sjajne stvarcice,bas lep new in :) Uzasno me zanima misljenje o Rimmel 25h tecnom puderu jer sam onaj u starom pakovanju obozavala,bio mi je omiljeni puder ikad i sad ne znam da li je ovaj u novom pakovanju isti :) Takodje bih volela da citam i o Flormar senkama, prelepo izgledaju :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala ti. :) Čini mi se da je isti, i ja sam prethodni obožavala. :) Potrudiću se. :*

      Избриши
  3. Dooosta sličnih noviteta imamo :D Ali me najviše zanima taj moda lak, nijansa je prelepa.

    ОдговориИзбриши
  4. Sve same divote, imamo dosta zajedničkih noviteta kad se radi o Balei , a Baby love obožavam i kupujem po ko zna koji put po redu kupkicu :)

    ОдговориИзбриши
  5. Sjajni noviteti, posebno sa poslednje fotografije :)

    ОдговориИзбриши
  6. Odlični su noviteti :)
    Čekam tvoje utiske o Benefit maskari :)

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман18. јул 2015. 08:23

    Zajednicki su nam Rimmelov kameni puder, Essence baza, olovka za usne i gel za obrve :). Oko ove RT cetke se dugo vec motam,jos je nisam kupila ali bice i to :). Ovaj Rimmelov t. puder sam koristila pre par godina i mogu ti reci da mi je najbolji od svih koje sam dosad probala, bas me zanima da li su nesto menjali.. Isto vazi i za 2000 Calorie, bila mi je odlicna davno, da li je i sad dobra pitam se.. :) Kristina :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da znaš da kada bolje rahmislim i meni je ovaj Rimmel najbolji od svih koje sam probala, a još nisam pisala o njemu. :D Maskara je ostala ista, za nju nemaš brige. :**

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saradnica na sajtu:

Translate

Labels